www.produktexperter.se deltar i Amazon EU Affiliate Program, ett affiliate-program som gör det möjligt för webbplatser att tjÀna en reklamprovision genom att göra reklam och tillhandahÄlla lÀnkar till Amazon webbplatsen. Vi samarbetar ocksÄ med olika annonsprogram som Àr framtagna av AdTraction och TradeDoubler med syftet att driva trafik till andra webbsidor och att tjÀna pengar pÄ annonsintÀkter och annons-lÀnkar.

Vi kÀnner alla till lyckan som ligger i att fÄ fly kollektivtrafikens eller gatans oljud, och ta skydd i det universum vÄra favoritlÄtar skapar. Visserligen finns det hörlurar i alla storlekar och typer, men in-ear modellerna har blivit favoritvalet för mÄnga tack vare deras kompakta storlek och mÄngsidighet. De Àr tillrÀckligt smÄ för att lÀgga i fickan, och erbjuder bÀttre ljudkvalitet och ljudisolering Àn nÄgonsin förut. DÀrför har in-ear lurarna blivit ett mÄste för alla musikÀlskare.

Men alla lurar Àr inte skapade lika, och det kan vara mer utmanande att hitta de perfekta lurarna Àn att trassla upp en hörlurssladd. Ska det vara trÄdbundna eller trÄdlösa lurar? Behöver du en inbyggd mikrofon för telefonsamtal? Vad sÀgs om ljudisolering och vattentÄlighet?

Efter att ha undersökt och jÀmfört mer Àn olika 80 modeller sÄ har vi hÀr sammanstÀllt en köpguide för hörlurar för att hjÀlpa dig hitta fram till den modell som har just de funktioner du behöver. PÄ sÄ sÀtt slipper du Àven betala extra för funktioner du aldrig kommer att anvÀnda. Om du endast vill veta vilka lurar som ger bÀst ljus, kan du kolla den djupa recensionen av vÄra fem favoritmodeller. Vilken livsstil eller budget du Àn har, Àr du nu bara ett steg bort frÄn den perfekta rytmen.

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

VÄrt mÄl Àr att ge dig marknadens allra bÀsta produkt! DÀrför jobbar vÄrt team hÄrt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bÀsta produkterna. LÀs mer

För att upprÀtthÄlla vÄr 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller nÄgon annan form av ersÀttning för vÄr analys!

Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3

Fördelar

 • UtmĂ€rkt ljudkvalitet
 • Branschledande brusreducering
 • LĂ„ng batteritid och snabb laddning
 • BekvĂ€m kĂ€nsla
 • App för att kontrollera brusreducering och EQ

Nackdelar

 • Dyra

Översikt

Sony WF-1000XM3 kombinerar utmÀrkt ljudkvalitet, oövertrÀffad brusreducering och enastÄende batteritid. Dessa lurar har tagit förvÀntningarna pÄ Àkta trÄdlösa lurar till en helt annan nivÄ. De utmÀrker sig ocksÄ för sin ergonomiska och bekvÀma passform, och sitt förstklassiga utseende.

DesignmÀssigt Àr Sony WF-1000XM3 mer omfattande Àn dess andra verkligt trÄdlösa konkurrenter, dock förblir de diskreta, och de varken hÀnger ner eller sticker ut frÄn öronen. Varje öronsnÀcka vÀger endast 8,5 gram, sÄ du kan bÀra dem i timmar. NÀr du vÀl har stoppat in dessa hörlurar, Àr de sÄ bekvÀma att man lÀtt glömmer att de finns. Inkluderade i paketet finns 7(!) par toppar, för att passa de flesta öronstorlekar och skapa den perfekta tÀtningen.

Laddningsfodralet kan kÀnnas lite för skrymmande för att bÀra den i fickan. Dock ser den matta ytan elegant och dyr ut. Storleken Àr dessutom mer Àn berÀttigad nÀr man tÀnker pÄ batteriets livslÀngd. Sony har betygsatt Sony WF-1000XM3 som i stÄnd till att spela konstant upp till 6 timmar med brusreducering och upp till 8 timmar utan det. Laddningsfodralet erbjuder ocksÄ 3 extra laddningstider, vilket möjliggör en upplevelse pÄ 24 till 32 timmars lyssnande. Laddningen i sig Àr ocksÄ mycket snabb, efter bara 10 minuters laddning fÄr du 1,5 timmars musik.

Sony WF-1000XM3 anvÀnder Bluetooth 5.0 och stöder SBC- och AAC-codecs (tyvÀrr inte aptX). I test upprÀttades dock anslutningen till bÄde Android och iOS-enheter snabbt och stadigt, med endast mindre fnurror pÄ trÄden. Sonys vÀlbalanserade ljudkvalitet fick ocksÄ stÀndigt beröm frÄn experter. Basen Àn rik men dominerar inte över andra frekvenser. Mellanregistret och diskanten förblir öppna och mycket detaljerade. Oavsett vilken musiktyp du föredrar, kommer du sannolikt att upptÀcka dina gamla favoriter pÄ nytt med Sony WF-1000XM3.

Den fantastiska ljudkvaliteten skulle inte kÀnnas sÄ starkt om det inte vore för den lika imponerande brusreduceringen. Lyckligtvis har Sony levererat Àven hÀr. Visserligen kan alla in-ear lurar reducera ljud frÄn omgivningen till en viss grad sÄ lÀnge tÀtningen fungerar som den ska. Men Sonys Active Noise Cancellation (ANC) tar upp lÄgfrekventa ljud och neutraliserar dem innan de nÄr örat. PÄ grund av sin QN1 e-processor ligger Sony WF-1000XM3 hörlurarna framför konkurrenterna i detta avseende, vilket effektivt blockerar ovÀlkomna ljud under flyg- eller tunnelbaneresor. Du kan uppenbarligen fÄ Ànnu bÀttre brusreduceringseffekt frÄn over-ear modeller, men Sony WF-1000XM3 förblir den ledande modellen bland in-ear lurar.

Eftersom ANC kan orsaka obehag för vissa mÀnniskor, Àr det dessutom möjligt att justera brusreducerande nivÄer (samt Equalizer) med Sony Headphone Connect-appen. Som standard kan du trycka och hÄlla ned den vÀnstra öronsnÀckan för att pausa musiken snabbt och prata med nÄgon. Ett tryck pÄ höger öronsnÀcka gör det möjligt att slÄ av eller pÄ ANC, samt vÀxla till Ambient Sound Control-lÀget, som tillÄter lite bakgrundsbrus. Sony WF-1000XM3 Àr ocksÄ kompatibel med röstassistenter som Siri eller Google Assistant.

