Processen och Värderingarna Vi Arbetar Efter

Processen av att söka, utvärdera, välja, samt slutligen kolla efter detaljer hos en produkt, är inte en snabb process.

Först så väljer en av våra experter i sitt respektive fält ett ämne att skriva om.

De går sedan in på djupet angående vad marknaden har att erbjuda vad gäller en produkt som verkligen är värd för en konsument att betala för. Vanligtvis så är det runt omkring 10 produkter.

Men det riktiga arbetet börjar här.

Vi går igenom en efter en, basen för vår kunskap angående en specifik produkt är baserat på:

 • Tillverkarens information om deras egen produkt;
 • Om den här produkten är tillgänglig hos större återförsäljare (om den är det, då är det så av en anledning);
 • Verifierade köprecensioner (den här är viktig);
 • Bloggar/forum som pratar om produkten (spam är vanligtvis inte välkommet här, så du kommer att få ärlig feedback);
 • Andra experts åsikter och råd;
 • YouTube-recensioner för att se kvalité, funktionalitet och pålitlighet.

Vi ger sedan vår slutliga åsikt om produkten, samt låter dig som är konsument att veta vilka fördelar och nackdelar som finns med varje produkt.

All denna grundlighet så att du kan spara tid och få all nödvändig information på samma plats.

“Ok, men varför ska jag lita på er?”

Det är en bra fråga! En viktigt sådan också!

Vi har gjort detta i 3 år, vilket kanske inte är särskilt länge i jämförelse med åldern av internet. Inom denna tidsram så har vi dock skaffat en bra siffra av frekventa läsare, samt får just nu ungefär 350,000 sidvisningar varje månad. Vi är smickrade, vi är tacksamma, samt att vi inte tänker sluta att bidra med kvalité och djupgående material till våra läsare.

Om du tycker om siffror, ta dig då till vår press-sida för mer roligheter.

Om vi sätter alla siffror åt sidan, så tror vi att marknaden är mättad med mediokert innehåll, vilket absolut inte hjälper individen att bestämma vilken produkt som faktiskt är det bästa valet för deras eller deras familjs behov.

Det är därför vårt löfte till dig som ivrig informationssökare att alltid:

 • Att alltid grundligt efterforska varje produkt för att få reda på alla viktiga detaljer;
 • Skriva våra recensioner och informationsguider på ett djupgående, men även förståeligt språk;
 • Skriva sanningen om varje produkt – det positiva och det negativa.

Här är en snabb påminnelse om att vi inte gör de faktiska testerna själva! I stället spenderar vi flera veckor med att göra enormt mycket research för varenda produkt vi rekommenderar. Det beror på att många webbsajter redan gör en stor insats när det handlar om testning av alla produkter.

Ta en titt på våra bästa källor när det gäller att ta reda på värdet av alla produkter. För att se till att våra källor är trovärdiga, har vi valt ut de mest pålitliga testsajterna i Skandinavien så väl som globalt.

 • Råd & Rön – Råd & Rön är en testsajt med mycket kunniga experter som testar och recenserar produkter ur alla marknadsnischer, från hushållselektronik till babyprodukter, hälsa och skönhet och mycket mera. De vet allt som finns att veta om varje produkt som är bäst i test, speciellt på den skandinaviska marknaden, och därför litar vi på dem! Den här sajten har varit till stor hjälp för så gott som varje produktlista vi har skapat, och för de som ännu är under arbete.
 • Tænk.dk – Dessa danska experter gör ett utmärkt jobb med att testa produkter för att hjälpa konsumenterna välja den bästa på marknaden. Experterna från Tænk låter varje produkt genomgå olika tester och rekommenderar bara den bästa. Vi litar på den här sajten eftersom alla andra skandinaver också gör det!
 • Which.co.uk – Det här är Storbritanniens bästa testsajt, vilket gör den till ett viktigt verktyg för att få en mångsidig uppfattning av varje marknadsnisch innan vi rekommenderar några specifika produkter till våra läsare! Vi kan verkligen försäkra att dessa experters arbete går att lita på, eftersom arbetet utförs i ett speciellt laboratorium under övervakning.
 • TheWirecutter.com – Den här amerikanska webbsajten hjälper vårt team att få en bredare överblick över produkterna och marknaden generellt. De genomför utmärkta ingående tester inom nästan varje område som vi också publicerar på vår webbsida. Testerna och rekommendationerna görs för olika produkter inom elektronik, hem, trädgård, baby och många andra områden.
 • Test.de – Vi anser att den här tyska webbsajten är det rätta stället att söka efter produkter på hela den europeiska marknaden. Alla produkter hamnar under luppen under testprocessen, så vi anser verkligen att det är recensioner man kan lita på.
 • AllesBeste.de – Den här sajten är en annan fantastisk tysk testsida som jämför produkter från marknader över hela Europa för att hjälpa oss avgöra vilka som är bäst. Även om vi tar i beaktande att det finns skillnader mellan den europeiska och den skandinaviska marknaden, tror vi också att det finns ett stort värde i att se på den bredare marknaden för att kunna introducera utmärkta produkter som annars skulle vara osynliga för skandinaviska konsumenter. Vi anser att våra läsare förtjänar de bästa produkterna av alla!
 • ConsumerReports.org – Det här är en sajt som gör tusentals produkttester varje år, vilket gett dem stor erfarenhet av testprocesserna, och de gör en ingående recension av nästan varje produkt du kan tänka dig. Det här är lätt en av de mest trovärdiga sajterna som finns, vilket gör den till ett uppenbart val för oss i vår research!
 • TechGearLab.com– Genom att vara branschledande i tester av teknikrelaterade produkter är denna sajt vårt förstahandsval när vi söker efter hjälp och inspiration för research av sådana produkter. Techgearlab fokuserar specifikt på elektronikbranschen, vilket gör dem till experter på området och de vet exakt vad de gör i sina tester.
 • America’s Test Kitchen – Den här sajten är en handbok full med fantastiska test i köksspecifika branscher. När vi gör topplistor för någon köksrelaterad produkt är den här sajten egentligen allt vi någonsin kunde önska oss! De är experter på allt de gör och ger helt fantastisk insikt och information.
 • Consumentenbond.nl– Den bästa sajten för produkttester i Nederländerna, där vi hittar massor av användbara råd för våra listor över topprodukter! De gör högkvalitativa, ingående tester som vi tycker är mycket användbara för att förstå vad som är verkligt nödvändigt inom varje marknadsnisch. Den här sajten har specialiserat sig på hushållsnischen, babyprodukter, hälsoprodukter och mycket mera.
 • Choice.com.au – Choice är den ledande testsajten i Australien, och gör produktrecensioner av extremt hög kvalitet. Här samlas erfarna forskare för att testa varje produkt i ett avsett laboratorium, vilket inte bara gör resultaten användbara och legitima utan också mycket intressanta att läsa. Det här är en sajt som vi tar på stort allvar när vi gör vår research, och vi tycker verkligen att den skapar stort värde för våra läsare!

Om du vill veta mer om hur vi startade företaget, då kan du läsa mer om oss.