www.produktexperter.se deltar i Amazon EU Affiliate Program, ett affiliate-program som gör det möjligt för webbplatser att tjÀna en reklamprovision genom att göra reklam och tillhandahÄlla lÀnkar till Amazon webbplatsen. Vi samarbetar ocksÄ med olika annonsprogram som Àr framtagna av AdTraction och TradeDoubler med syftet att driva trafik till andra webbsidor och att tjÀna pengar pÄ annonsintÀkter och annons-lÀnkar.

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

VÄrt mÄl Àr att ge dig marknadens allra bÀsta produkt! DÀrför jobbar vÄrt team hÄrt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bÀsta produkterna. LÀs mer

För att upprÀtthÄlla vÄr 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller nÄgon annan form av ersÀttning för vÄr analys!

UPPDATERINGAR AV INNEHÅLL:

Vi vÀrdesÀtter dig som kund och dÀrför uppdaterar vi stÀndigt vÄra produktlistor för att ge dig de bÀsta produkterna till de bÀsta priserna. Du kan lita pÄ att vi nyligen har verifierat vÄra bÀsta produkter.

AllmÀn information om hÄrinpackning

En hÄrinpackning Àr som en tjockare version av ett balsam. Oftast sÄ ska du lÀmna i den under en lite lÀngre tid. Tiden kan variera frÄn inpackning till inpackning men mÄnga ligger pÄ 5-10 minuter medans vissa sÀger en lite lÀngre tid Àn sÄ, för att pÄ sÄ sÀtt lÄta hÄret fÄ suga i sig lite extra nÀring. AnvÀnder man bra hÄrvÄrdsprodukter sÄ kan man till och med förlÀnga tiden mellan frisörbesöken. Det gÀller bara att hitta den bÀsta hÄrmasken bland alla alternativ pÄ hyllorna och i nÀtbutikerna. PÄ sÄ sÀtt sÄ kommer hÄret bÄde att mÄ bra och se bra ut.

Varför bör du anvÀnda hÄrinpackning?

En bra hÄrinpackning kan gör under för hÄret. DÀrför borde egentligen alla med hÄr anvÀnda hÄrinpackningar. Speciellt om man har lite lÀngre hÄr sÄ kan lÀngder och toppar behöva lite extra kÀrlek dÄ och dÄ med hjÀlp av en hÄrmask. Vill man ha ett skinande och vÀlmÄende hÄr av bra kvalitet sÄ behöver man jobba lite för det, med exempelvis en hÄrinpackning hemma nÄgra gÄnger i veckan. Detta Àr med andra ord nÄgot som Àr vÀrt att lÀgga lite extra pengar pÄ. VÀlj din superkur efter vad som Àr bÀst för ditt hÄr. TÀnk ocksÄ pÄ att hur det ser ut efter hÄrinpackningen inte Àr det absolut viktigaste, utan hur det kÀnns Àr det som Àr av betydelse. Om du vill frÀscha upp hÄret mellan frisörbesökerna sÄ Àr hÄrinpackningar riktigt bra för det. Av de hÄrinpackningar vi nÀmner nedan fungerar alla bra för just det ÀndamÄlet dÄ de gör hÄret starkt och friskt. VÀlj dÀrför ut en av hÄrpackningarna som finns med i detta test och se till att ha den hemma i ditt badrum för nÀr du vill frÀscha upp ditt hÄr.

Av vilka ingredienser Àr hÄrinpackningar gjorda?

hÄrmaskHÄrinpackningar kan vara gjorda av mÄnga ingredienser beroende vad de Àr till för att uppnÄ. MÄnga gÄnger kan de innehÄlla oljor som avokadoolja, kokosolja, olivolja, arganolja med flera. Dessa Àr oftast dÀr för Äterfukta och hjÀlpa till att reparera och stÀrka hÄret pÄ ett bra och naturligt sÀtt. Andra inpackningar kan innehÄlla sÄdant som hÄret behöver som keratin eller hÄrfÀrg, om inpackningen Àr gjord för att bevara hÄrfÀrgen. HÄrmasker kan ocksÄ innehÄlla aloe vera, sheasmör eller liknande för att ge en behandling pÄ djupet. Med andra ord sÄ finns det mÄnga ingridienser som kan blandas i en hÄrinpackning. SÄklart sÄ finns det ocksÄ mer onaturliga ingredienser dÄ vissa inpackningar innehÄller parabener, sulfater och silikon men om man vill ha helt naturliga hÄrinpackningar sÄ Àr det inga problem att hitta pÄ markanden idag. Vill man exprementera lite sÄ finns det ocksÄ mÄnga recept pÄ hÄrinpackningar om man kan göra hemma. De utlovar inga resultat som ett mÀrke kanske gör men kan definitivt göra mycket nytta.

