www.produktexperter.se deltar i Amazon EU Affiliate Program, ett affiliate-program som gör det möjligt för webbplatser att tjÀna en reklamprovision genom att göra reklam och tillhandahÄlla lÀnkar till Amazon webbplatsen. Vi samarbetar ocksÄ med olika annonsprogram som Àr framtagna av AdTraction och TradeDoubler med syftet att driva trafik till andra webbsidor och att tjÀna pengar pÄ annonsintÀkter och annons-lÀnkar.

Att transporteras kan vara frustrerande för alla husdjur, men speciellt för katter, dÀrför Àr det extra viktigt att vÀlja en lÀmplig kattbur. Om du vill att din katt ska kÀnna sig bekvÀm och sÀker pÄ vÀgen, behöver du ta hÀnsyn till faktorer sÄsom storlek, ergonomi, ventilation, Ätkomstpunkter och burens hÄllbarhet. För att visa dig de bÀsta kattburarna pÄ marknaden, har vi undersökt officiella expertrecensioner och valt ut TOPP 5-lista .

Ferplast Atlas 40
VĂ„rt betyg
Ferplast Atlas 10
VĂ„rt betyg
Trixie Capri
VĂ„rt betyg

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

VÄrt mÄl Àr att ge dig marknadens allra bÀsta produkt! DÀrför jobbar vÄrt team hÄrt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bÀsta produkterna. LÀs mer

För att upprÀtthÄlla vÄr 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller nÄgon annan form av ersÀttning för vÄr analys!

UPPDATERINGAR AV INNEHÅLL:

Vi vÀrdesÀtter dig som kund och dÀrför uppdaterar vi stÀndigt vÄra produktlistor för att ge dig de bÀsta produkterna till de bÀsta priserna. Du kan lita pÄ att vi nyligen har verifierat vÄra bÀsta produkter.

Ferplast Atlas 40

Kom dig ivĂ€g tillsammans med din hund utan nĂ„gra problem – din resa kommer helt sĂ€kert bli trivsam!
Fördelar
 • Stor och rymlig
 • Accepteras av de flesta flygbolag
Nackdelar
 • Dyna mĂ„ste köpas separat
Översikt

Atlas 40 Àr en transportbur som Àr speciellt anpassad efter medelstora hundar. Den gÄr att anvÀnda för att ta med dig din hund pÄ flygplan dÄ den allt som oftast accepteras av flygplan för transport i lastutrymmet. Transportburen Àr vÀldigt funktionell och har bÄde ett vanligt handtag sÄ vÀl som ett speciellt handtag för att dra buren efter sig pÄ hjul. Det gÄr dÀrför Àven att köpa till hjul sÄ att du pÄ ett enkelt och bekvÀmt sÀtt kan drar buren istÀllet för att vara tvungen att lyfta den. Transportburen har en klassisk design med skyddsgrillar pÄ sidorna och clips för att sÀkra den inplastade metalldörren. Atlas 40 Àr tillrÀckligt rymlig för att din hund ska kunna stÀlla sig upp under resan och Àta och dricka nÀr den vill. PÄ tal om att Àta och dricka sÄ hÀnger det Àven med en matskÄl som gÄr att fÀsta i gallret. Vill du Àven ha en dyna som Àr anpassad efter transportburen sÄ gÄr det att köpa till. Detta hÀnger ofta med pÄ köpet nÀr det kommer till Ferplasts mindre burar, men tyvÀrr sÀllan de större. Med andra ord, om du har en medelstor hund eller en vÀldigt stor katt och planerar att flyga med denne sÄ Àr detta ett riktigt bra alternativ. PÄ sÄ sÀtt kan ditt husdjur ha en trygg och bekvÀm resa.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 19 / Genomsnitt: 4.4
Specifikationer
 • MĂ„tt: 68 x 48 x 45 cm
 • Maxvikt: 20 kg.
Kolla Priset

