www.produktexperter.se deltar i Amazon EU Affiliate Program, ett affiliate-program som gör det möjligt för webbplatser att tjÀna en reklamprovision genom att göra reklam och tillhandahÄlla lÀnkar till Amazon webbplatsen. Vi samarbetar ocksÄ med olika annonsprogram som Àr framtagna av AdTraction och TradeDoubler med syftet att driva trafik till andra webbsidor och att tjÀna pengar pÄ annonsintÀkter och annons-lÀnkar.

Att vÀlja den bÀsta kattlÄdan kan verka som en lÀtt uppgift, men det kan bli ganska knepigt. Det finns flera olika typer av kattlÄdor tillgÀngliga pÄ marknaden, till exempel, kattlÄdor med öppet lock, kattlÄdor med tÀckt lock, sjÀlvrengörande kattlÄdor, gömda kattlÄdor etc. Alla dessa har sina fördelar och nackdelar att övervÀga. Vi har granskat 32 oberoende tester av kattlÄdoroch har valt ut TOPP 5-produkter utifrÄn olika utformningar och mÀrken.

PeeWee EcoHûs
VĂ„rt betyg
Savic Nestor XXL
VĂ„rt betyg
PeeWee EcoMinor
VĂ„rt betyg
Trixie Vico
VĂ„rt betyg
Modkat KattlÄda
VĂ„rt betyg

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

VÄrt mÄl Àr att ge dig marknadens allra bÀsta produkt! DÀrför jobbar vÄrt team hÄrt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bÀsta produkterna. LÀs mer

För att upprÀtthÄlla vÄr 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller nÄgon annan form av ersÀttning för vÄr analys!

UPPDATERINGAR AV INNEHÅLL:

Det Àr viktigt för oss att de produkter vi representerar Àr av högsta kvalitet och till de bÀsta priserna, sÄ vi kontrollerar alltid vÄra listor och uppdaterar dem vid behov för att ge dig de mest kvalitativa alternativen.

PeeWee EcoHûs

“Flip-dörren kommer göra den dagliga rengöringen mycket enklare”
Fördelar
 • PrisvĂ€rd
 • En kattfavorit
 • Enkel att rengöra
Nackdelar
 • Plasten kan kĂ€nnas lite tunn för hĂ„rt krafsande katter
Översikt

Moderna satsar pĂ„ en enkel och klassisk design. Detta Ă€r oftast bĂ€st, speciellt nĂ€r det kommer till djur. HĂ€r finns inga krĂ„ngligheter. IstĂ€llet Ă€r designen enkel, med en liten fĂ€rgklick som piggar upp vardagen om man sĂ„ vill. I och med att lĂ„dan Ă€r djup sĂ„ blir det inte lika mycket sand pĂ„ golvet. Även höljet förhindrar att det hamnar sand pĂ„ golvet. Detta gör att omrĂ„det runt kattlĂ„dan Ă€r lĂ€tt att hĂ„lla rent, vilket Ă€r mĂ„let för de flesta kattĂ€gare. Höljet ger Ă€ven katten lite eget rum nĂ€r den behöver anvĂ€nda sin kattoalett vilket gör att den kĂ€nner sig trygg och kan fokusera pĂ„ det den hĂ„ller pĂ„ med. LĂ„dan har Ă€ven fĂ„tt ett kolfilter för att förhindra dĂ„lig lukt i resten av hemmet. Det fungerar visserligen bra men det bör fortfarande kombineras med en bra kattsand för att fĂ„ den dĂ„liga lukten helt eliminerad.

