Om Oss

Först och främst, i en värld som aldrig slutar att röra på sig, så vill vi tacka dig för att du tar dig tiden att läsa lite mer om oss.

För det andra, Hej och Välkommen till Produktexperter!

Vi hoppas att du har hittat vad du letar efter på vår sida. Om inte, kontakta oss med alla dina frågor eller idéer om vad vi kan recensera för dig.

Men, du kom ju faktiskt hit för att läsa mer om OSS.

Låt oss börja med att förklara vilka ”oss” egentligen är.

Produktexperter.se är en produktjämförelse-sajt, som bara innehåller tillförlitlig och objektiv information om olika typer av produkter.

När vi startade den här sidan 2017 så visste vi att marknaden för jämförelse- och recensionssidor är stor, men vi trodde ändå att vår kärlek för tabeller, kartor och ett förståeligt språk, skulle komma att uppskattas av de som också uppskattar dessa saker i en produktrecension.

Det visade sig vara sant – människor värderar våra djupgående recensioner i Excel-format.

Detta leder oss vidare till dagens läge, då vi fortsätter att söka efter objektivitet i vårt oändliga syfte att hitta den bästa produkten för alla konsumenter.

Nu har vi expanderat till olika kategorier inom hem och hushåll, exempelvis:

  • Baby
  • Skönhet och Hälsa
  • Hem och Trädgård
  • Matlagning och Servering
  • Elektronik
  • Sport och Fritid
  • Djur

Än idag så gör vi vårt bästa för att följa samma värderingar som vi satte upp för vår sida 2017, så vi hoppas verkligen att du kommer att hitta samma värde i de produkter som vi recenserar, samt de artiklar som vi skriver.

All information om vår sida är inte bara baserad på tillverkarens beskrivningar, men även åsikter från experter och andra användarrecensioner. Vi tycker att en diversifierad informationsström hjälper oss med att behålla en objektiv ställning till produkten.

Med andra ord, du kommer inte att få information som endast en användare har gett för en viss produkt, men du kommer heller inte att få ett överdrivet utlåtande från tillverkaren som lovar att produkten är den bästa i sin produktkategori; här får du riktiga positiva och negativa aspekter av produkten, från många olika källor.

För mer detaljer om hur vi jobbar så kan du läsa här.

Charlotta Sundqvist

Jag har frilansat som översättare sedan 2019. Egentligen är jag till utbildningen ekonom, men jag har alltid haft ett stort intresse för språk, älskar att skapa texter och har en naturlig talang för grammatik och stavning. Det har lett till att jag idag jobbar främst med marknadsföring och innehållsskapande, samtidigt som jag uppskattar möjligheten att ta mig an olika översättningsuppdrag – på så vis kan jag fortsätta utveckla mina språkkunskaper.

Carina Johansson

Jag heter Carina och har arbetat som frilansskribent sedan 2016 och skrivit artiklar, bloggar och dylikt som har handlat om allt möjligt åt olika uppdragsgivare. Jag tycker väldigt mycket om att skapa texter med hjälp av ord, för att sedan få det slutliga resultatet på nätet. På min fritid så håller jag och min man på att inreda en skåpbil till en plåtis (husbil) för att vi älskar att se nya saker och uppleva olika typer av kulturer. Därför är det perfekt att vara en skribent, då jag kan skriva vart jag än befinner mig i världen när jag känner för det. Så länge jag har tillgång till ett WiFi förstås.

Maja Roth

Maja Roth är en frilansande copywriter och översättare som arbetar med det som alltid varit hennes största intresse: att skriva. Hon är född och uppvuxen i Sverige men har en stor passion för att resa och upptäcka nya platser och kulturer. Att få utlopp för sin kreativa sida samtidigt som hon hjälper andra att nå det resultat de eftersträvar, är vad Maja tycker är allra roligast med att skriva. Hon anser att text ger en massa möjligheter, som att skapa budskap, nyfikenhet och nå fram känslomässigt till en publik.

Mikaela Stens

Mikaela Stens är en lärare som har ett passionerat förhållande till språk, böcker och skirvande. Hon drömmer om att skriva romaner men gillar också att forska och skriva informativa texter. Hon har skrivit läromaterial och har alltid halvfärdiga texter i skrivbordslådan. Mikaelas motto är “Kunskap är vägen till framgång” och hon tröttnar aldrig på att lära sig nya saker. Saker som hon gärna lär vidare till andra.

Back to top button