www.produktexperter.se deltar i Amazon EU Affiliate Program, ett affiliate-program som gör det möjligt för webbplatser att tjÀna en reklamprovision genom att göra reklam och tillhandahÄlla lÀnkar till Amazon webbplatsen. Vi samarbetar ocksÄ med olika annonsprogram som Àr framtagna av AdTraction och TradeDoubler med syftet att driva trafik till andra webbsidor och att tjÀna pengar pÄ annonsintÀkter och annons-lÀnkar.

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

VÄrt mÄl Àr att ge dig marknadens allra bÀsta produkt! DÀrför jobbar vÄrt team hÄrt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bÀsta produkterna. LÀs mer

För att upprÀtthÄlla vÄr 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller nÄgon annan form av ersÀttning för vÄr analys!

UPPDATERINGAR AV INNEHÅLL:

Vi har nyligen granskat vÄra produkter och vi stÄr fast vid de produkter som vi har valt pÄ vÄr lista. Vi kontrollerar och uppdaterar stÀndigt vÄra listor sÄ att du garanterat fÄr de bÀsta resultaten att vÀlja mellan.

Ett par riktigt bra trÄdlösa hörlurar kan vara bra och ha bÄde under promenader, pÄ gymmet eller var man Àn Àr. En sladd kan lÀtt komma i vÀgen och till och med slita av hörlurarna. Ska man exempelvis ut och springa sÄ dinglar sladden vilket kan vara mycket frustrerande nÀr man försöker slÄ sitt personbÀsta. Dock har trÄdlösa hörlurar lite av ett dÄligt rykte i vissa kretsar. Hur kan man hitta ett par riktigt bra trÄdlösa hörlurar? Kunskap Àr lösningen. I denna artikeln ska vi hjÀlpa dig att fÄ en överblick över vad som finns pÄ marknaden och vad man ska titta efter nÀr man letar efter den perfekta modellen bland trÄdlösa hörlurar test.

TrÄdlösa hörlurar eller vanliga hörlurar?

Det finns mĂ„nga för- och nackdelar med bĂ„de trĂ„dlösa – och vanliga hörlurar. Hur ska man veta vad man egentligen vill ha? Det sĂ€gs att man aldrig kan fĂ„ samma ljudkvalitĂ© med trĂ„dlösa hörlurar som med de vanliga hörlurar med sladd, inte ens med de bĂ€sta bluetooth hörlurarna. Men dĂ„ Ă€r det sĂ„klart mycket bekvĂ€mare med trĂ„dlösa hörlurar, och det kanske inte Ă€r nödvĂ€ndigt att ha det absolut bĂ€sta ljudet dĂ„ bra ljud rĂ€cker. FrĂ„gan Ă€r bara vad man ska vĂ€lja bland alla olika varianter av trĂ„dlösa hörlurar. Vilka bluetooth hörlurar Ă€r bĂ€st i test egentligen?

Hur kan man vÀlja de rÀtta trÄdlösa hörlurarna?

Att vÀlja de rÀtta trÄdlösa hörlurarna kan vara svÄrt om man inte vet vad man ska titta efter. De flesta vet om de föredrar pluggar eller lurar som gÄr över öronen. Men bara inom den kategorin som man gillar finns det ju sÄ mÄnga alternativ. SÄ vad ska man vÀlja egentligen och vad betyder alla uttryck som de marknadsför med?

Olika typer av trÄdlösa hörlurar

In ear-hörlurar eller pluggar sitter direkt i örat. De Àr smÄ sÄ tar de ytterst lite plats vilket gör de bekvÀma att packa med i vÀskan. In ear-lurar kan vara att föredra vid trÀning eftersom de ofta sitter pÄ plats bÀttre Àn mÄnga andra alternativ. De Àr inte heller lika varma att ha pÄ sig. Det som kan vara bra att tÀnka pÄ Àr att de bör vara nÄgot vattentÄliga ifall du trÀnar sÄ att du svettas eller kanske Àr ute och springer i regnet. Vissa tycker dock inte om att har lurar tryckta in öronen och andra har svÄrt att fÄ dem att sitta bra.

On ear Àr modellen av hörlurar som ligger mot örat men omsluta inte det helt. MÄnga föredrar dessa modeller dÄ det Àr bekvÀmare Àn in ear-hörlurar. De stÀnger ocksÄ ute ljud som kan finnas i omgivningen. Vissa tycker dock att Àven dessa lurar klÀmmer Ät mot öronen.

Over ear/around ear har större hörselkĂ„por som omsluter örat – Detta gör dem mer behagliga att ha pĂ„ sig under en lĂ€ngre tid. Liksom on ear-hörlurar Ă€r de hĂ€r modellerna bra pĂ„ att stĂ€nga ute ljud som kan finnas i omgivningen. KvalitĂ©n pĂ„ ljudet Ă€r oftast bĂ€st i den hĂ€r modellen. Storleken kan dock kĂ€nnas som en nackdel dĂ„ det Ă€r den största modellen vilket gör de svĂ„ra att packa med sig. De kan Ă€ven bli varma om man anvĂ€nder dem i samband med trĂ€ning.

Är du ett fan av musik och högkvalitativt ljud? Du kommer sĂ€kert gilla dessa: 

  1. Spela din musik nÀr du rör pÄ dig med de bÀsta in-ear-hörlurarna
  2. SjĂ€lvklart Ă€r en biltur ingenting utan musik. SĂ„ se till att ta en titt pĂ„ vĂ„ra topp 5 FM-sĂ€ndarna. Eller för en mer kreativ lösning – bluetooth-högtalare 
  3. Har du en TV? Kolla in vilket som Ă€r bĂ€ttre – soundbar eller hemmabiosystem 
  4. För unik touch och old school-vibbar rekommenderar vi starkt att du kollar in de bÀsta skivspelarna för dina vinylplattor 

Vad bör man veta om ljudkvalitet?

NĂ„got av det viktigaste för en bra ljudkvalitet kan vara aktiv brusreducering. Det hjĂ€lper dig att kunna stĂ€nga ute omvĂ€rlden och bara njuta av musiken eller bli uppslukad av en film eller tv-serie. Har man en stökig eller högljudd omgivning sĂ„ Ă€r det dĂ€rför viktigt att hörlurarna har aktiv brusreducering eller som det oftast stĂ„r pĂ„ förpackningen – noise cancelling. Fördelen med aktiv brusreducering Ă€r det fungerar Ă€ven om du skulle vilja ha bara tystnad, vilket kan vara till hjĂ€lp pĂ„ exempelvis flygplan eller liknande.

Andra detaljer att titta efter

Det finns mÄnga praktiska detaljer som kan vara till fördel nÀr man vill ha ett par bra hörlurar. Förutom noise cancelling och vattentÄlighet sÄ Àr det bra att kolla upp batteritiden. Ska man exempelvis pendla i 1,5 timme sÄ vill man inte att batteriet ska vara slut efter en timme.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button