Kattluckan som katten gÄr igenom för att komma in pÄ toaletten Àr enkel för katten att ta sig igenom bÄde in och ut. Plastluckan Àr med andra ord lÀtt att vippa pÄ sÄ du behöver inte oroa dig för att katten inte ska kunna gÄ pÄ lÄdan eller bli fast dÀr inne. Det gÄr Àven att sÀtta fast luckan pÄ taket. Denna lÄdan Àr stor och rymlig sÄ att katten kan röra sig fritt dÀr inne, vilket Àr viktigt för att katten ska kunna tÀcka över sin avföring pÄ det sÀttet som den vill. Den öppna och simpla designen gör den Àven lÀtt att rengöra och tömma vilket Àr viktigt för matte och husse. Luckan gÄr nÀmligen att flippa sÄ pass högt upp sÄ att du inte behöver ta bort hela övre delen för att komma Ät att rengöra. Detta fÄr den ett stort plus i kanten för.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • FĂ€rger: Lime/vit ; GrĂ„/vit ; Cerise/vit ; MörkblĂ„/Vit
 • Storlek: 45 x 58 x 42 cm
 • VarumĂ€rke: Moderna
Kolla Priset

Savic Nestor XXL

“TvĂ„ lĂ„dor och en sil gör den snabb och enkel att rensa''
Fördelar
 • Smart inbyggd sil
 • Minskar förbrukningen av kattsand
 • Hygienisk
Nackdelar
 • Fungerar inte med all typ av kattsand
Översikt

Trixies kattlĂ„da Ă€r har en mycket smart, hygienisk och praktisk design. Den bestĂ„r nĂ€mligen av tvĂ„ underdelar och en sil som du lĂ€tt kommer Ă„t dĂ„ den Ă€r överst. NĂ€r du sedan vill rengöra lĂ„dan sĂ„ tar du bara loss kanten, lyfter lite pĂ„ silen och skakar till du bara har klumparna med avföring kvar. PĂ„ detta sĂ€ttet har du ren sand kvar i botten och du behöver inte slĂ€nga ivĂ€g onödigt mycket sand. Ta bort de smutsiga klumparna och anvĂ€nd den rena sanden tillsammans med lite ny sand. Ramen Ă€r inte svĂ„r att sĂ€tta fast och ta loss dĂ„ kattlĂ„dan Ă€r utrustad med ”easy-click” sĂ„ det Ă€r bara att klicka av och pĂ„ den. Med andra ord sĂ„ Ă€r den lĂ€tt att rengöra. LĂ„dan Ă€r en extra hög kant bak för att undvika att kattsanden sprĂ€tter ut nĂ€r katten grĂ€ver i lĂ„dan. Vissa recensioner sĂ€ger att den passar extra bra för smĂ„ katter men kommentarer frĂ„n anvĂ€ndare sĂ€ger att den Ă€ven passar bra till större katter. Vissa klagar pĂ„ att deras kattsand inte alls gĂ„r att sila igenom sĂ„ man bör tĂ€nka efter vilken kattsand man har, om den passar eller om man Ă€r villig att byta för att den ska passa just denna kattoalett. I övrigt sĂ„ har kattlĂ„dan en snygg rundad design och du kan vĂ€lja bland flera snygga fĂ€rger.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • FĂ€rg: BlĂ„ ; BlĂ„/Svart ;MörkblĂ„/ljusblĂ„ ; Turkos/GrĂ„ ; Brun
 • Storlek: 39 x 22 x 59 cm
 • VarumĂ€rke: Trixie
Kolla Priset

PeeWee EcoMinor

“LĂ„dan Ă€r bred och djup vilket gör att alla katter kan hitta sin plats”
Fördelar
 • Ovanligt lite sand hamnar utanför
 • Billig
 • Stor och rymlig
Nackdelar
 • Katter kan fastna med klorna i locket
Översikt

