​Specifikationer:

Tillverkare: Bosch
Produkttyp: Matberedare
Vikt: 3 kg
Produktens mått: Bredd 22 cm, djup 26 cm och höjd 37.5 cm
Effekt: 800W
Spänning: 220 – 240 V / 50/60 Hz
Material: gummi / plast / ..
Avsedd för: Skiva, strimla, choppa
Färger: Vit / grå
Barnsäker: Nej
Buller: Nej
Huvudfunktioner: Matberedare, många olika funktioner. Strimling och/eller skrivning..
Garanti: 99:- 12 månader
Andra funktioner: Köp extra tillbehör och få ännu mer utav din Bosch MCM3110W

 

Recension:

​Om tillverkaren

Bosch har varit med i många år och har således länge tillverkat bra produkter, oavsett om det handlar om kökstillbehör till köket eller andra apparater till hushållet.

Om själva produkten

Letar du efter en bra matberedare som har möjlighet att hjälpa till mycket i köket, då bör du ta en titt på Bosch matberedare mcm3100w. Vi är nöjda med de mcm3110w test som har gjorts på denna apparat och det verkar som många användare är nöjda med produkten. Speciellt om man letar efter ett kökstillbehör som verkligen kan hjälpa dig med matlagningen, inte bara när det gäller precision men också snabbhet. Det finns många positiva saker till varför man bör äga en matberedare, iallafall om man är intresserad av matlagning eller om man vill ha möjlighet att tillverkare snabbare måltider.

​Speciella produktegenskaper

Matberedare bosch mcm3110w ger dig inte bara möjlighet att hacka grönsaker. Med den här apparaten så kan du göra så mycket mer. Den är väldigt kraftfull vilket gör så att du får ett fantastiskt resultat. Du kan själv bestämma om du vill styra med de två olika hastigheterna som finns eller om du vill använda dig av puls funktionen. Själva bunken rymmer 2,3 liter så du får plats hela 500 g mjöl och även de andra ingredienserna som du vill ha i. Med denna matberedare så kan du skära och skiva dina ingredienser antingen tjockt eller tunt. Detta kan vara toppen om du ska skära morötter eller gurka till exempel! Det som dessutom är toppen med denna matberedare, är att den har sugproppar på undersidan av maskinen så att du alltid kan ha kontroll över apparaten när du står i köket. Detta ger vi detta bosch mcm3110w test en tumme upp!

​Huvudsakliga användningar av produkten

Det härliga är att det kommer med så många olika tillbehör till matberedaren och det är just dessa som du kan använda i många olika användningsområden. Du kan till exempel riva kol väldigt enkelt och snabbt, som du därefter kan göra en sallad av eller varför inte en lasagne med vitkål? Du kan också skära andra grönsaker på rekordsnabb tid med en matberedare. Det bästa är dessutom att alla delar kan diskas i diskmaskinen!

​Hur man använder produkten korrekt

När du stoppar i dina ingredienser i matberedaren och det är dags för hackning, strimling, skivning eller vad du nu ska göra med ingredienserna, så får du därefter välja två hastigheter. Du kan också använda dig av en pulsfunktion, denna gör så att du själv kan kontrollera hastigheten och hur starkt och snabbt det ska gå. Tänk på att vara försiktig när du använder din matberedare, då det fortfarande innefattar vassa knivar och blad.

​Om produktens byggnad och kvalitet

Apparaten har en snygg design och dessutom så tar den inte alls så mycket plats. Detta betyder att du har möjlighet att få mer plats i köket till andra saker, eller bara öppen plats! Detta är toppen speciellt när det är så att man gör många saker samtidigt, så att man helt enkelt får plats med det man behöver få plats med. Motorn är installerad under själva maskinen, vilket gör att den har en kompakt byggnad och en bra design, så att du får plats med andra saker i ditt kök. Detta gör det dessutom möjligt för de som har lite mindre kök eller hus och som gärna behöver använda så mycket plats som möjligt. Då matberedaren ger dig möjlighet till att skapa så många olika sorters rätter som möjligt, då det är ett multi alla redskap, så slipper du således också ha andra apparater som bara står i vägen eller i ett kök och dammar. Matber

​Om produktdesign (modell, färger, stil, etc.)

Matberedaren är gjord utav plast, så därför är det kanske inte den snyggaste designen i världen, men vad kan man egentligen önska sig av en matberedare? Den gör verkligen jobbet, ger dig möjligheten att skapa fler olika maträtter samtidigt som du står och lagar maten, så den hjälper dig således att spara tid som du kan lägga på något helt annat, oavsett om det innefattar matlagningen eller bara något du gillar att göra.

​Om produktens mått och vikt

Matberedare brukar dessvärre vara rätt stora och tunga, då det helt enkelt ska få plats många saker i en och motorn ska dessutom vara tillräckligt kraftfull så att den kan strimla eller hacka ned så många saker som möjligt och så snabbt som möjligt. Dock är det en helt annan fråga när man tittar på Bosch mcm3110 då den endast väger 3 kilo. Dessutom är motorn benägen under själva apparaten, vilket betyder att den inte alls tar lika stor plats som vanliga matberedare som ofta har motorn vid sidan eller ovanpå den.

​Om produktunderhåll / rengöring

Precis som med alla andra köksprodukter så behöver du rengöra din produkt efter användning. Med de bosch mcm3110w tillbehör som kommer med, så kan du istället enkelt stoppa dem i diskmaskinen! Du kan dock inte givetvis stoppa in hela apparaten i diskmaskinen, den är dessutom alldeles för stor för det. Skulle det således bli smuts eller matrester på maskinen så kan du enkelt torka av dessa med en trasa och varmt såpvatten.

Om produktvärdet av pengar

​Då du får med så många olika tillbehör gör så att du också kan göra många olika saker i köket med denna matberedaren. Tack vare det kan du också spara på de pengar som du annars hade varit tvungen att lägga på ett visst kökstillbehör. Med bosch mcm3110w matberedare får du många kökstillbehör men istället i en och samma. Detta gör således att denna produkt lätt är värda pengarna.

Fördelar:

Det bästa med bosch 3110 är absolut att du kan göra så många olika maträtter med den. Dessutom är som sagt motorn under själva maskinen, vilket gör att du enklare får plats med andra saker i ditt kök. Har man en diskmaskin så kommer dessutom rengöringen bli mycket enklare, då alla tillbehör till denna matberedare klarar av att vara i en diskmaskin.

​Nackdelar:

Även om den här matberedaren är mycket smidigare jämfört med många andra, så är det fortfarande en matberedare. Det betyder att den kommer låta rätt högt när du använder den och dessutom tar den upp plats i ditt kök eller i dina kökslådor.

​Sammanfattning:

​Allt som allt så är vi väldigt nöjda med denna bosch mcm3110w recension. Matberedaren verkar veta vad den ska göra, tack vare motorn så tar maskinen inte alls lika stor plats som matberedare faktiskt brukar göra och dessutom kan du tvätta alla tillbehör i diskmaskinen med denna! Detta gör det så mycket enklare och snabbare att rengöra den, så det är således inte bara matlagningen som kommer gå snabbare när du har denna maskin i ditt kök.

 

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 39 / Genomsnitt: 4.4
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 39 / Genomsnitt: 4.4
Back to top button