www.produktexperter.se deltar i Amazon EU Affiliate Program, ett affiliate-program som gör det möjligt för webbplatser att tjÀna en reklamprovision genom att göra reklam och tillhandahÄlla lÀnkar till Amazon webbplatsen. Vi samarbetar ocksÄ med olika annonsprogram som Àr framtagna av AdTraction och TradeDoubler med syftet att driva trafik till andra webbsidor och att tjÀna pengar pÄ annonsintÀkter och annons-lÀnkar.

NÀr det kommer till att ta bort oönskat nÀshÄr anvÀnder sig mÄnga mÀnniskor av sax eller pincett istÀllet för en nÀshÄrstrimmer, Àven om det Àr bÀst att anvÀnda ett verktyg som Àr specifikt utformat för uppgiften. NÀshÄrstrimmern hjÀlper dig att ta bort hÄret snabbt och utan smÀrta, men du mÄste vÀlja en apparat som verkligen kan utföra sina funktioner. NÀshÄrstrimmers kommer med olika trimmerhuvuden och tillbehör, samt i olika storlekar. För att hjÀlpa dig att vÀlja den bÀsta modellen har vi samlat in information frÄn expertrecensioner och produkttester och valt ut den bÀsta TOPP-produkten.

Remington NE3870
VĂ„rt betyg
Braun EN10
VĂ„rt betyg
OBH-5511
VĂ„rt betyg

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

VÄrt mÄl Àr att ge dig marknadens allra bÀsta produkt! DÀrför jobbar vÄrt team hÄrt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bÀsta produkterna. LÀs mer

För att upprÀtthÄlla vÄr 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller nÄgon annan form av ersÀttning för vÄr analys!

UPPDATERINGAR AV INNEHÅLL:

Vi uppdaterar stÀndigt vÄra produktlistor för att ge dig de senaste modellerna till de bÀsta priserna, sÄ du kan vara sÀker pÄ att du fÄr produkter av högsta kvalitet att vÀlja mellan.

Philips NT5650/16

Skonsam trimning för nÀsa, nacke och polisonger
Fördelar
 • MĂ„nga tillbehör
 • AnvĂ€ndarvĂ€nlig
 • Bra kvalitet
Nackdelar
 • NĂ„got dyr
Översikt

Philips NT5175/16 Ă€r en smidig och multifunktionell trimmer. Med denna kan du trimma bort strĂ„n sĂ„vĂ€l i ögonbryn som i nĂ€sa och öron. Detta tack vare den avancerade ProtecTube-tekniken. Denna teknik innebĂ€r att klippenheten skyddas av ett ultratunt skĂ€rbladsskydd. Det har rundade kanter vilket gör att huden inte blir irriterad. Klippenheten Ă€r Ă€ven gjord sĂ„ att hĂ„r inte bör fastna mellan de tvĂ„ knivbladen. Detaljtrimmern DualCut ser till att du pĂ„ ett exakt och effektivt sĂ€tt kan trimma Ă€ven nacklinjen, polisongerna och skĂ€ggstubben. Philips nĂ€strimmer Ă€r gjord sĂ„ vinkeln Ă€r perfekt för att kunna komma Ă„t hĂ„rstrĂ„na i bĂ„de öra och nĂ€sa, samt ögonbryn. Du fĂ„r Ă€ven med tre praktiska kammar. Ögonbryns-kammarna finns för lĂ€ngderna 3- eller 5 mm. SkĂ€gg-kammen ger dig 3 mm skĂ€ggstubb och kan Ă€ven hjĂ€lpa dig att trimma eller snygga till hĂ„ret. Se Ă€ven till att fĂ„ en jĂ€mn hĂ„rlĂ€ngd pĂ„ skĂ€gget.

Detta Àr en mycket populÀr nÀstrimmer som gör mycket mer Àn att bara trimma nÀshÄren. Du fÄr mÄnga tillbehör och den Àr mycket smidig och anvÀndarvÀnlig. Du kommer nÀmligen Ät pÄ alla stÀllen och kan forma dina ansiktshÄr precis som du önskar. Kvaliteten Àr dessutom hög och du fÄr tvÄ Ärs garanti vilket ger eftertryck pÄ detta. Det Ànda klagomÄlet som den fÄr Àr priset. Men dÄ fÄr du ju ocksÄ mer Àn bara en kvalitativ nÀstrimmer. Dessutom sÄ finns det Àven dyrare modeller Àn denna ute pÄ marknaden.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • Batterityp: AA
 • Trimmar: Polisonger, nĂ€sa, halsen
 • Medföljande tillbehör: FörvaringspĂ„se, 5 mm ögonbrynskam, 3 mm ögonbrynskam, skĂ€ggkam, rengöringsborste, skyddslock.