Detta Ă€r en modell som ökar i popularitet, speciellt hos dem som Ă€r less pĂ„ att katterna öser ur sanden ur kattlĂ„dan. Modellen fĂ„r blandade betyg, vissa tycker att den Ă€r helt fantastisk dĂ„ det nĂ€stan inte blir nĂ„got spill alls ur lĂ„dan medan andra tycker att den inte gör nĂ„gon större skillnad. Man kan anta att det beror pĂ„ vad man har för katt och dess vanor. Brukar din katt ösa ur sanden genom luckan nĂ€r den Ă€r klar? DĂ„ kommer denna modell troligtvis göra en stor skillnad för dig. Men för andra beror spillet frĂ€mst pĂ„ att sanden fastnar i tassarna pĂ„ katten. Även om locket pĂ„ taket Ă€r gjort för att dessa smulor ska skrapas bort och falla tillbaka i lĂ„dan sĂ„ blir troligtvis inte skillnaden lika mĂ€rkbar. Ett klagomĂ„let som locket pĂ„ lĂ„dan fĂ„tt Ă€r det att katter har en tendens att fastna med klorna i hĂ„len pĂ„ locket. Vissa sĂ€ger att detta har gjort att de bytt ut kattlĂ„dan medan andra sĂ€ger att katten gjorde det en gĂ„ng och sedan lĂ€rde sig. Valet Ă€r dĂ€rmed ditt. I övrigt sĂ„ har kattoaletten ocksĂ„ fĂ„tt nĂ„gra klagomĂ„l pĂ„ att den Ă€r svĂ„r att flytta pĂ„ grund av brist pĂ„ handtag. Designen Ă€r inte jĂ€ttemĂ€rkvĂ€rdig nĂ€r det kommer till utseende. Den finns i fem fĂ€rger vilket alltid Ă€r trevligt. Men det som verkligen lockar kunder Ă€r just att den Ă€r funktionell och har ett annorlunda sett för att motverka kattsand i hela badrummet och lĂ€genheten. Den Ă€r inte mer effektiv Ă€n andra nĂ€r det kommer till lukt sĂ„ du bör som vanligt satsa pĂ„ en bra kattsand. I övrigt sĂ„ beskrivs lĂ„dan med ord som – stor, rymlig, effektiv och enkel

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • FĂ€rg: Svart ; Rosa ; LjusblĂ„ ; Grön ; Cappuccino
 • Storlek: B 57 cm x L 39 cm x H 40 cm
 • Volym: 50 Liter
 • VarumĂ€rke: Rotho MyPet
Kolla Priset

Trixie Vico

“KattlĂ„dan Ă€r designad för att sĂ„ lite kattsand som möjligt ska hamna utanför kattlĂ„dan.''
Fördelar
 • Stor modell
Nackdelar
 • MĂ„ste ta av locket för att rengöra
Översikt

Detta Àr en praktisk kattlÄda som Àr utrustad med ett utbytbart kolfilter för att minska lukten som avföringen annars kan ge ifrÄn sig i sin omgivning. KattlÄdan frÄn Rotho MyPet har en rundad design med en gulligt katthuvud pÄ luckan. Man mÄste dock ta av hela toppen för att komma Ät och rengöra vilket vissa köpare som Àr van vid andra modeller dÀr det inte behövs klagar lite pÄ. Det Àr dÀremot inte alls svÄrt att lossa toppen inför rengöringen och utgör dÀrmed inget större problem. Modellen kommer i mÄnga fÀrger och fÀrgkombinationer sÄ det Àr bara att vÀlja fritt vad som passar ditt hem och din katt bÀst. SvÀngdörren Àr inte tung utan din katt kan med lÀtthet gÄ in och ut. Dock sÄ har vissa köpare upplevt att den inte vill hÄllas stÀngd utan gÀrna stÄr pÄ glÀnt. Vissa klagar till och med pÄ att den har en tendens att falla av. I och med detta upplever nÄgra ocksÄ att stanken lÀcker ut och förpestar omgivningen. Detta gÀller sÄklart inte alla köpares recensioner utan mÄnga Àr Àven mycket nöjda med modellen och hur den minskar spillet av kattsand och sÀger att kolfiltret fungerar utmÀrkt och minskar lukten ordentligt. KattlÄdan Àr utrustad med ett handtag högst upp som gör det lÀtt att flytta runt kattlÄdan vid behov.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • FĂ€rg: Svart ; Svart/Vit / Cappuccino ; Rosa/Vit ; BlĂ„/Vit ; Grön/Vit
 • Storlek: 55,3 x 39 x 38,7 cm
 • VarumĂ€rke: Rotho MyPet
Kolla Priset

Modkat KattlÄda

“Stor öppning för att lĂ€tt kunna rengöra''
Fördelar
 • Enkel rengöring
Nackdelar
 • Insteget för lĂ„gt sĂ„ mycket sand utanför lĂ„dan
Översikt