Det finns inte mĂ„nga svagheter hos Sony WF-1000XM3. Modellens akilleshĂ€l verkar vara kvaliteten pĂ„ samtal. Även om den Ă€r ganska anstĂ€ndig och har förbĂ€ttrats avsevĂ€rt genom uppdateringar pĂ„ firmware, övertrĂ€ffas de av konkurrenter med liknande priser, som Apple AirPods Pro – sĂ€rskilt nĂ€r det gĂ€ller att ringa samtal i bullriga miljöer. En annan nackdel Ă€r att Sony WF-1000XM3 lurarna inte Ă€r svett- eller vattentĂ€ta. AnvĂ€ndare rapporterar att dessa lurar fungerar bra för lĂ€ttare trĂ€ningspass eller power-walking, men för mer anstrĂ€ngande aktiviteter bör du leta efter modeller som har fenor eller krokar, och Ă€r certifierat vattentĂ„liga.

Slutligen tror vi att, med tanke pÄ priset, kunde Sony ha kastat in nÄgra roliga tillbehör, som trÄdlös laddning. Men nÀr det gÀller enkel parning, utmÀrkt ljudkvalitet, effektiv brusreducering och kompakt storlek, har ingen hittills framstÀllt en bÀttre kombination.

Specifikationer

 • Typ: Sann trĂ„dlös 
 • Bluetooth: Ja (5.0) 
 • Stödda Codecs: SBC, AAC 
 • Aktiv brusreducering: Ja
 • Kontakt: USB-C 
 • Batteriets livslĂ€ngd: 6 timmar (24 timmar med laddningsfodralet) 
 • Batteriets laddningstid: ~ 3,5 timmar 
 • Vikt: 17 g (94 g med laddningsfodralet) 
 • Höjd pĂ„ lurarna: 3,5 cm 

Beats Powerbeats Pro

Beats by Dr. Dre Powerbeats Pro

Fördelar

 • Bra ljudkvalitet med lite förstĂ€rkt bas
 • Extra lĂ„ng batteritid och snabb laddning
 • Mycket sĂ€ker passform och bekvĂ€m kĂ€nsla
 • Bra samtalskvalitet
 • Certifierat stĂ€nksĂ€kra

Nackdelar

 • Dyra

Översikt

FramgÄngsreceptet för Powerbeats Pro Àr inte komplicerat: ta bara alla funktioner som har gjort Apple EarPods sÄ populÀra, kasta in rikare bas, lÀngre batteritid och en trÀningssÀker design. Du fÄr dÄ lurar som Àr nÀstan universellt Àlskade bland sportentusiaster. Det mÄste sÀgas att Powerbeats Pro Àr bland de största Àkta trÄdlösa hörlurarna pÄ marknaden.

Testerna visar dock att de fÀllbara krokarna spelar en avgörande roll nÀr det gÀller att hÄlla öronsnÀckorna sÀkert pÄ plats under högintensiva trÀningspass. De kÀnns ocksÄ förvÄnansvÀrt bekvÀma pÄ öronen, och det finns fyra olika silikontoppar att vÀlja mellan för att fÄ en bra tÀtning. En tÀt försegling spelar en stor roll, eftersom Powerbeats Pro inte har ANC. Desto bÀttre dessa snÀckor passar i dina öron, desto mer kommer du att njuta av det kraftfulla ljud de kan erbjuda.

Laddningsfodralet kan verka gigantisk jÀmfört med rivalerna, det mÄste dock sÀgas att Powerbeats Pro Àr vÀrd att bÀra sitt namn. Batteriet Àr sagt att hÄlla i 9 timmar, i vissa tester har den till och med överskridit den varaktigheten. DÀrför kan du gÀrna lÀmna det gigantiska fodralet i din ryggsÀck eller till och med hemma. Vi önskar bara att det skulle ha funnits en bekvÀm bÀrpÄse för fall som dessa. NÀr det Àntligen blir dags att ladda lurarna, kan fodralet förlÀnga batteriets livslÀngd i upp till 24 timmar. Om du behöver en snabb boost, kan endast 5 minuters laddning ge dig 1,5 timmars extra musik.

Eftersom varumÀrket förvÀrvades av Apple 2014 Àr det ingen överraskning att det Àr vÀldigt enkelt att para Powerbeats Pro med iOS-enheter. Allt du behöver göra Àr att öppna laddningsfodralet bredvid din Iphone. En ikon som frÄgar om du vill ansluta kommer att visas pÄ skÀrmen. Med ett enda klick Àr du redo. PÄ grund av Apples H1-chip gÄr det ocksÄ snabbare Àn nÄgonsin tidigare att vÀxla mellan företagets enheter. Parningsprocessen Àr dock densamma som med andra Bluetooth hörlurar för dig som vill ansluta till en Android-enhet eller till din dator.

Precis som vÄrt toppval Sony WF-1000XM3, har Powerbeats Pro Bluetooth 5.0 med stöd för AAC men inte aptX. Eftersom företaget Àgs av Apple kan vi ÀndÄ inte skylla pÄ Beats för att de inte stödjer en codec för Android-enheter. Beats-produkterna fick ursprungligen sitt rykte pÄ grund av det tunga basljudet som folk antingen Àlskade eller hatade, men Powerbeats Pros prestanda verkar balanserad och behaglig för örat. Du behöver inte oroa dig, basen Àr fortfarande livlig och lÀtt förstÀrkt. Detta ger dig en extra kick för att nÄ ditt personliga bÀsta. Basen dominerar dock inte lÀngre över mellanregister och diskant, vilket gör Powerbeats Pro tilltalande inte bara för hiphop-anhÀngare, utan ocksÄ för fans av andra musikgenrer.

Sanna ljudÀlskare kommer att finna att ljudet frÄn trÄdbundna hörlurar (eller till och med Sony WF-1000XM3) Àr nÄgot mer detaljerad. Powerbeats Pro har dock allt för att behaga den genomsnittliga joggaren eller gym-entusiasten. Samtalskvaliteten Àr ocksÄ överraskande hög och matchar AirPods Pro Àven i bullriga miljöer. Externa ljud filtreras bort och en tal-detekterande accelerometer hjÀlper till att ta upp talarens röst pÄ ett bÀttre sÀtt.