Moderna Luxurious Trendy

Plasten Àr av premiumkvalité för lÀngre hÄllbarhet
Fördelar
 • Snygg och stilren design
 • UV- och skrapskyddad plast för lĂ„ng hĂ„llbarhet
 • Mjukt och ergonomiskt handtag
Nackdelar
 • NĂ€mner ingenting om en inbyggd matskĂ„l
Översikt

FörtjĂ€nar din pĂ€lskling bara det allra bĂ€sta? Eller Ă€r det helt enkelt dags att uppgradera? I denna buren fĂ€rdas ditt husdjur med glans – bokstavligt talat. Denna trendiga, men Ă€ven praktiska transportbur Ă€r tillverkad av en glansig, svart kvalitetsplast. Dessutom Ă€r det mĂ„lat och designat som om den har ett schabrak i kungligt blĂ„tt pĂ„ ovansidan och hĂ€ngandes ner pĂ„ sidorna. PĂ„ sidan av buren stĂ„r det sedan skrivet i guld ”Luxurious pets”. Förutom den snygga designen sĂ„ har den Ă€ven en del praktiska detaljer. Den Ă€r enkelt att montera ihop och som sagt sĂ„ hĂ„ller denna typen av plasten lĂ€nge. Den blir dessutom inte ful dĂ„ IML – designen skyddar mot skrapmĂ€rken och solblekning. De som har gjort buren tĂ€nker Ă€ven pĂ„ dig. Handtaget som som vanligt Ă€r monterat pĂ„ ovansidan av buren Ă€r mjukt och ger ett bra och ergonomiskt grepp. Helt enkelt sĂ„ skĂ€r det inte in i handen som sÄ mĂ„nga andra handtag gör. NĂ€r du behöver stĂ€da ur buren sĂ„ rengörs den enkelt med varmt sĂ„pvatten.

Buren skriker helt enkelt lyx. Men oroa dig inte, trots att hela kÀnslan sÀger lyx sÄ Àr den inte sÀrskilt dyr. Om du behöver en transportbur till din katt, eller om du har en mindre hund, sÄ Àr detta ett bra alternativ. Den Àr inte bara bekvÀm och praktisk utan Àr Àven snygg och hÄllbar.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 19 / Genomsnitt: 4.4
Specifikationer
 • MĂ„tt: L 49,4 x B 32,2 x H 30,4 cm
Kolla Priset

Ferplast Atlas 10

Atlas öppna transportbur Àr perfekt för att ta med sig sin kompis.
Fördelar
 • Avtagbar övre lucka i inplastad metall
 • Extra bra ventilation
 • Tre storlekar
Nackdelar
 • Passar ej om det regnar
Översikt

Även denna transportbur Ă€r tillverkad för katter och mindre hundar. Modellen Ă€r perfekt för att kunna ta med sig sin lurviga kompis överallt, i bilden pĂ„ tĂ„get, bĂ„ten och till och med flygplanet. Den Ă€r lĂ€tt att bĂ€ra i handtaget pĂ„ ovansidan som Ă€r rundat sĂ„ att det inte skĂ€r in i hĂ€nderna. Dörren Ă€r i inplastad metall som du stĂ€nger pĂ„ utsidan med hjĂ€lp av clips. PĂ„ detta sĂ€tt riskerar du inte att den kommer att öppnas under fĂ€rden. Du har Ă€ven en liknande öppning pĂ„ ovansidan. Med andra ord sĂ„ kan du öppna den bĂ„de fram och ovanpĂ„. Designen bidrar Ă€ven till bĂ€ttre ventilation vilket gör att djuret kĂ€nner sig mindre instĂ€ngt dĂ„ den har bra uppsikt över vad som hĂ€nder runt omkring den. Även denna modell kommer i tre storlekar och Ă€r lĂ€tt att rengöra samt sĂ€tta ihop. BekvĂ€mt nog sĂ„ Ă€r matskĂ„len monterad i det frĂ€mre gallret vilket gör att du enkelt kan ge ditt djur mat och vatten utan att djuret mĂ„ste trĂ€ngas med skĂ„len. Du fĂ„r Ă€ven med en tvĂ€ttbar bomullsdyna. Dynan finns i olika fĂ€rger och mönster och skickas eftersom de finns i lager. De tre storlekarna som finns Ă€r 10, 20 och 30. Atlas 10 och 20 Ă€r gjorda frĂ€mst för smĂ„ hundar och katter medan Atlas 30 Ă€r Ă€mnad speciellt för smĂ„ hundar och större katter.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 19 / Genomsnitt: 4.4
Specifikationer
 • MĂ„tt 10: 48 x 32,5 x 29 cm
 • MĂ„tt 20: 58 x 37 x 32 cm
 • MĂ„tt 30: 60 x 40 x 38 cm
Kolla Priset