VÀldigt praktisk lÄda av husmodell som har allt för att katten ska fÄ göra sina behov i lugn och ro. Dess vÀggar Àr till för att hindra sanden för att hamna utanför lÄdan. Dock sÄ upplever mÄnga anvÀndare att sanden Äker ut genom ingÄngen dÄ insteget Àr sÄ lÄgt. KattlÄdan kommer med ett handtag för att du lÀtt ska kunna flytta den vid behov. Den har Àven en uppfÀllbar lucka för att du lÀtt ska kunna komma Ät och rengöra. Om du föredrar sÄ kan du ocksÄ ta av hela den övre delen tack vare tvÄ fÀsten som du lÀtt klickar av locket med. LÄdan sitter dock ihop pÄ ett lösare sÀtt Àn andra lÄdor som har ordentligare spÀnnen. Detta gör att man inte kan lyfta lÄdan i handtaget nÀr den Àr full i sand pÄ grund av den extra vikten som den medför. För att undvika onödig stank sÄ följer det Àven med ett utbytbart kolfilter. Vissa köpare har klagat pÄ att den kÀnns en aning plastig och som att den lÀtt kan gÄ sönder. För andra sÄ har luckan gÄtt sönder nÀr den har vinklats bara lite för mycket. Men samtidigt, om man inte flyttar den allt för mycket och Àr lite försiktig med luckan sÄ bör det inte vara nÄgon fara om man annars gillar modellen. VÀlj bland tre olika neutrala fÀrger pÄ denna stilrena, klassiska kattoalett.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • FĂ€rg: svart, brun eller blĂ„
 • Storlek: 39,5 x 52,5 x 38 cm
 • VarumĂ€rke: Ferplast
Kolla Priset

Har du en katt hemmer eller funderar man pÄ att skaffa en söt ny familjemedlem, sÄ behöver du ocksÄ den bÀsta kattlÄdan för dig och din katt. Idag finns det en rad olika designer och funktioner pÄ kattlÄdor. Dock kan det vara svÄrt att vÀlja vilken man ska ha, dÄ det finns sÄ mÄnga olika alternativ pÄ marknaden! För att fÄ sÄ mycket information som möjligt nÀr det gÀller respektive kattlÄda, dÄ Àr det smart att lÀsa igenom de bÀst i test av kattlÄdor som finns överallt pÄ nÀtet, dÀr du kan hitta all information om just den kattlÄdan du funderar pÄ. PÄ detta sÀtt vet du exakt vad som erbjuds och vilka funktioner som din nya kattlÄda har.

Vad för material Àr en kattlÄda tillverkad av

Vanligtvis Àr de flesta kattlÄdor pÄ marknaden tillverkade av olika plastdelar. Den största delen Àr huset till kattlÄdan, dÀrefter Àr det andra delar dÀr du kan hÀlla kattsand för att enklare ta bort resterna frÄn katten. Du kan ocksÄ titta pÄ en sjÀlvrengörande kattlÄda, om det Àr sÄ att du hellre vill att den automatiskt rengör lÄdan. Det finns dock vÀldigt mÄnga sÄdana ute pÄ marknaden, sÄ hitta en som verkligen fungerar pÄ rÀtt och bÀst sÀtt kan vara svÄrt.. Dessutom kan det vara viktigt att se över sÄ att du hittar rÀtt storlek pÄ kattlÄdan, sÄ att din katt enkelt fÄr plats och kan ostört utföra sina behov. En kattsandlÄda finns ocksÄ i andra material sÄsom stÄl och metall, dock Àr dessa inte lika populÀra hos varesig katterna eller kattÀgarna. Katterna föredrar plastlÄdorna. Att Àgarna föredrar plastlÄdorna beror bland anat pÄ att dessa Àr enklare att rengöra samt att kattlÄdor i plast inte Àr lika tunga som de i till exemple metal, vilket kan vara jobbigt om du behöver flytta runt pÄ lÄdan.