Som nÀmnts tidigare finns det ingen ANC, men majoriteten av anvÀndarna rapporterar att dessa öronsnÀckor förseglar öronen vÀl och blockerar omgivande ljud med framgÄng. Du som hamnar bland minoriteten som tycker att passformen inte Àr optimal kan finna fel med Powerbeats Pro.

NĂ€r det gĂ€ller kontrollerna behöver Apple-anvĂ€ndarna bara sĂ€ga de magiska orden ”Hej Siri” för att deras önskningar ska gĂ„ i uppfyllelse. Det Ă€r inte dĂ„ligt för andra anvĂ€ndare heller, bĂ„da hörlurarna har bekvĂ€ma knappar som möjliggör kontroll av uppspelning och volymnivĂ„er. Vi uppskattar sĂ€rskilt att Apple inte har utelĂ€mnat de vĂ€nsterhĂ€nta, och bĂ„da hörlurarna erbjuder samma kontrollalternativ. Precis som med Sony WF-1000XM3 pausar musiken automatiskt om du tar bort en öronsnĂ€cka. Du kan ocksĂ„ vĂ€lja att bara anvĂ€nda en öronsnĂ€cka eller att dela din musik med en vĂ€n genom att para ihop tvĂ„ uppsĂ€ttningar Beats-hörlurar till samma iOS-enhet.

NÀr det gÀller nackdelarna Àr dessa skrymmande öronsnÀckor nÀstan lika dyra som deras snygga rivaler Sony WF-1000XM3 och AirPods Pro. För de som behöver en hög nivÄ pÄ brusreducering passar de inte heller bra. Det finns ingen app för att justera EQ; du mÄste nöja dig med det ljud du fÄr. Laddningen via en Lightning-sladd Àr ocksÄ lite konstig, vi skulle ha föredragit trÄdlös laddning eller USB-C.

TÀnk dock pÄ den extremt sÀkra passformen och det faktum att Powerbeats Pro Àr IPX4-certifierade (vilket gör dem sÀkra för anvÀndning under svettiga trÀningspass eller lÀtt regn). Det hÀr Àr de bÀsta öronsnÀckorna för löpning eller gymmet om du Àr iOS-anvÀndare, och det finns mycket att njuta av för Android-publiken ocksÄ. Köp bara frÄn en pÄlitlig leverantör som erbjuder en bra lösning för ÄngerrÀtten i det (osannolika) fallet att dessa öronsnÀckor inte förser dina öron med en bra tÀtning.

Specifikationer

 • Typ: Sann trĂ„dlös 
 • Bluetooth: Ja (5.0) 
 • Stödda Codecs: SBC, AAC 
 • Aktiv brusreducering: Nej
 • Kontakt: Lightning till USB-A 
 • Batteriets livslĂ€ngd: 9 timmar (24 timmar med laddningsfodralet) 
 • Batteriets laddningstid: ~ 2,5 timmar 
 • Vikt: 21 g (130 g med laddningsfodralet) 
 • Höjd pĂ„ lurarna: 5,6 cm 

Bose SoundSport Wireless

Bose SoundSport Wireless

Fördelar

 • Bra ljudkvalitet
 • AnstĂ€ndig batteritid och snabb laddning
 • Mycket sĂ€ker passform och bekvĂ€m kĂ€nsla
 • AnstĂ€ndig samtalskvalitet
 • Certifierat stĂ€nksĂ€kra
 • PrisvĂ€rda

Nackdelar

 • Betydligt större Ă€n konkurrenterna

Översikt

Bose SoundSport Wireless har en IPX-4 certifiering, samt silikonkrokar för en sÀkrare passform. Atletiska hörlurar fungerar bra för vardagliga uppgifter. Motsatsen Àr dock inte alltid sann: vardagliga hörlurar Àr vanligtvis inte lÀmpliga för att anvÀndas nÀr de kan komma svett eller regn.

Detta gör SoundSport Wireless till ganska universella hörlurar och kommer att tilltala de som inte vill köpa flera par Bluetooth-hörlurar för att anvÀnda i olika situationer. Dessutom Àr Bose mycket bekvÀma att bÀra, erbjuder överraskande trevligt ljud och Àr ungefÀr 2 gÄnger billigare Àn de modeller som granskats ovan.

Införandet av termen ”trĂ„dlöst” i namnet pĂ„ den hĂ€r modellen kan vara vilseledande om du inte Ă€r van vid hörlursterminologin. Till skillnad frĂ„n de sanna trĂ„dlösa modellerna som granskats ovan har Bose en sladd som förbinder bĂ„da öronsnĂ€ckorna. Denna design möjliggör bĂ€ttre ljudkvalitet samtidigt som tillverkningskostnaden hĂ„lls lĂ€gre jĂ€mfört med de riktigt trĂ„dlösa hörlurarna.

Till skillnad frÄn andra liknande modeller Àr Boses sladdlÀngd inte justerbar, men sladden kan fÀstas i klÀderna och stör inte rörelserna. SjÀlva hörlurarna har en öppen design. Detta innebÀr att du inte behöver stoppa öronsnÀckan djupt in i örat och helt tÀta av kanalen. De kommer istÀllet med StayHear-toppar i silikon som sÀkerstÀller en sÀker och bekvÀm passform utan den medföljande kÀnslan av att det sitter fast nÄgot i din hörselgÄng (det Àr mÄnga mÀnniskor som ogillar den kÀnslan).

I paketet ingÄr tre silikontoppar i olika storlekar för att sÀkerstÀlla en bÀttre passform. Den resulterande designen Àr inte den mest diskreta och kan verka skrymmande, men öronsnÀckorna Àr förvÄnansvÀrt sköna att bÀra i mÄnga timmar. Batteritiden Àr genomsnittlig för denna typ av hörlurar: de hÄller upp till 6 timmar. En laddning pÄ 15 minuter ger ytterligare en timmes lyssnande. En snygg bÀrpÄse med klÀmma ingÄr och det Àr möjligt att installera Tile-appen som hjÀlper till att lokalisera felplacerade hörlurar genom att fÄ dem att ringa högt.

Bose stöder NFC, vilket möjliggör betydligt snabbare och enklare parning via Bluetooth. Det finns ocksÄ en Bose Connect-app som gör att du kan hantera parningslsitan, uppgradera firmware, kontrollera batteriets livslÀngd och Àndra instÀllningarna. TyvÀrr finns det ingen Equalizer för att justera ljudet.