Trixie Capri

Den Àr mÄngsidig och anvÀndbar och kommer med ett handtag samt en vadderad axelrem i stark nylon.
Fördelar
 • Kommer med en praktisk, vadderad axelrem
 • Stilren och innovativ design
Nackdelar
 • NĂ„got dyrare Ă€n de andra mindre modellerna
Översikt

Denna transportbur har nĂ„got unikt – en bĂ€rrem. Mer specifikt en vadderad axelrem i nylon. Detta gör det mycket mer praktiskt att bĂ€ra buren dĂ„ du kan bĂ€ra den med hjĂ€lp av axeln och inte bara i handen. Ska du exempelvis Ă„ka tĂ„g eller flyga med din lilla hund eller katt sĂ„ blir det mycket enklare att bĂ€ra med dig transportburen. Buren finns i tvĂ„ fĂ€rger – röd och svart. Modellen ser ovanligt bra ut för att komma frĂ„n Ferplast som annars brukar ha vĂ€ldigt klassiska och nĂ€stan lite trĂ„kiga modeller. Modellen ger ett snyggt och modernt intryck och piggar upp vardagen med sin innovativa design. Detta Ă€r ett mycket praktiskt alternativ om du vill kunna resa med ditt husdjur eller bara som ett hjĂ€lpmedel för att vid behov kunna ta djuret till veterinĂ€ren om du inte har egen bil. Den Ă€r tillverkad av en solid plast och har en metalldörr tĂ€ckt av plast som stĂ€ngs frĂ„n utsidan med clips. Som vanligt sĂ„ har Ă€ven denna ett handtag pĂ„ ovansidan. Denna gĂ„ng i samma material och fĂ€rg som axelremmen vilket matchar snyggt. Även detta handtag Ă€r vadderad sĂ„ att den Ă€r bekvĂ€m att hĂ„lla i. Precis som mĂ„nga andra modeller frĂ„n Ferplast sĂ„ kommer Ă€ven denna med en matskĂ„l och en tvĂ€ttbar dyna att inreda buren med. MatskĂ„len sĂ€tts fast i gallret sĂ„ att den inte Ă€r i vĂ€gen. Skyddsgrillarna pĂ„ sidorna Ă€r i plast med fyrkantiga hĂ„l och skapar ventilation samtidigt som de bidrar med en snygg design. Är du trött pĂ„ att alltid vara tvungen att bĂ€ra transportburen med handen och önskar att den var lite mer som en sportbag? DĂ„ Ă€r detta transportburen för dig.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 19 / Genomsnitt: 4.4
Specifikationer
 • MĂ„tt XS: 48 x 32,5 x 29 cm.
 • Maxvikt: 5 kg
 • MĂ„tt S: 58 x 37 x 32 cm.
 • Maxvikt: 8 kg
Kolla Priset

Feria Transportbur Med Hjul

Tack vare den senaste designen av Atlas Classic transportbur sÄ kommer du kunna ta med dig din trogne vÀn pÄ bÄten, tÄget, i bilen och till och med pÄ flygplanet.
Fördelar
 • ÖverensstĂ€mmer med IATA
 • Finns i olika storlekar
Nackdelar
 • Inte den snyggaste designen
Översikt