Vad mer behöver du för att anvÀnda en kattlÄda?

sjĂ€lvrengörande kattlĂ„daNĂ€r man köper en kattlĂ„da sĂ„ behöver du ocksĂ„ nĂ„gra ytterligare tillbehör. En av de viktigaste sakerna lĂ€r vara spaden, sĂ„ att du kan blocka bort kattens avföring efter den har anvĂ€nt kattlĂ„dan. Det finns ocksĂ„ möjlighet att köpa kattlĂ„da med spade, detta glr att man direkt fĂ„r med det viktigaste tillbehöret till varan. Du behöver ocksĂ„ soppĂ„sar sĂ„ att du kan hĂ€lla bort kattsanden nĂ€r det blir smutsigt. Även om du letar efter en luktfri kattsand, sĂ„ finns det en stor sannolikhet att pĂ„sarna kommer lukta nĂ€r du rengjort kattlĂ„dan. DĂ€rför Ă€r det bra att du slĂ€nger dessa pĂ„sar sĂ„ snabbt som möjligt sĂ„ att lukten inte sprider sig i din bostad. Det Ă€r ocksĂ„ bra att ha rĂ€tt rengöringsmedel till kattlĂ„dan utifall den blir smutsig, sĂ„ att du rengör den med ett bramedel för din katt. Det bĂ€sta Ă€r att sila bort avföring och liknande nĂ€r katten Ă€r fĂ€rdig, sĂ„ att du direkt fĂ„r bort smutsen innan lukten sprider sig. Se dock till att byta ut kattsanden ofta Ă€ndĂ„, dĂ„ det oftast Ă€r den lukten som sprider sig snabbt.

Vad Àr de generella priserna pÄ en kattlÄda?

Priserna skiljer sig rejÀlt beroende pÄ vilken slags kattlÄda som du tittar pÄ. De kattlÄdor som Àr sjÀlvrengörande Àr givetvis dyrare Àn de som inte Àr detta, detsamma gÀller givetvis designen och funktionerna som kattlÄdan har. Desto mindre funktioner och desto simplare lÄdan Àr, desto billigare kommer priset att vara. Det gÄr dock att hitta en billig kattlÄda Àven om man vill ha en bra och funktionell toalett till sin katt. Ett tips Àr att titta igenom de kattlÄdor som finns pÄ REA, Àven om dessa ofta Àr lite Àldre modeller sÄ kan de ÀndÄ fungera utmÀrkt till din katt. Du kan till exempel se över om du vill köpa en modkat kattlÄda, dÀr katten gÄr upp pÄ taket istÀllet för pÄ sidan. Det Àr dock en smaksak dÄ det finns en rad olika mÀrken av kattlÄdor dÀr ute, sÄ det Àr bra att se över olika val av alternativ innan du bestÀmmer dig för att köpa hem din nya kattlÄda. Ett tips Àr att lÀsa igenom de test av kattlÄdor som finns pÄ nÀtet, sÄ att du enkelt fÄr en överblick över alla de kattlÄdor du Àr sugen pÄ och för att se exakt vad för slags funktioner och liknande som respektive kattlÄda erbjuder. Detta kan vara bra om du vill hitta en kattlÄda med tak billigt.

Vilka designer och storleksval finns det pÄ kattlÄdor?

Är det sĂ„ att du vill köpa en liten kattlĂ„da, se dĂ„ till att din katt faktiskt fĂ„r plats i kattlĂ„dan innan du köper den. Det kan vara sĂ„ att din katt inte tycker att det finns tillrĂ€ckligt med plats i kattlĂ„dan och dĂ€rför kommer den Ă€ndĂ„ inte vilja anvĂ€nda den. DĂ€rför Ă€r det bra att se över sĂ„ att man faktiskt hittar en kattlĂ„da som Ă€r i en bra storlek till sin katt. De flesta katter kommer trivas om det Ă€r sĂ„ att man köper en stor kattlĂ„da, dĂ„ de oftast gillar att ha rĂ€tt bra utrymme nĂ€r de ska gĂ„ pĂ„ toa. Är det sĂ„ att man har en vĂ€ldigt stor katt, eller har man tvĂ„ katter som inte har nĂ„gra problem att dela kattlĂ„da, dĂ„ bör man ta en titt pĂ„ en kattlĂ„da XL – en sĂ„ stor kattlĂ„da som möjligt helt enkelt. Det Ă€r viktigt att se över sĂ„ man har plats med kattlĂ„dan i badrummet eller var man nu vĂ€ljer att ha den, detta sĂ„ att man Ă€r sĂ€ker pĂ„ att den fĂ„r plats om man nu ska köpa en sÄ stor kattlĂ„da.