FjÀrrkontrollen pÄ sladden gör det möjligt att Àndra volymen, hoppa över vissa lÄtar och ta emot samtal; vissa anvÀndare tycker dock att knapparna Àr svÄra att trycka pÄ. Vi gillade att det Àr möjligt att para ihop dessa hörlurar med tvÄ enheter samtidigt, du kan till exempel titta pÄ en video pÄ iPad och hörlurarna pausar den automatiskt för att fÄ ett samtal frÄn din smartphone.

Boses ljudkvalitet har generellt fÄtt gynnsamma recensioner frÄn experter. Bland modeller med liknande priser sticker SoundSport Wireless ut med utmÀrkt basnoggrannhet, detaljerat mellanregister och tydlig diskant. PÄ grund av den öppna designen sipprar de omgivande ljuden oundvikligen in; dÀrför kanske du inte kan uppskatta mycket av Boses prestanda om du mestadels lyssnar pÄ musik i bullriga miljöer.

NÀr det gÀller samtalskvaliteten visade mikrofonen anstÀndiga bullerhanteringsfunktioner i tester och lyckades Àven dÀmpa vind- och gatuljud. I miljöer med högre ljudnivÄer lÄg dock SoundSport Wireless nÄgot bakom dyrare hörlurar.

Sammantaget tycker vi att funktionspaketet som erbjuds till priset Àr ganska imponerande. Det mÄste ÀndÄ pÄpekas att vissa anvÀndare inte kommer att vara nöjda med den lÀgre ljudisolering som kommer med den öppna öronsnÀckans design. Att vara medveten om omgivande ljud, till exempel trafiken, Àr avgörande vid jogging, cykling eller till och med powerwalking. Men i bullrig kollektivtrafik eller trÄnga gym kanske det passar bÀttre med hörlurar med bÀttre brusreducering. Den lite skrymmande designen med hörlurar som sticker ut lite frÄn öronen Àr inte heller inspirerande, och en USB-C-kontakt skulle vara att föredra framför en mikro-USB.

ÄndĂ„ kombinerar Bose SoundSport Wireless pĂ„litlig prestanda, robust design och bekvĂ€m passform som inte sviker dig nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„nget. Om detta Ă€r nĂ„got du prioriterar, Ă€r SoundSport Wireless utmĂ€rkta hörlurar till priset. Alternativt, om du inte har nĂ„got emot kabelansluten design och bara vill ha fantastiskt prisvĂ€rda hörlurar, kolla vĂ„r recension av den Ă€nnu billigare Sony MDR-EX650 hĂ€r nedan.

Specifikationer

 • Typ: TrĂ„dlös med öronbygel 
 • Bluetooth: Ja (4.1) 
 • Stödda Codecs: SBC, AAC 
 • Aktiv brusreducering: Nej
 • Kontakt: Micro-USB 
 • Batteriets livslĂ€ngd: 6 timmar 
 • Batteriets laddningstid: ~ 2 timmar 
 • Vikt: 22,7 g 
 • Höjd pĂ„ lurarna: 3 cm 

Apple Airpods Pro

Apple Airpods Pro

Fördelar

 • Bra ljudkvalitet
 • UtmĂ€rkt brusreducering och samtalskvalitet
 • AnstĂ€ndig batteritid och snabb laddning
 • UltralĂ€tt och kompakt design
 • Mycket bekvĂ€m kĂ€nsla
 • Certifierat stĂ€nksĂ€kra
 • TrĂ„dlös laddning

Nackdelar

 • Dyra

Översikt

Även om Apple AirPods Pro inte sticker ut i nĂ„got sĂ€rskilt avseende, kommer de anmĂ€rkningsvĂ€rt nĂ€ra vĂ„ra toppval i sĂ„ mĂ„nga aspekter att de vĂ€l förtjĂ€nar en plats bland vĂ„ra Topp 5. Kompakta och bekvĂ€ma Ă€r de, och de utgör ganska bra allt-i-allo lurar, förbĂ€ttrade med nĂ„gra snygga tillbehör för att behaga iOS-anvĂ€ndare.

Om du inte vill ha med dig skrymmande prylar kommer dessa öronsnÀckor utan tvekan att tilltala dig mycket. De Àr bland de lÀttaste och minsta hörlurarna som finns tillgÀngliga, och den traditionella AirPods-designen har fÄtt nÄgra vÀlkomna uppgraderingar. Det finns silikontoppar för en bÀttre tÀtning och bÀttre ljudkvalitet, och stjÀlkarna har blivit kortare och mer diskreta, mindre pÄminnande om tandborsthuvuden.

Det finns tre toppstorlekar inkluderade, och efter att ha parat ihop lurarna med din Apple-enhet kan du till och med slutföra “Ear Tip Test” för att bedöma vilka som passar bĂ€st. I det sĂ€llsynta fall dĂ„ inget av alternativen kĂ€nns tillfredsstĂ€llande, finns det mycket prisvĂ€rda tredjeparts-toppar tillgĂ€ngliga ocksĂ„. ÄndĂ„ Ă€lskar majoriteten av anvĂ€ndarna hur lĂ€tta och bekvĂ€ma AirPods Pro kĂ€nns, och vissa rapporterar att det Ă€r lĂ€tt att glömma att du bĂ€r dem.

Batteriets livslĂ€ngd Ă€r 4,5 timmar med ANC och 5 timmar utan. Det Ă€r mindre Ă€n vad som erbjuds hos nĂ„gra av konkurrenterna, men Ă€ndĂ„ tillrĂ€ckligt för att avsluta ett maraton. Apples laddningsfodral förlĂ€nger dock batteriets livslĂ€ngd med 20 – 24 timmar, och det Ă€r faktiskt tillrĂ€ckligt kompakt för att stoppas i fickan och bĂ€ras runt. Snabb laddning Ă€r ocksĂ„ möjlig, med 5 minuter som ger en extra timmes lyssnande.

Precis som med PowerBeats Pro Àr parkopplingen av AirPods Pro med din iOS-enhet enkel och krÀver bara ett klick. H1-chipet finns ocksÄ hÀr. AirPods Pro verkade dock ha lite fÀrre Bluetooth-problem i jÀmförelsetester. Stamkontrollerna kan du behöva vÀnja dig vid, men överlag fungerar de ganska bra. Tryck pÄ endera luren en gÄng för att spela eller pausa, dubbelklicka för att skippa en lÄt, och tryck tre gÄnger för att gÄ tillbaka. Tryck pÄ stammen för att vÀxla mellan ANC- och transparenslÀgen.