Ferplast Transportbur Atlas finns i tre storlekar. Det Àr en robust transportbur som Àr tillverkad av hÄrdplast och utrustad med en gallerdörr i metall. Detta Àr med andra ord en bra och tÄlig transportbur som passar medelstora till stora hundar eller större katter. Buren har sjÀlvklart god ventilation sÄ att djuret kan fÀrdas pÄ ett tryggt och bekvÀmt sÀtt. Precis som de flesta transportburar sÄ finns det ett handtag placerat pÄ taket av transportburen vilket gör den lÀtt och praktisk att bÀra. Men denna har Àven handtag pÄ sidorna vilket kan kÀnnas med stabilt nÀr du vill lyfta transportburen med din vÀn i buren. NÀr du vill ge din kompis mat eller vatten i buren sÄ hÀnger det med en liten matskÄl som Àr fÀst i gallret.

Transportburen Atlas Àr Àven lÀtt att rengöra och det gÄr att köpa till hjul om det skulle önskas. Med hjul sÄ blir den Ànnu lÀttare att frakta vilket Àr passande om djuret Àr lite tungt för att bÀra lÀngre strÀckor. Hjul kan till exempel vara önskvÀrda om man ska ta med djuret pÄ flyget dÄ det kan vara tungt att bÀra runt den pÄ flygplatsen. Innan du tar med dig din pÀlsklÀdda vÀn pÄ flyget sÄ bör du dÀremot kontrollera sÄ att transportburen Àr godkÀnd samt Àr av rÀtt storlek i förhÄllande till ditt djur. Detta kan variera frÄn flygbolag till flygbolag och bör dÀrför kontrolleras innan varje flygning. Transportburen i sig överensstÀmmer med IATA, vilket stÄr för International Air Transpoint Association, vilket Àr en standard för transportburar för husdjur som ska fraktas pÄ flygplan. Söker du en transportbur för en medelstor hund eller stor katt och dessutom brukar ta med djuret pÄ flyget sÄ Àr detta ett bra alternativ för dig.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 19 / Genomsnitt: 4.4
Specifikationer
 • MĂ„tt Atlas 50: 81 x 55,5 x 58 cm,
 • Maxvikt: 8,2 kg
 • MĂ„tt Atlas 60: 91 x 61 x 66,5 cm,
 • Maxvikt: 10,9 kg
 • MĂ„tt Atlas 70: 101 x 68,5 x 75,5 cm,
 • Maxvikt: 12,6 kg
Kolla Priset

MÀnniskor som köper eller adopterar en katt lÀr sig tidigt att en kattbur Àr nÄgot av de viktigaste tillbehör som finns. Det finns mÄnga skÀl till detta, och en av dessa anledningarna Àr att kattburen hjÀlper till att hÄlla katter trygga och sÀkra.

Det hindrar katten frÄn att hoppa ut genom öppna bilfönster och ser till att den hÄller sig sÀkra i fall av trafikolyckor. Den förhindrar ocksÄ katter frÄn att springa bort (och aldrig hittas igen), de ser Àven till att de inte kommer att bli attackerade av andra djur, och stoppar dem frÄn att skada sina Àgare, andra mÀnniskor och andra husdjur.

Hur vÀljer du rÀtt kattbur?

Oavsett om du Àr en ny kattÀgare eller ha varit ett husdjursförÀlder under mÄnga Är sÄ mÄste du se till att du har en kattbur för din lurviga lilla vÀn. Men frÄgan Àr nu denna: vilken kattbur bör du faktiskt ta och köpa? Hur vet du att det Àr rÀtt val för dig?

För att besvara dessa frÄgor, mÄste du övervÀga flera viktiga faktorer. En av dessa Àr storleken pÄ din kattbur dÄ den bör vara tillrÀckligt stor för ditt husdjur att stÄ upp i, kunna vÀnda sig om, och ligga ner bekvÀmt.