För och nackdelar med hÄrinpackningar

Det finns mÄnga fördelar med att ge ditt hÄr lite extra kÀrlek dÄ och dÄ. Vi har redan nÀmnt nÄgra som att förlÀnga tiden mellan besöken pÄ hÄrsalongen och att hÄret bÄde ser och kÀnns friskare efterÄt. Att ha ett starkt hÄr med mycket lyster Àr nÄgot som mÄnga kanske tror att de bara kan drömma om, men med rÀtt produkter sÄ kan hÄret reparera sig sjÀlv och pÄ sÄ sÀtt börja skina sÄ dÀr fint som du tidigare drömde om. Det Àr dÀrför bra att investera i bra hÄrprodukter dÄ hÄret bidrar mycket till ditt utseende. Har man friskt och skinande hÄr sÄ ser oftast hela du mycket friskare och piggare ut. Speciellt om man hÄller pÄ och fÀrgar hÄret sÄ kan det vara bra att dÄ och dÄ göra en inpackning sÄ att hÄret, som mÄnga gÄnger ta skada av hÄrfÀrgen, kan fÄ en chans att reparera sig sjÀlv. Det finns Àven hÄrinpackningar som innehÄller fÀrg vilket kan hjÀlpa dig att inte vara tvungen att fÀrga hÄret riktigt lika ofta som andra gÄnger genom att ge hÄret lite extra fÀrgpigment dÄ och dÄ.

Vilka skulle dÄ kunna vara nackdelarna med hÄrinpackningar? Det kan hÀnda att hÄret blir vÀldigt mjukt och inte riktigt vill sitta uppe sÄ lÀtt i hÄruppsÀttningar, men dÄ finns det sÄdant som saltvattensprej och andra hÄrprodukter som kan hjÀlpa till med det. Sedan sÄ krÀvs det sÄklart lite tid efter duschen för att applicera och sedan skölja ur hÄrpackningen. Beroende pÄ vilken hÄrinpackning som du anvÀnder kan detta vara allt frÄn 5 till 20 minuter plus ursköljningen.

Men om man ser det om en egen liten pepp – tid och kanske passar pĂ„ att ocksĂ„ göra en ansiktsmask och fotbad sĂ„ blir det sĂ€kert en liten trevlig och uppbyggande, mysig ensamtid. Eller sĂ„ passar man pĂ„ medans man gör nĂ„got annat som att diska eller vĂ€lja ut klĂ€derna för dagen och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt spara tid om man har ett vĂ€ldigt pressat schema. Det finns med andra ord mĂ„nga sĂ€tt att fĂ„ in tiden som behövs för en hĂ„rinpackning i vardagen och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kunna njuta av friskt, stark och skinande hĂ„r.

Hur kan du vÀlja rÀtt hÄrinpackning?

För att hjÀlpa dig att vÀlja den bÀsta hÄrinpackningen sÄ kommer vi hÀr redogöra för ett test dÀr det testades inpackningar i olika prisklasser: budget, medium och premium. Det man dÀremot bör ha i Ätanke nÀr det gÀller de flesta inpackningarna Àr att du mÄnga gÄnger fÄr vad du betalar för. Med andra ord sÄ Àr det svÄrt att hitta inpackningar som Àr bÄde billiga och bra. Att köpa dyrare inpackningar Àr dessutom oftast vÀrt pengarna dÄ de mÄnga gÄnger rÀcker lÀngre. Billiga inpackningar har nÀmligen en tendens att vara vÀldig vattniga och du anvÀnder sÄledes mer av den vid applicering. Dyrare inpackningar har oftast en tjockare konsistens och du behöver dÀrför mindre för att tÀcka hÄret och de rÀcker dÀrför lÀngre. Med andra ord sÄ kan det i lÀngden bli billigare att köpa den dyrare hÄrmasken, hur konstigt det Àn lÄter. LÀs vidare för att se vilken hÄrinpackning som Àr bÀst i test.