En liten besvikelse Àr bristen pÄ volymkontroller pÄ sjÀlva lurarna, men Siri Àr alltid redo att hjÀlpa till med det (och för att lÀsa upp dina meddelanden ocksÄ). Precis som Powerbeats Pro, tillÄter AirPods Pro dig att dela din musik med en vÀn, och de Àr IPX4-certifierade som stÀnksÀkra. I verkliga tester satt de tillrÀckligt sÀkert under lÀttare trÀningspass; för högintensiva sessioner kanske du föredrar en annan modell. PÄ Android-enheter parar AirPods Pro precis som andra Bluetooth-hörlurar, och Àr Àven kompatibla med andra röstassistenter Àn Siri.

Ljudkvaliteten pÄ AirPods Pro markerar en anmÀrkningsvÀrd förbÀttring jÀmfört med dess föregÄngare. En nÄgot förstÀrkt men ÀndÄ trevlig basdjup kombineras med ett rikt mellanregister och tydlig diskant. Enligt experter har Sony WF-1000XM3 med samma pris en nÄgot jÀmnare och mer förfinad ljudkvalitet, men skillnaderna Àr subtila.

NĂ€r det gĂ€ller Powerbeats Pro har dessa en mer framtrĂ€dande bas som vissa anvĂ€ndare kanske föredrar. ÄndĂ„ kommer andra att finna det mer neutrala ljudet frĂ„n AirPods Pro mer tilltalande. Dessutom, med slĂ€ppet av iOS-14 i höst, förvĂ€ntas Podsen att fĂ„ en ny rumslig surroundljud-funktion, vilket kan ge dem en spĂ€nnande fördel jĂ€mfört med konkurrenter med liknande priser.

Den aktiva brusreduceringen Àr ocksÄ imponerande och raderar effektivt obehagliga bakgrundsljud Àven bland bullrig kollektivtrafik. Transparens-lÀget tillÄter att nÄgra av bakgrundsljuden trevar sig fram, ÀndÄ bara tillrÀckligt för att göra dig medveten om en mötande bil under körning eller för att bestÀlla ditt morgonkaffe medan du njuter av favoritlÄtarna.

JÀmfört med Sony WF-1000XM3 medgav vissa experter att de tyckte Sonys ANC var lite mer effektiv. Detta kan delvis förklaras av det faktum att WF-1000XM3 levereras med en app för finjustering av ANC-nivÄer och EQ efter önskemÄl, medan AirPods Pro Àr begrÀnsade i det hÀr. Men AirPods Pro vinner helt klart nÀr det gÀller samtalskvalitet, dÀr de Äterger klart ljud och minimerar bakgrundsljudet.

Om ljudet Àr din enda prioritet finns det lite bÀttre in-ear-alternativ i samma prisklass. Men AirPods Pro lÄter fantastiskt och har ocksÄ förstklassig headsetprestanda, IPX4-certifiering, enkel parning, ultrakompakt design samt trÄdlös laddning. För Apple-fans Àr dessa hörlurar ett rent nöje att anvÀnda, och nÄgra Android-anvÀndare Àr ocksÄ nöjda med utbudet av funktioner.

Specifikationer

 • Typ: Sann trĂ„dlös 
 • Bluetooth: Ja (5.0) 
 • Stödda Codecs: SBC, AAC 
 • Aktiv brusreducering: Ja
 • Kontakt: Sladdlös eller Lightning till USB-C/USB-A 
 • Batteriets livslĂ€ngd: 4,5 timmar (24 timmar med laddningsfodralet) 
 • Batteriets laddningstid: ~ 2 – 3 timmar (beroende pĂ„ laddningsmetoden) 
 • Vikt: 10,8 g (56,4 g med laddningsfodralet) 
 • Höjd pĂ„ lurarna: 3,09 cm 

Sony MDR-EX650

Sony MDR-EX650

Fördelar

 • UtmĂ€rkt ljudkvalitet
 • Robust och trasselfri sladd
 • SĂ€ker passform och bekvĂ€m kĂ€nsla
 • Bra samtalskvalitet
 • Iögonfallande design med mĂ€ssingsdetaljer
 • PrisvĂ€rda

Nackdelar

 • Vissa anvĂ€ndare rapporterar att mĂ€ssingdetaljerna kan rosta med tiden

Översikt

KÀnner du dig inte pigg pÄ att lösa potentiella Bluetooth- eller batteriproblem, och vill bara ha prisvÀrda hörlurar som fungerar perfekt med alla enheter och ger exceptionellt ljud? I sÄ fall Àr Sony MDR-EX650AP det bÀsta valet. MÀssingdetaljerna ser eleganta ut och skriker av kvalitet samtidigt som de skapar ett fantastiskt ljudlandskap som vanligtvis bara kan upplevas med mycket dyrare in-ears.

Sony MDR-EX650AP har svagt vinklade öronsnÀckor som sÀkerstÀller en bekvÀmare passform och förbÀttrar ljudisolering. Det finns fyra par silikontoppar att vÀlja mellan. Efter testet uttryckte flera experter Äsikten att dessa Àr bland de mest bekvÀma hörlurar de har provat. MDR-EX650AP sitter stadigt i öronen Àven under lÀttare fysiska aktiviteter, som joggning. SladdlÀngden pÄ 1,2 meter Àr tillrÀckligt lÄng för att inte störa rörelsen. Den har ocksÄ en texturerad gummibelÀggning som minimerar trassel, och hörlurarna levereras med en praktisk bÀrpÄse och en sladdrulle, sÄ du behöver inte oroa dig för att de ska trassla in sig i fickan.

Dessa hörlurar som passar för Android-, iOS- och BlackBerry-enheter. MDR-EX650AP har en fjÀrrkontroll med en knapp och en mikrofon för telefonsamtal. NÀr inga samtal Àr pÄ vÀg in, kommer ett klick pÄ knappen att spela eller pausa lÄten, tvÄ klick hoppar framÄt medan tre hoppar bakÄt. TyvÀrr finns det inga knappar för volymkontroll. Android-anvÀndare kommer inte att sakna dem mycket, eftersom de har Sony SmartKey-appen. Den gör det möjligt att ge röstkommandon och anpassa funktionerna hos den enda knappen. Appen Àr dock inte tillgÀnglig för andra enheter.