En annan Àr kvaliteten pÄ produkten. Kattburar som Àr tillverkade av material av hög kvalitet Àr ofta dyrare, men den extra kostnaden Àr vÀrt det eftersom de kan hallÄ i flera Är med tillbörlig omsorg.

Du bör ocksÄ besluta kring designen av din transportbur bÀst i test som passar dina behov. Vill du ha en hÄrd ensidig kattbur, eller Àr du ute efter en med mjuka sidor? (Vi diskutera dessa tvÄ typer nedan.) Kommer du att köpa kattbur med en toppmatad dörr eller inte?

MĂ„nga veterinĂ€rer föredrar toppmatade kattburar eftersom de bara kan ta bort den övre halvan om katten inte vill komma ut — du behöver inte dra hen ut ur den lilla öppningen! Hur som helst, mĂ„nga flygbolag rĂ„der folk att sĂ€tta katter i icke-toppmatade bĂ€rare, vilket ger högre sĂ€kerhet för husdjuren under transporten.

PÄ tal om flygbolag, du kanske behöver köpa en ny billig kattbur om du ska resa med din katt.

MÄnga flygbolag har strÀnga krav nÀr det gÀller kattburar och accepterar bara specifika mÀrken och modeller, vilket betyder att den du har nu, kanske inte skulle vara lÀmpliga att anvÀnda.

Innan du Äker och handlar, se till att ringa ditt flygbolag för att ta reda pÄ exakt vilket mÀrke och modell du ska köpa.

Kattburar med hÄrda sidor

katt transportburDessa robusta kattburar Àr ofta tillverkade av högkvalitativ plast, som hjÀlper dem att stÄ emot slitage och hÄller under en lÄng tid. De hÄrda vÀggarna gör det ocksÄ svÄrt för din katt att klösa sig ut och fly frÄn buren.

Kattburar med hÄrda sidor har hÄl för att ge ventilation och se till att ditt husdjur kan lÀtt andas, men jÀmfört med modeller med mjuka sidor, har de mörkare och mer sluten inredning.

Djurexperter tror att detta faktiskt Àr bra för katter, eftersom det ger dem en kÀnsla av trygghet och hjÀlper dem att slappna av och lugna ner sig.

Kattburar med hÄrdare sidor kommer i mÄnga olika utföranden. Vissa har en avtagbar övre halva, medan andra Àr fasta i hela konstruktionen.

Vissa har en vanlig ingÄng vid sidan, medan andra har en ingÄng pÄ bÄda sidor, och en större lucka (vilket gör det lÀttare för djurÀgare att fÄ nervösa katter in i buren).

Kattburar med mjuka sidor

Om du behöver en billig transportbur till din katt som Àr lÀtt och mycket portabel, vill du skaffa en mjuk dubbelsidig modell. Kattburar med mjuka sidor Àr ofta gjorda av nylon, och de Àr ofta formade som en pösig bag (komplett med vadderade axelremmar) sÄ kan du bara slunga dem pÄ axeln och enkelt bÀra runt dem.

Detta gör dem mycket populÀra bland mÀnniskor som Àlskar att resa med sina husdjur och vill hÄlla sin katter vid sin sida hela tiden.

Men sÄ hÀr Àr det: Àven om burar med mjuka sidor Àr tillverkade av hÄllbara material, kvarstÄr det faktum att de fortfarande Àr tillverkade av mjuka material och kan enkelt skadas av en kraftig kattklo.

Om du har en bestÀmd katt, kan du hittar en skadad djurbur och/eller en katt med en trasig nagel.

Det vÀrsta scenariot Àr att din katt kommer att kunna fly frÄn sin kattbur och hamna i problem vilket Àr nÄgot som du inte vill ska hÀnda pÄ en fullsatt veterinÀrklinik, flygplats eller i ett flygplan.

