Om Oss

Först och främst, i en värld som aldrig slutar att röra på sig, så vill vi tacka dig för att du tar dig tiden att läsa lite mer om oss.

För det andra, Hej och Välkommen till Produktexperter!

Vi hoppas att du har hittat vad du letar efter på vår sida. Om inte, kontakta oss med alla dina frågor eller idéer om vad vi kan recensera för dig.

Men, du kom ju faktiskt hit för att läsa mer om OSS.

Låt oss börja med att förklara vilka ”oss” egentligen är.

Produktexperter.se är en produktjämförelse-sajt, som bara innehåller tillförlitlig och objektiv information om olika typer av produkter.

När vi startade den här sidan 2017 så visste vi att marknaden för jämförelse- och recensionssidor är stor, men vi trodde ändå att vår kärlek för tabeller, kartor och ett förståeligt språk, skulle komma att uppskattas av de som också uppskattar dessa saker i en produktrecension.

Det visade sig vara sant – människor värderar våra djupgående recensioner i Excel-format.

Detta leder oss vidare till dagens läge, då vi fortsätter att söka efter objektivitet i vårt oändliga syfte att hitta den bästa produkten för alla konsumenter.

Nu har vi expanderat till olika kategorier inom hem och hushåll, exempelvis:

  • Baby
  • Skönhet och Hälsa
  • Hem och Trädgård
  • Matlagning och Servering
  • Elektronik
  • Sport och Fritid
  • Djur

Än idag så gör vi vårt bästa för att följa samma värderingar som vi satte upp för vår sida 2017, så vi hoppas verkligen att du kommer att hitta samma värde i de produkter som vi recenserar, samt de artiklar som vi skriver.

All information om vår sida är inte bara baserad på tillverkarens beskrivningar, men även åsikter från experter och andra användarrecensioner. Vi tycker att en diversifierad informationsström hjälper oss med att behålla en objektiv ställning till produkten.

Med andra ord, du kommer inte att få information som endast en användare har gett för en viss produkt, men du kommer heller inte att få ett överdrivet utlåtande från tillverkaren som lovar att produkten är den bästa i sin produktkategori; här får du riktiga positiva och negativa aspekter av produkten, från många olika källor.

För mer detaljer om hur vi jobbar så kan du läsa här.

Back to top button