Premium: Davines Minu Hair Mask

Detta Ă€r favoriten i kategorin ”premium”. Den Ă€r tjock i konsistensen vilket gör att du kan njuta av den flera gĂ„nger. Det gör att den saftiga prislappen pĂ„ ungefĂ€r 300 kronor för 250 ml faktiskt lönar sig lite bĂ€ttre. Den fungerar vĂ€ldigt bra oavsett lĂ€ngd pĂ„ hĂ„ret men kĂ€nns extra bra i lite lĂ€ngre hĂ„r. De Ă€r en hĂ„rmask som Ă€r vĂ€l vĂ€rd att prova. Den doftar vĂ€ldigt frĂ€scht och har en vĂ€ldigt snygg förpackning, vilket gör att man snabbt förĂ€lskar sig i denna produkten. Precis som den speciella Davines OI Conditioner som det pratas om lite lĂ€ngre ner i artikeln sĂ„ mĂ„ste man framhĂ€va dess fantastiska konsistens. Den Ă€r mycket fyllig om man jĂ€mför med övriga produkter i samma kategori. Detta gör att man behöver vĂ€ldigt lite för att tĂ€cka hela hĂ„ret Ă€ven om man har vĂ€ldigt lĂ„ngt hĂ„r. Denna hĂ„rinpackningen gör skillnad redan efter en eller tvĂ„ gĂ„nger nĂ€r man har anvĂ€nt den. Som vanligt sĂ„ fĂ„r man Ă€nnu bĂ€ttre resultat om man anvĂ€nder schampo, balsam och serum frĂ„n samma serie.

Medium: Maria Nila Pearl Silver Colour Refresh

I denna prisklass sÄ har vi populÀra Maria Nila pÄ första platsen. Hennes Color Refresh har placerat sig högt och vunnit mÄnga tester förut, vilket bevisar hur bra hennes hÄrinpackning med fÀrg verkligen Àr. Denna fÀrgbevarande hÄrmask Àr fantastisk och bÄde vÄrdar och stÀrker ditt hÄr. Den finns i mÄnga olika fÀrger sÄ troligtvis sÄ hittar du Àven din hÄrfÀrg bland dessa. Den som provades i testet Àr en inpackning gjord för blont hÄr som hjÀlper till att ta bort gula toner ur hÄret. HÄrinpackningen innehÄller alltsÄ fÀrgpigment som hjÀlper till att stÀrka och vÄrda din fÀrgade hÄrfÀrg sÄ att den bevaras frÀsch och dÀrmed sitter lÀngre. FÀrgen som inpackningen ger ska sitta i hÄret mellan 4-10 tvÀttar. Med andra ord sÄ Àr det bra att vara uppmÀrksam sÄ att man vet vad som gÀller för en sjÀlv och sitt hÄr. Det Àr hur som helst en utmÀrkt inpackning om man har fÀrgat hÄr och vill ta hand om hÄret samtidigt som man Äterupplivar fÀrgen. Doften pÄ denna hÄrinpackning frÄn Maria Nila Àr frÀsch och ger dig en kÀnsla av att ha varit i frisörsalongen. VÀldigt trevligt! Priset Àr ungefÀr 250 kronor för 300 ml.

Förutom denna inpackning sÄ har Maria Nila en till nÀmnvÀrd inpackning i mellanklassen. Den heter Maria Nila Structure Repair Colour Guard Masque. Detta Àr ocksÄ en riktigt bra inpackning som har priset 230 kronor för 250 ml.

