Vi valde Philips Essential för att se hur denna lilla airfryer stod sig mot de större som vi testade. Även om det är en välkonstruerad airfryer var vi inte imponerade av matlagningsresultaten. Om du vill se hur den här airfryer står sig i jämförelse med andra, kan du se det fullständiga testet av airfryer.

Fördelar

 • Liten och bärbar
 • Lätt att rengöra
 • Låg energiförbrukning
 • Håller hög kvalitet

Nackdelar

 • Rymmer inte mycket mat
 • Kontrollerna är svåra att använda
 • Medelmåttiga matlagningsresultat
3.3 / 5
 • Typ av airfryer: Korg
 • Kapacitet (till maxlinje): 2.4L
 • Ytkapacitet: 324 cm2
 • Mått (HxWxD): 29.5x25x35.5 cm
 • Vikt: 4.5 kg
 • Förinställning

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

Vårt mål är att ge dig marknadens allra bästa produkt! Därför jobbar vårt team hårt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bästa produkterna. Läs mer

För att upprätthålla vår 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller någon annan form av ersättning för vår analys!

Philips Essential Airfryer Testresultat

Philips Essential air fryer test

Kategori Kategorivikt % Kategoripoäng
Matlagningsprestanda 40 2.8
Storlek på korg 20 2.0
Rengöring 20 5.0
Användarvänlighet 10 3.6
Kvalitet och design 10 4.1
Slutresultat 100 3.3

Matlagningsprestanda

Det bästa vi kan säga om denna airfryer är att den tillagar maten, men i alla våra matlagningstester fick den ett mycket dåligt resultat. Frysta pommes frites blev blöta och behövde mer tid. Kycklingvingarna blev bruna på ena sidan och färglösa på den andra.

Philips Essential pommes frites

Korgen var för liten för att passa vår tillbehörsform, så vi använde en muffinsform i silikon. Våra kak-muffins var fortfarande lite blöta i mitten, men brända ovanpå.

Philips Essential Kaka

Philips Essential muffins

Om du justerar tid och temperatur tror vi att du kommer att få tillfredsställande resultat. Till exempel blev våra handskurna pommes frites faktiskt ganska bra.

Kapacitet

Detta är naturligtvis en liten airfryer, så kapaciteten är liten. Vi mätte upp 2,4 liter och fick plats med ungefär 9 kycklingnuggets samtidigt i botten av korgen. Det är lämpligt för en till två personer om de äter ganska lite.

Philips Essential storlek

Rengöring

En bra sak med denna lilla airfryer är att den är lätt att rengöra och ta hand om. Den lilla teflonbelagda korgen och pannan är lätta att tvätta även efter geggiga måltider.

Philips Essential rengöring

Användarvänlighet

Vi kunde se att Philips har sparat på det väsentliga när vi kom till kontrollpanelen, den var inte så lätt att använda. Den har 5 förinställningar, men för att komma åt dem måste du använda en menyknapp för att bläddra genom alternativen. Hos de bästa airfryers kan du trycka på förinställningsknapparna för att välja. Knapparna klickar eller piper inte heller när du trycker på dem, och det är något otillfredsställande med det.

På den positiva sidan glider korgen smidigt in och ut och är mycket lätt, så att lägga till, röra om och ta ut mat är en lätt sak.

Philips Essential temperaturtest

I vårt hastighetstest var den en av de långsammare airfryers. Baconet var fortfarande lite blött efter 7 minuter och den tog nästan 2 minuter på sig att nå 100 °C. Den är dock mycket tyst, bara 60 dB när den lagar mat, vilket är ungefär lika högt som ett tyst kontor.

Philips Essential högljuddhet

Kvalitet och design

Vi gillar utseendet på denna lilla airfryer, och den var säker att använda eftersom den aldrig blev särskilt varm under tillagningen. Den är också lätt och lätt att flytta på, så om du letar efter en portabel airfryer att flytta runt är detta ett bra alternativ. Det var den mest energieffektiva airfryern i vårt test med en effekt på endast 1200 watt.

Philips Essential air fryer

Slutsats

Det här är en bra airfryer om du letar efter något litet och bärbart för 1-2 personer. Vi tycker att Philips airfryer hade den högsta övergripande kvaliteten av alla i vårt test, men du kan få en liten airfryer för mindre pengar som lagar lika bra mat.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button