PÄ grund av detta, ska du anvÀnda en mjuk transportbur katt endast om du Àr sÀker pÄ att din katt Àr en lugn resenÀr och inte lÀtt blir upprörd nÀr den transporteras frÄn en plats till en annan.

Varför du behöver en kattbur

Du behöver en kattbur av samma anledning som du mÄste anvÀnda bilbÀlte nÀr du Àr i en bil eller pÄ ett plan: för skydd i hÀndelse av en olycka.

Precis som du vill kÀnna dig ordentligt fastsatta i början av körning, eller början pÄ en resa nÀr du bromsar.

NivÄn av skydd, beror mycket pÄ kvaliteten pÄ kattburen och om du endast anvÀnder den för ett snabbt besök till veterinÀren eller för en utflykt halvvÀgs runt om i vÀrlden.

Kattburen eller katttransportburen kommer att bidra till att minska stress samtidigt som katten Àr i frÀmmande territorium.

Material av kattbur: tyg vs. plast

Du vill kunna vÀlja mellan tvÄ material, hÄrdplast och mjuka sidor, beroende pÄ din resa. Och ventilation Àr ocksÄ nÄgot att göra ett noggrant övervÀgande av. Oavsett vilket material, vill du ha minst tre sidor av lÄdan att vara ventilerat.

Mjuka kattburar, som strÀcker sig frÄn 500 kr till 1500 kr, Àr vanligen tillverkade av nylontyg, ofta med en hÄrd botten som Àr avtagbar för rengöring.

MÄnga har nÀtsidor för ventilation, med dragkedja som gör att man kan öppna pÄ sidorna och toppen. Detta Àr typiskt material som föredras av flygbolagen nÀr du tar med din katt i kabinen pÄ planet.

HÄrdare kattburar, som strÀcker sig frÄn 300 kr till 2000 kr i kattburar pris, Àr tillverkad av en slitstark poly-propylen och slagtÄlig plast. De Àr lÀtta att rengöra, eftersom de kan enkelt sköljas ur. Samtidigt perforerade pÄ sidorna, Àr dessa tunga lÄdorna perfekta för stora katter som reser i lasten.

Kattburar som har fickor för leksaker, husdjur patientjournaler och andra djurtillbehör Àr ett plus, liksom burar med koppelklipp och koppel.

Att vÀlja rÀtt storlek pÄ en kattbur

Det finns nÄgra faktorer att tÀnka pÄ innan du gör ditt köp:

Vikt och mÄtt

För det första, se till att kontrollera flygbolagets begrÀnsningar av vikt och dimension krav för din katt och kattlÄda innan du köper, dÄ det finns olika riktlinjer. MÄnga Àgare gör det vanliga, kostsamma misstag att tÀnka att ju större en kattbur, desto bÀttre. Men nÀr du köper en kattbur, Àr det tvÀrtom, inom rimliga grÀnser, som Àr sant.

Din katt bör kunna vÀnda sig om och strÀcka ut sig. Att resa Àr stressande för hundar och katter i synnerhet, mindre utrymmen kan fÄ dem att kÀnna sig mer sÀkra, som ihopkrypt liten bebis.

Skulle inte du föredra att bÀras runt i ett slutet utrymme du ocksÄ? MÄlet för en kattbur Àr att den inte ska vara mer Àn tvÄ gÄnger ditt husdjurs storlek sÄ att djuret inte glider omkring samtidigt som de transporteras, och sÄ att du inte har det för svÄrt att balansera vikten av katten i buren.

Ålder

Om du köper en bur för en kattunge jÀmfört med en fullvuxen katt, vill du skaffa en kattbur i vanlig storlek som du tror kommer att vara dubbelt sÄ stor som hon blir nÀr hon vÀxer upp (sÄ att du bara behöver investera i en kattbur).

För att fylla den överskjutande utrymme, kan du fylla bÀsta kattburen med en tjock handduk sÄ att din kattunge inte glider runt under din resa.