Idag finns det ocksÄ en rad olika designer pÄ kattlÄdor, om det Àr sÄ att du vill matcha kattlÄdan med dina möbler. Det finns mÄnga olika fÀrger och designer, du kan dessutom klistra pÄ eller mÄla den sjÀlv om du Àr kreativt lagd. De flesta kattlÄdor Àr gjorda av plats, vilket Àr perfekt om det Àr sÄ att du vill smycka kattlÄdan med fÀrgglada eller snygga klistermÀrken. Finns det barn i boendet hade nog detta uppskattas. Det finns sÄledes vÀldigt mÄnga olika designer och fÀrger pÄ kattlÄdehus idag, sÄ det Àr bara att vÀlja den kattlÄda du tycker verkar bÀst och snyggast! Eftersom kattlÄdan faktiskt kommer stÄ pÄ samma plats under en lÀngre period sÄ Àr det ocksÄ sÄklart viktigt att du trivs med den, sÄ att den ser snygg ut i ditt badrum eller var du nu vill ha kattlÄdan. Skulle det vara sÄ att du hittar en simpel kattlÄda men du vill att den ska se snyggare ut, dÄ kan du givetvis ocksÄ designa den sjÀlv efter det att du har köpt den! Det blir ocksÄ lite mer unikt och mer i din helt egna stil i sÄ fall.

Hur du vÀljer en kattlÄda

stor kattlĂ„daDet kan vara svĂ„rt att bestĂ€mma sig för vilken kattlĂ„da du vill köpa, sĂ„ hur vĂ€ljer man dĂ„ en kattlĂ„da? Först och frĂ€mst Ă€r det kattens toalett, sĂ„ din katt mĂ„ste trivas i kattlĂ„dan. Detta Ă€r egentligen den viktigaste punkten.Detta för att katten enkelt och bekvĂ€mt ska kunna utföra sina behov. NĂ€r du ska titta pĂ„ kattlĂ„dor, se först över vilken storlek som din katt behöver. Har du en stor katt sĂ„ Ă€r det givetvis bra om du köper en stor kattlĂ„da, har du en mindre katt sĂ„ kan en mindre kattlĂ„da fungera utmĂ€rkt. Se bara till att din katt har tillrĂ€ckligt med plats i lĂ„dan sĂ„ att den kĂ€nner sig bekvĂ€m. Det Ă€r ocksĂ„ bra att se över hur lĂ„ng kattlĂ„dan Ă€r, sĂ„ att du enkelt fĂ„r plats med tillrĂ€ckligt mycket kattsand i den. Har du fler Ă€n en katt sĂ„ behöver du ocksĂ„ köpa fler Ă€n en kattlĂ„da, det fungerar oftast inte bara med en kattlĂ„da (Ă€ven om du har en stor lĂ„da sĂ„ kan det vara sĂ„ att katterna inte trivs med att dela lĂ„da). Är det sĂ„ att du ska köpa en hörnkattlĂ„da, mĂ„ste du se till att din katt enkelt kan ta sig in och ut ur kattlĂ„dan Ă€ven om det Ă€r i ett hörn. Det Ă€r alltsĂ„ inte smart att ha kattlĂ„dan i kĂ€llaren i ett hörn om det Ă€r sĂ„ att katten Ă€r lite Ă€ldre, dĂ„ den kan ha problem att ta sig till den.

Det finns ocksÄ en del saker som Àr vÀrda att tÀnka pÄ nÀr du ska köpa en ny kattlÄda. Skulle det vara sÄ att du Àr intresserad av att köpa en sjÀlvrengörande kattlÄda, sÄ Àr det först bÀst att se över om din katt faktiskt kommer trivas med den. Det kan vara sÄ att katten gÄr in och utför sina behov samtidigt som kattlÄdan ska rengöras och eftersom det lÄter och kattlÄdan sÄledes rör sig, kan det vara sÄ att din katt blir rÀdd och dÀrefter vÀljer den att inte gÄ nÀra den sjÀlvrengörande kattlÄdan igen.