Budget: John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery

bÀsta hÄrinpackningenDetta Àr en Äterfuktande hÄrinpackning som anvÀnder sig av den högt Àlskade avokadooljan. Avokadooljan hjÀlper till att reparera, Äterfukta samt stÀrker hÄret frÄn djupet. Med andra ord sÄ Àr det en perfekt hÄrinpackning för torrt hÄr eller om det Àr vÀldigt slitet sÄ denna hÄrmask ger hela hÄret men kanske speciellt topparna, bÄde kÀrlek och omhÀndertagande. Denna inpackning Àr dessutom ganska billig dÄ den kostar ungefÀr 100 kronor för 150 ml. Det Àr med andra ord verkligen vÀrt att testa den. Om ditt hÄr Àr torrt, skadat eller livlöst sÄ kan denna inpackningen Äteruppliva hÄrstrÄna tack vare en djupgÄende och reparerande behandling som bland annat avokadooljan ger som Àr vÀldigt Äterfuktande.

Även John Frieda precis som Maria Nila har en till nĂ€mnvĂ€rd produkt: John Frieda Hair Repair Sheer Blonde. Om du har blont och slitet hĂ„r sĂ„ Ă€r detta produkten för dig. Denna inpackningen Ă€r nĂ€mligen fantastisk för just sĂ„dant hĂ„r. SĂ„ om du har blont hĂ„r och kĂ€nner att det Ă€r dags att frĂ€scha upp det, klicka dĂ„ snabbt hem denna hĂ„rmasken.

Special: Davine Oi Conditioner

Detta Ă€r nĂ„got av en speciell produkt dĂ„ det egentligen inte Ă€r en hĂ„rinpackning utan snarare ett balsam. Den gĂ„r dĂ€remot att anvĂ€nda som inpackning! Davines OI Conditioner Ă€r som sagt ett balsam men en storfavorit hos mĂ„nga och dĂ€rför vĂ€rd att nĂ€mna hĂ€r. AnvĂ€nder man detta balsam sĂ„ kanske man till och med inte behöver inpackning lĂ€ngre? LĂ„t istĂ€llet Davine OI Conditioner sitta i i 15 minuter och njut av det fantastiska resultatet. Det sĂ€gs nĂ€mligen vara över alla förvĂ€ntan. Till och med experterna förvĂ„nas över det överraskande bra resultatet. Egentligen sĂ„ prisas alla produkterna i OI – serien sĂ„ vill du prova pĂ„ alla sĂ„ kan det nog definitivt vara en bra idĂ©. Men vill du satsa pĂ„ bara en produkt sĂ„ verkar balsamet vara det som man faktiskt ska satsa pengarna pĂ„.

Tips pÄ hur du kan anvÀnda hÄrinpackning

Hur ska man dÄ anvÀnda hÄrinpackningen för att fÄ mest nytta utav den? Vi ska nu ta dig igenom tre steg som kan maximera dina resultat.

1. VÀlj hÄrinpackning efter din hÄrtyp

TÀnk igenom vad som Àr viktigast för just ditt hÄr. Vill du bevara fÀrgen efter det att du har fÀrgat hÄret? Vill du Äterfukta? Eller behöver du en proteinrik hÄrinpackning? KÀnns det svÄrt att veta sÄ kan det vara en bra idé att frÄga din frisör om tips. Det finns nÀmligen mÄnga alternativ: HÄrinpackning för lockigt hÄr, ekologisk hÄrinpackning och hÄrinpackning med kokosolja som Àr vÀldigt Äterfuktande och vÄrdande för hÄret. Alternativen Àr som sagt mÄnga.

2. Applicera i handdukstorkat hÄr med handduken pÄ

NÀr du hittat inpackningen för dig sÄ Àr det dags att applicera den i samband med nÀsta dusch. Applicera den efter det att du duschat klart i handdukstorkat hÄr. Du kan ge en extra boost genom att lÄta hÄret med hÄrmasken vara invirat i handduken under tiden som inpackningen verkar.

3. Hellre för lÀnge Àn för kort

LÄt inpackningen sitta i hÄret sÄ lÀnge som förpackningen föreslÄr. LÄt hellre inpackningen sitta i för lÀnge Àn att du sköljer ur den för snabbt. NÀr du sedan tvÀttat ur inpackningen sÄ Àr det bara att lÄta hÄret torka och njuta av hur hÀrligt uppiggat hÄret kÀnns.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button