NÀr det gÀller ljudkvaliteten imponerar den Àven pÄ de krÀsnaste ljudÀlskarna. MÀssingskonstruktionen Àr inte bara en stilsak; det finns en anledning till att denna metall anvÀnds för att tillverka musikinstrument. Det sÀgs minska vibrationer och resonera mindre Àn plasthöljen. Oavsett om mÀssingen har nÄgot att göra med detta eller inte, utmÀrker Sony MDR-EX650AP sig med en vacker tonbalans. Basen Àr rik och djup; mellanregistret Àr öppet och tydligt, medan diskanten glÀder lyssnaren med sin ljusstyrka och detaljer. I denna prisklass kommer ingen annan modell nÀra denna. PÄ grund av den sÀkra tÀtningen erbjuder dessa hörlurar mycket bra passiv ljudisolering; och samtalskvaliteten Àr ocksÄ tillfredsstÀllande, utan nÄgot brus frÄn sladden.

Avslutningsvis Ă€r Sony MDR-EX650AP nĂ€stan felfri för sitt pris. Visst kunde volymkontrollknapparna ha varit coolare, och för högintensiva trĂ€ningspass kanske du hellre vill vĂ€lja vattentĂ„liga hörlurar med krokar. Vissa mĂ€nniskor tycker att mĂ€ssingdetaljerna Ă€r för garnerade för sin smak, och nĂ„gra lĂ„ngvariga anvĂ€ndare rapporterar att deras lurar har rostat över tiden och behöver regelbunden vĂ„rd för att behĂ„lla sin glans. ÄndĂ„ lĂ„ter dessa hörlurar lika fantastiskt som mycket dyrare modeller och kĂ€nns otroligt bekvĂ€ma. Om du inte har nĂ„got emot sladden, Ă€r Sony MDR-EX650AP ett utmĂ€rkt val.

 

Specifikationer

 • Typ: Med sladd 
 • Bluetooth: Finns ej 
 • Stödda Codecs: Finns ej 
 • Aktiv brusreducering: Nej
 • Kontakt: Finns ej 
 • Batteriets livslĂ€ngd: Finns ej 
 • Batteriets laddningstid: Finns ej 
 • Vikt: 9 g 
 • Höjd pĂ„ lurarna: 1 cm (+ 1,2 m sladd) 

Handbok för in-ear hörlurar

Handbok för in-ear hörlurar

De första hörlurarna uppfanns pÄ 1880-talet; de vÀgde cirka 4,5 kg och skulle stödjas pÄ anvÀndarens axel. Den goda nyheten Àr att en hel del har förÀndrats sedan dess, och numera Àr hörlurar inte bara bekvÀmare att bÀra, utan finns i mÄnga stilar som passar alla musikgenrer och lyssningsinstÀllningar.

Det Àr inte storleken som rÀknas

Om du precis har börjat upptÀcka vilka fantastiska ljudmöjligheter som finns nÀr du kastar lurarna som kom med din telefon, har vi skapat en kort översikt över de viktigaste hörlurskategorierna. Var och en av dem har unika fördelar och nackdelar.

Hörlurar eller circumaural-lurar

Hörlurar eller circumaural-lurar Àr de kolossalaste monstret i hörlursvÀrlden. De skapar en tÀtning genom att trycka den vadderade öronkudden mot omrÄdet runt örat, vilket ger utmÀrkt ljudisolering. Dessutom möjliggör deras storlek större drivers, som garanterar den bÀsta ljudkvalitet du kan fÄ frÄn hörlurar. TyvÀrr Àr de inte sÀrskilt bÀrbara jÀmfört med andra typer.

Supra-aural hörlurar eller on-ear hörlurar

Supra-aural hörlurar eller on-ear hörlurar Àr nÄgot mindre; de anvÀnder vanligtvis lÀtt tryck mot sjÀlva örat för att stanna pÄ plats. Medan de ligger nÄgot bakom circumaural-modeller, erbjuder on-ear hörlurar ÀndÄ högkvalitativt ljud och effektiv ljudisolering. De Àr ofta vikbara och erbjuder ocksÄ större bÀrbarhet.

In-ear hörlurarna

In-ear hörlurarna Àr tillrÀckligt smÄ för att hÄllas pÄ plats av hörselkanalen. De kallas ofta ocksÄ hörlurar eller öronsnÀckor; men om vi vill vara exakta beskriver dessa termer tvÄ lite olika modeller.

Hörlurarna (ocksÄ kÀnda som in-ear-monitorer eller IEM)

Hörlurarna (ocksÄ kÀnda som in-ear-monitorer eller IEM) har mjuka tunnformade spetsar som gÄr lÀtt in i hörselgÄngen och tÀcker den. Detta möjliggör en bÀttre stereobild (speciellt nÀr det gÀller basen) och en sÀkrare passform. Men eftersom alla har olika formade öron kan det vara ganska svÄrt att uppnÄ den perfekta passformen. Vissa mÀnniskor tycker ocksÄ att kÀnslan av att ha nÄgot i hörselkanalen Àr obekvÀm. Dessutom, för att upprÀtthÄlla den kompakta storleken, har IEM: er smÄ drivers som, sÀrskilt i lÄgklassiga modeller, kommer att pÄverka ljudkvaliteten. Men tekniken har utvecklats. Medan öronsnÀckorna kanske inte kan tÀvla med circumaural-hörlurar, kommer de bÀsta modellerna ganska nÀra, samtidigt som de erbjuder en mer bekvÀm och bÀrbar storlek.

ÖronsnĂ€ckorna

ÖronsnĂ€ckorna liknar hörlurarna. De kommer dock inte in i hörselgĂ„ngen utan sitter i dess yttre del; det Ă€r dĂ€rför de bara finns i en storlek och Ă€r lĂ€ttare att rengöra. ÄndĂ„ leder deras öppna design ocksĂ„ till nĂ„gra vanliga problem. Först och frĂ€mst blockerar inte öronsnĂ€ckorna buller frĂ„n omgivningen. Det hĂ€nder ganska ofta att mĂ€nniskorna i nĂ€rheten kan höra vad du lyssnar pĂ„. Dessutom kan öronsnĂ€ckorna falla ut nĂ€r du springer eller trĂ€nar. Om du föredrar att vara medveten om det omgivande ljudet (cyklister och löpare brukar till exempel göra det) eller helt enkelt inte gillar hur hörlurarna kĂ€nns, leta dĂ„ efter öronsnĂ€ckor med krokar eller vingar eftersom de sĂ€kerstĂ€ller en sĂ€krare passform.

Slutligen Àr det sant att idag anvÀnder nÀstan alla (inklusive tillverkarna) termerna hörlurar och öronsnÀckor som synonymer. SÄ lÀnge de lÄter bra och stannar i vÄra öron, spelar dessa subtila skillnader ingen roll.

