Princess kom till oss som en ganska okänd, men högt rankad och extra stor airfryer, tillverkad i Nederländerna. Vi var ivriga att se vad den kunde göra. Du kan kolla in vår jämförelse av airfryer för att se hur Princess fick poäng i våra tester jämfört med andra.

Fördelar

 • Okej kapacitet (3L)
 • Mycket hållbar nonstick-beläggning
 • Levereras med bakplåtspanna
 • Exakt temperaturkontroll

Nackdelar

 • Svårt att ställa in tid och temperatur
 • Det krävs två händer för att öppna korgen
 • Matkvaliteten var medelmåttig
3.4 / 5
 • Typ av airfryer: Korg
 • Kapacitet (till maxlinje): 3L
 • Ytkapacitet: 576 cm2
 • Mått (HxWxD): 36x40.5x31 cm
 • Vikt: 5.1 kg
 • Förinställningar/k

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

Vårt mål är att ge dig marknadens allra bästa produkt! Därför jobbar vårt team hårt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bästa produkterna. Läs mer

För att upprätthålla vår 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller någon annan form av ersättning för vår analys!

Princess Aerofryer XXL Testresultat

Princess air fryer test

Kategori Kategorivikt % Kategoripoäng
Matlagningsprestanda 40 3.2
Storlek på korg 20 3.5
Rengöring 20 3.5
Användarvänlighet 10 3.0
Kvalitet och design 10 4.0
Slutresultat 100 3.4

Matlagningsprestanda

Princess fick ett bra resultat i mittfältet i alla våra matlagningstester. Det var en blandad kompott, kycklingvingarna var välkokta och inte alls var krispiga. Andra airfryers i vårt test kunde få maten krispigare och jämnare tillagad. Vi gillade dock smaken på både kycklingnuggets och kakorna.

Princess air fryer friterad kyckling

Princess hade den mest exakta temperaturen av alla airfryers i vårt test. Vi ställde in den på 160 °C och den höll sig inom 5° under hela tillagningsprocessen.

Princess air fryer pommes frites

Kapacitet

Det här är en XXL airfryer, men i vårt test rymde korgen bara 3 liter. Det är lite mindre än andra stora airfryers som vi testade. Medan de andra kunde rymma fyra majskolvar fick Princess bara plats med tre, eftersom korgen är rund i stället för fyrkantig. Med det sagt bör den lätt rymma tillräckligt med mat för 2-3 vuxna.

Rengöring

Det var ganska lätt att rengöra Princess förutom de stora delarna. De är lite otympliga, och korgen har lameller i sidorna som kan vara svåra att rengöra med en svamp. Företaget rekommenderar inte att man använder diskmaskin, så var beredd på att diska den för hand.

Princess air fryer rengoring

Användarvänlighet

Vi tyckte att Princess hade en av de sämsta kontrollpanelerna i vårt test. Den har 8 förinställningar, och du använder ett hjul för att flytta från en inställning till en annan och trycker sedan in vredet för att göra ditt val. Men för att manuellt styra tid och temperatur måste du trycka på tids-/temperaturknapparna, vilket kändes inkonsekvent. Panelen är också svagt upplyst och svår att se i ett väl upplyst kök.

Korgen fastnar lite när du drar ut den vilket också är obekvämt. Det var också en av de mest högljudda airfryers vi testade med 71db, vilket är lika högt som en dammsugare.

Princess air fryer högljuddhet

Kvalitet och design

En av Princess starka sidor är teflonbeläggningen på korgen och pannan. Under vårt hållbarhetstest var den svårast att repa med en kniv, och stålull hade ingen effekt. Vi noterade dock att det finns repor på korgen och vi är inte säkra på hur de hamnade där.

Princess air fryer

I övrigt är kvalitet och design medioker. Några av panelerna passar inte riktigt, korgen var svår att dra ut och det var inte den snyggaste airfryern i vårt test. Vi tyckte att den var säker och sval medan den lagade mat.

Princess var den enda airfryer i vårt test som hade en egen nonstick-bakpanna med handtag, vilket var ett praktiskt tillbehör.

Slutsats

Princess är en stor airfryer som lagar ganska bra mat. Vi gillar hållbarheten och den extra bakplåtspanna som följde med vårt paket. Vi tycker att detta är en bra airfryer för 2-3 personer, och i en hyfsad prisklass för en XXL airfryer.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button