En annan bra sak att tĂ€nka pĂ„ innan du ska köpa din nya kattlĂ„da, Ă€r att ha en kattlĂ„da som faktiskt passar din katt. De flesta katter gillar att kraffsa nĂ€r den Ă€r fĂ€rdig med sitt behov, dĂ„ dĂ€rför behöver du ocksĂ„ se till att katten enkelt kan snurra runt och kraffsa i kattlĂ„dan. De flesta katter trivs mer nĂ€r de fĂ„r göra detta, sĂ„ dĂ€rför Ă€r det viktigt att hitta en kattlĂ„da som Ă€r i en tillrĂ€ckligt bra storlek för din katt, ju större desto bĂ€ttre! Skulle det vara sĂ„ att du vill titta pĂ„ en kattlĂ„da som har mĂ„nga olika funktioner, sĂ„som att den Ă€r sjĂ€lvrengörande, den har en funktion sĂ„ att det inte luktar lika mycket och liknande, se dĂ„ till att titta pĂ„ de kattlĂ„dor som Ă€r pĂ„ rea, sĂ„ att du Ă€ndĂ„ hittar en kattlĂ„da med mĂ„nga olika funktioner men som Ă€ndĂ„ inte kostar skjortan. Idag finns det dock en rad olika kattlĂ„dor som har olika bra och smidiga funktioner. Även om de kanske inte Ă€r sjĂ€lvrengörande sĂ„ har Ă€ndĂ„ forskning kring att skapa funktionella och smarta kattlĂ„dor ökat. Idag Ă€r det enkelt att hitta olika kattlĂ„dor, sĂ„ att man fĂ„r en bra överblick över vilken information som kattlĂ„dan har och vad de faktiskt erbjuder. Detta gör att du enklare kan hitta en kattlĂ„da som passar dig och din katt, sĂ„ att ni bĂ„da trivs efter köpet! Det kan vara vĂ€rt att till exempel se över de kattlĂ„dor som har en snygg och passande design till ditt badrum eller din tvĂ€ttstuga, sĂ„ att den faktiskt passar till dina resterande möbler. Samtidigt vill du att den ska vara i tillrĂ€ckligt bra storlek för din katt och samtidigt ha med bra funktioner sĂ„ att du enkelt kan rengöra och sĂ„ att allt kĂ€nns sĂ„ frĂ€scht som möjligt. Det Ă€r dĂ€rför viktigt att lĂ€sa igenom olika hemsidor som erbjuder olika bĂ€st i test tester pĂ„ just kattlĂ„dor, sĂ„ att du enkelt kan se vilken kattlĂ„da som kommer passa dig, ditt badrum och din katt sĂ„ bra som möjligt.

Skulle det vara sĂ„ att ditt hem bestĂ„r av fler vĂ„ningar, Ă€r det viktigt att ha en kattlĂ„da per vĂ„ning. Detta sĂ„ att din katt faktiskt har möjlighet att utföra sina behov oavsett vilken vĂ„ning den befinner sig pĂ„. Det bĂ€sta Ă€r i sĂ„ fall att ha kattlĂ„dan i badrummet, om det Ă€r sĂ„ att ni har ett badrum per vĂ„ning. Allt beror pĂ„ ert beondes storleken, sĂ„ att din katt har det enkelt att nĂ„ sin toalett ocksĂ„. Skulle det vara sĂ„ att ni har fler Ă€n en katt, kanske tvĂ„ eller tre stycken – dĂ„ behöver ni ocksĂ„ ha en kattlĂ„da per katt. De flesta katter vill ha sin egna toalett och skulle det vara sĂ„ att det endast finns en, dĂ„ kan det hĂ€nda att en av katterna vĂ€grar anvĂ€nda kattlĂ„dan och istĂ€llet utföra sina behov pĂ„ din matta eller pĂ„ ditt golv, nĂ„got som de flesta mĂ€nniskor idag givetvis vill undvika. Hitta de bĂ€sta kattlĂ„dorna till dina katter idag, sĂ„ slipper det bli rörigt!

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button