Att rÀkna sladdar

Sanna trådlösa hörlurar

NÀr du vÀl har valt din favorittyp av hörlurar, bör du vara medveten om att de delas upp Àn en gÄng, i tre olika typer beroende pÄ hur mÄnga sladdar som ingÄr i modellen.

Sanna trÄdlösa

Sanna trÄdlösa hörlurar Àr de senaste, men har blivit mycket populÀra, trots den begrÀnsade batteritiden. Det Àr lÀtt att se varför: utan sladdar i sikte Àr de mer diskreta och mÄngsidiga Àn andra typer. Mikrofonerna Àr inbyggda i sjÀlva lurarna, tillsammans med lÄt- och volymkontrollerna. En integrerad del av deras tillverkningskostnader gÄr dock in i Bluetooth-teknik och batterier.

DĂ€rför lĂ„ter trĂ„dbundna hörlurar nĂ€stan alltid bĂ€ttre Ă€n Bluetooth-modeller med samma pris. Ljudpurister insisterar fortfarande pĂ„ att Ă€ven de bĂ€sta trĂ„dlösa hörlurarna inte kan leverera ett ljudlandskap som motsvarar ett par högkvalitativa trĂ„dbundna lurar. ÄndĂ„ har den trĂ„dlösa tekniken förbĂ€ttrats avsevĂ€rt under de senaste Ă„ren. Om du oftast streamar musik frĂ„n din telefon eller lyssnar pĂ„ podcasts, kommer du förmodligen inte att mĂ€rka nĂ„gon större skillnad.

TrÄdlösa modeller med öronbygel

TrÄdlösa modeller med öronbygel har en sladd eller nackrem som ansluter bÄda hörlurarna, men de anvÀnder fortfarande en Bluetooth-anslutning. JÀmfört med Àkta trÄdlösa lurar i samma priskategori erbjuder de ofta nÄgot bÀttre ljud och lÀngre batteritid. De Àr ocksÄ populÀra bland idrottare.

Sladden kan vanligtvis justeras eller fÀstas i klÀderna under trÀningen, och Àven om en öronsnÀcka rÄkar falla ut, kommer den inte att vara borttappad. Dessa funktioner utgör en acceptabel kompromiss för den enda sladden som finns; dock har de flesta tillverkare nyligen fokuserat pÄ att utveckla Àkta trÄdlösa modeller.

TrÄdbundna öronsnÀckor och hörlurar

TrÄdbundna öronsnÀckor och hörlurar Àr vanligtvis de mest prisvÀrda. Eftersom de inte Àr begrÀnsade av dataöverföringshastigheter pÄ samma sÀtt som Bluetooth-lurar, levererar de ocksÄ den bÀsta ljudkvaliteten för pengarna. Dessutom behöver du aldrig oroa dig för batteriets livslÀngd eller Bluetooth-problem (de flesta trÄdlösa modeller Àr gjorda med smarttelefonanvÀndare i Ätanke och kan krascha nÀr du försöker para ihop dem med andra enheter).

Du kan koppla in dem var som helst dÀr det finns ett 3,5 mm hörlursuttag, och njuta av fantastiskt ljud pÄ bara nÄgra sekunder. För dig som planerar att anvÀnda dem som ett headset, sÀkerstÀller mikrofonens placering pÄ sladden bÀttre kvalitet pÄ samtalen. Som sagt finns det en ganska stor möjlighet att din telefon inte lÀngre har det hörlursuttaget. I ett sÄdant fall behöver du en adapter. Dessutom Àr ingen förtjust i trassliga hörlurar. Om du vill köpa trÄdbundna lurar, ska du leta efter en modell som inte bara ger fantastiskt ljud utan ocksÄ har en trasselresistent sladd, samt en bÀrpÄse och/eller sladdlindare.

Uppskattat ljud

Vi har redan nĂ€mnt att en bra passform Ă€r avgörande för att fĂ„ ut det bĂ€sta ur dina lurar. ÄndĂ„ finns det andra faktorer som ocksĂ„ pĂ„verkar ljudkvaliteten. Dessa inkluderar formatet pĂ„ din musik, drivers, frekvensresponsen och boosten. Men om du vill köpa trĂ„dlösa lurar bara för att enkelt streama lĂ„tar frĂ„n en telefon, kan dessa subtila detaljer enkelt överses, och ditt frĂ€msta problem bör vara Bluetooth-anslutningen.

För det första: ju senare Bluetooth-version som anvĂ€nds (vi Ă€r nu pĂ„ 5.2), desto bĂ€ttre kommer batteritid och ljud vara. För det andra spelar de stödda codecs ocksĂ„ roll – de minskar latens, förbĂ€ttrar ljudkvaliteten och bidrar till energieffektivitet. Codecs kodar och avkodar digitala ljuddata till ett specifikt format och överför dem frĂ„n din enhet till hörlurarna.

Det finns gott om tekniskt tunga saker att rota i hĂ€r, men det korta svaret Ă€r: nĂ€r det gĂ€ller hörlurar med konsumentkvalitet, bör du investera i en modell som stöder en hög bithastighets-codec. Den kommer att bevara mer data, vilket resulterar i bĂ€ttre ljud. Å andra sidan har kĂ€llenheten ocksĂ„ betydelse, eftersom den mĂ„ste tala samma Bluetooth-sprĂ„k. Om du Ă€r en Apple-anvĂ€ndare fĂ„r du bĂ€sta prestanda frĂ„n hörlurar som stöder AAC. För Android-enheter: nöj dig inte med SBC om ljudkvaliteten Ă€r din prioritet. Leta efter Bluetooth-hörlurar som stöder codecs frĂ„n aptX.

Hatar du buller?

erbjuder vad som kallas passiv brusreducering

Alla in-ear-hörlurar erbjuder vad som kallas passiv brusreducering. Genom att försegla hörselkanalen blockerar de, de flesta omgivande ljuden. För att passiv brusreducering verkligen ska fungera Àr det dÀrför viktigt att luren passar bra. Ditt hörlurspar bör ha minst tre toppar i olika storlekar, och fler Àr bÀttre. För de flesta modeller Àr det möjligt att fÄ alternativ frÄn tredje-parters ocksÄ, till exempel toppar i extra stor storlek.

Om ingenting passar rÀtt kan det vara vÀrt det att investera i minneskum-toppar. De anpassar sig till den unika formen pÄ din hörselgÄng och erbjuder inte bara den bÀsta passiva brusreduceringen, utan ocksÄ mer komfort. I allmÀnhet rekommenderar vi starkt att du köper hörlurar frÄn pÄlitliga sÀljare med god returpolicy, ifall det hÀnder att du inser att modellen du köpte inte passar dina öron alls.