Resa lÄnga strÀckor

En annan sak att tÀnka pÄ Àr att för lÀngre resor, dÄ vill du att din kattlÄda har plats för mat och vatten, sÀrskilt om katten flyger i last, snarare Àn i kabinen. Dessa kommer man att behöva sÀtta fast i sidan av buren utan att sno utrymme frÄn din katt.

Kvantitet

Om du tÀnker att ha en kattbur för tvÄ katter, Àr det bÀst att hÄlla dem i separata burar. Detta Àven om de normalt kan komma överens hemma. Kom ihÄg, det Àr sannolikt att en resa kommer att göra dem upprörda och ibland rÀdda. Det sista du vill Àr att dem tvÄ ska bli aggressiva mot varandra i transit.

transportbur katt bÀst i testAtt göra din katt bekvÀm

För att fÄ din katt att kÀnna sig som hemma nÀr den Àr uppkrupen i buren, bör du sÀtta saker inne att buren som pÄminner om dig. Kanske en favorit-filt som luktar som ditt hus. SlÀnga i ett par leksaker som hon tycker om att gosa med och se till att ta med lite lÀckert kattgodis för att lugna ner din kat..

Se till att köpa din kattbur utomhus i god tid före din avresa, sÄ att katten kan bekanta sig med buren, och sÄ smÄningom, lÀra sig att Àlska den. (Ja, det Àr möjligt.)

Försök att följa nÄgra av de mest populÀra tricksen för att din katt ska vÀnja sig vid buren, som att hÄlla buren öppen och tillgÀnglig i ditt hem innan du reser. Detta kommer att visa katten att buren Àr en normal del av vardagen.

Se Àven till att börja mata henne i buren sÄ att hon kan skapa en positiv association med kattlÄdan och godis. Slutligen, i praktiken, ta katten in och ur buren för att att den ska vÀnja sig vet detta; detta hjÀlper dig att ta dig igenom sÀkerhetskontrollen sÄ mycket snabbare.

Att vÀlja rÀtt storlek pÄ kattbur

En kattbur bör ge tillrÀckligt utrymme för din katt att stÄ i, utan att behöva huka och för att kunna vÀnda sig. Om du ska lÀngre Àn till din lokala veterinÀr, se till att din kattlÄda kan rymma mat och vattenskÄlar.

NĂ„gra av kattlĂ„dorna i plast har dessa inbyggda pĂ„ toppen av kattbur, som definitivt Ă€r praktiskt. Men om du inte har rĂ„d att skaffa en dyrare kattbur, kom ihĂ„g att ge utrymme för oavsett storlek pĂ„ skĂ„lar du kommer att anvĂ€nda. Du vill dock inte att din kattbur stor ska vara â€Ă¶verdrivet” stor transportbur katt heller. Prova metoden och vĂ€lja en kattbur som fĂ„r din katt att kĂ€nna sig mysig och sĂ€ker nĂ€r du reser.

Gör din kattbur till en ” kul ” plats

En av de vÀrsta saker du kan göra Àr att bara anvÀnda kattburen nÀr du ska till veterinÀren.

Detta kan orsaka att din katt springer ivÀg eller kÀmpar emot innan ni vÀl ska ivÀg.

För att undvika detta, bör din katt ha positiva associationer till sin kattbur.

Genom att lÀgga godis, leksaker, eller en favoritfilt i din kattbur, kommer din katt att vÀxa till att tÀnka pÄ buren som en sÀker plats.

Förhoppningsvis med lite tur och en hel del test, kommer du att hitta det perfekta kattburen för din nya lurviga vÀn.

Se till att ha med alla dessa detaljer nÀr du ska genomföra ditt köp sÄ ska du se att du snart sitter dÀr med den perfekta kattburen.

Lycka till!

För mer anvÀndbara artiklar för dina fluffiga husdjur, lÀs hÀr.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 19 / Genomsnitt: 4.4
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 19 / Genomsnitt: 4.4
Back to top button