En teknik som kallas aktiv brusreducering (ofta förkortad som ANC) anvÀnds ofta i avancerade hörlursmodeller. I dessa fall uppfattar speciella mikrofoner pÄ lurarna de omgivande ljudvÄgorna och producerar sedan ingÄende ljudvÄgor som nollstÀller dessa. Teoretiskt sett verkar detta bra; alla modeller Àr dock inte lika effektiva. ANC skapar dessutom en mÀrklig kÀnsla av tryck i dina öron, som om du befann dig under vattnet, och vissa tycker att det Àr obehagligt.

Slutligen finns det en sak som kallas adaptiv brusreducering. TÀnk pÄ det som en avancerad form av vad vi beskrev ovan. Dina hörlurar tar nu ocksÄ hÀnsyn till andra faktorer, som lufttryck, din rörelsehastighet och typen av oljud. Adaptiv brusreducering lÄter nÄgra ljud frÄn omgivningen trÀnga igenom, sÄ att du kan bestÀlla en kopp kaffe eller vara medveten om trafiken under morgonturen. Vissa modeller, som vÄr favorit Sony WF-1000XM3, har en app som gör det möjligt att justera ANC-nivÄerna enligt individuella preferenser.

Ta kontroll

I ett perfekt fall bör dina hörlurar erbjuda enkla och anvÀndarvÀnliga kontroller för att spela, pausa och vÀxla mellan lÄtarna, svara pÄ telefonsamtal och justera volymen. Ett sÀtt att uppnÄ detta Àr att placera sensorer eller knappar pÄ sjÀlva hörlurarna. I ett sÄdant fall mÄste dessa vara exakta och intuitiva. Helst bör bÄda öronsnÀckorna erbjuda samma funktioner. Eller ocksÄ borde det finnas ett alternativ att programmera dem efter eget tycke.

Numera har mÄnga hörlurar ocksÄ en dedikerad app som ofta möjliggör mer detaljerad granskning av dina enheter, brusreducerande lÀgen eller till och med EQ. Bluetooth-modeller stöder ocksÄ röstassistenter som Siri eller Google Assistant. NÀr det gÀller kontroller finns det inte nÄgot rÀtt eller fel, men det Àr viktigt att du tycker att de Àr bekvÀma och intuitiva att anvÀnda.

NÀr regnet öser ner

certifierat stänksäker

Om du planerar att anvÀnda dina hörlurar oftast utomhus och/eller under trÀningspassen, leta dÄ efter en modell som minst Àr certifierat stÀnksÀker. Dina hörlurar borde ha en vattentÄlighet pÄ IPX4 eller högre; detta innebÀr att de inte kommer att skadas av svett eller lÀtt regn. IP stÄr för Ingress Protection. Det första tecknet efter IP anger skydd mot damm (som rÀknas frÄn 0 till 6, dÀr högre tal betyder bÀttre skydd). Det andra tecknet indikerar skydd mot vatten (rÀknat frÄn 0 till 9; Äterigen, desto högre siffra, desto bÀttre skydd).

Om vi tittar pÄ vÄrt exempel pÄ klassificering IPX4, som vanligtvis finns pÄ sporthörlurar, betyder det att produkten inte har testats mot damm, men tÄl vattenstÀnk (den bör dock inte nedsÀnkas). Det Àr ÀndÄ viktigt att komma ihÄg att testerna utförs under laboratorieförhÄllanden, inte i verkliga situationer. SÄ försök inte tÀra pÄ grÀnserna för dina nya lurar för att ta reda pÄ hur mycket vatten de kan hantera.

Livets gnista

De sista men inte minst viktiga aspekterna att tÀnka pÄ nÀr det gÀller Bluetooth-lurar Àr batteriets livslÀngd och laddning. De allra flesta trÄdlösa modellerna Àr för nÀrvarande begrÀnsade till cirka fem till sex timmars spelande Ät gÄngen. Medan trÄdlösa hörlurar med nackrem tenderar att hÄlla lite mer, kan hÀngivna musikÀlskare fortfarande tycka att denna batteritid Àr begrÀnsande.

Den glada nyheten Ă€r att sanna trĂ„dlösa hörlurar vanligtvis kommer med ett laddningsfodral som, beroende pĂ„ modell, kan rymma tvĂ„ till fyra laddningar, samt ibland till och med förlĂ€nga den totala speltiden med över 24 timmar. ÄndĂ„ betyder laddningshastigheten ofta mer Ă€n kapaciteten. Lyckligtvis erbjuder mĂ„nga modeller ett snabbladdningslĂ€ge som ger en extra timme (eller Ă€nnu mer) uppspelning efter bara nĂ„gra minuter i fodralet.

SjÀlvklart mÄste sjÀlva fodralet ocksÄ laddas. För nÀrvarande Àr den bÀsta kontakten USB-C. Eftersom den Àr mer flexibel och snabbare Àn mikro-USB och Lightning, hÄller den pÄ att bli den nya laddningsstandarden. Den trÄdlösa laddningen ser supercool ut och Àr bekvÀm eftersom en enda standard, Qi, anvÀnds av alla större tillverkare. Men nÀr det gÀller hastighet Àr trÄdlöst inte det snabbaste laddningsalternativet.

Slutsats

De bÀsta in-ear-hörlurarna som finns idag tjÀnar inte bara till att leverera kraftfullt ljud var du Àn Àr. Det finns modeller som ocksÄ fungerar som utmÀrkta headset, blockerar obehagliga ljud under lÄnga flygningar och till och med tillÄter att du delar din musik med en vÀn.

Oavsett om du behöver en oövertrÀffad bas för dina pass pÄ gymmet, en diskret uppsÀttning för att ta ett samtal nÀr du Àr pÄ sprÄng eller ett fantastiskt ljudlandskap för att njuta av din högupplösta musiksamling, kan vÄra rekommenderade modeller hantera det med pondus.

Sony WF-1000XM3 utmÀrker sig sÀrskilt bland sina Bluetooth-konkurrenter med en oövertrÀffad ljudsignatur. Fitnessentusiaster kommer att uppskatta den komfort, robusthet och saftiga bas som Powerbeats Pro erbjuder. Oavsett vilken modell som tilltalar dig mer, har det aldrig funnits en bÀttre tid att njuta av rytmen!

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 8 / Genomsnitt: 4.5
Back to top button