Remington NE3870

BekvÀm nÀs-. öron-, och ögonbrynstrimmer
Fördelar
 • LĂ€ttrengjord – Ă€r vattentĂ€t
 • LĂ€ttanvĂ€nd
 • PrisvĂ€rd
Nackdelar
 • Tar inte bort smĂ„hĂ„ren i nĂ€san
Översikt

Detta Àr föregÄende modellens billigare bror. Philips NT3160/10 Àr Àven den en effektiv nÀs-, öron- och ögonbrynstrimmer. Denna anvÀnder ocksÄ sig av Protectube-tekniken vilket förhindrar hudirritation samt att hÄrstrÄn fastnar mellan bladen. Den har en vinklad design vilket gör att du slipper obekvÀma hÄrutdragningar. Du kommer Àven lÀttare Ät hÄrstrÄna i öron. Vinkeln gör det Àven lÀttare att anvÀnda den pÄ ögonbrynen. PÄ tal om ögonbryn sÄ fÄr du Àven med tvÄ stycken ögonbrynskammar. Dessa hjÀlper dig att fÄ ett perfekt och jÀmnt resultat. NT3160/10 Àr ocksÄ vattentÀt och kan anvÀndas i duschen. Dessutom sÄ underlÀttar Àven detta faktum dess rengöring. Tack vare gummihandtaget sÄ har du Àven ett bra grepp nÀr den Àr blöt. Detta Àr viktigt om man vill anvÀnda den i duschen sÄ att man inte tappar greppet och kanske tar bort mer av ögonbrynet Àn man önskar.

AnvÀndarna tycker om hur lÀttanvÀnd denna trimmer Àr. Du kommer lÀtt Ät överallt. Den fÄr dessutom ett stort plus i kanten för att den Àr vattentÀt vilket gör den mycket lÀtt att rengöra dÄ det bara Àr att spola den under kranen. Det vissa dock klagar pÄ Àr att den inte tar bort smÄhÄrstrÄna i nÀsan. Oftast Àr det de stora som sticker ut ur nÀsa och öron som man vill komma Ät, men har du högre krav en sÄ sÄ kan det vara en bra idé att leta vidare. Trots detta sÄ Àr det mÄnga som sÀger att detta Àr den bÀsta nÀstrimmern som de har haft.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • Batterityp: AA
 • Trimmar: Öron, nĂ€sa, ögonbryn
 • Medföljande tillbehör: FörvaringspĂ„se, ögonbrynskam x 2, skyddslock, AA-batteri

Babyliss E650E

Sladdlös batteridriven nÀs, öron och ögonbrynstrimmer med tvÄ distanskammar
Fördelar
 • Rengörs under vatten
Nackdelar
 • ObekvĂ€m
Översikt

OBH Nordica Attraxion Precision 5506 Ă€r en örontrimmer, ögonbrynstrimmer och nĂ€shĂ„rstrimmer samtidigt. Den Ă€r utrustad med ett vertikalt skĂ€rsystem för att kunna uppnĂ„ ett perfekt resultat. Öron och nĂ€sa trimmar du sĂ„klart utan distanskam för att lyckas bli av med alla hĂ„rstrĂ„n. Men till ögonbrynen anvĂ€nder du distanskammar för att fĂ„ en jĂ€mn lĂ€ngd pĂ„ dessa. Du kan vĂ€lja mellan 3- och 6 mm. NĂ„got mycket bekvĂ€mt med denna modell Ă€r att den gĂ„r att rengöra under rinnande vatten. Trimmen har ocksĂ„ en inbyggd lampa som visar nĂ€r den Ă€r igĂ„ng. Precis som andra modeller har den Ă€ven en skyddhylsa för att du kan förvara den utan att damm och smuts förstör kammen.

Denna modell fÄr dock inte positiva recensioner. Den sÀgs vara bÄde obekvÀm och vass. Trots att det Àr ett kÀnt mÀrke och att OBH Nordica vanligtvis gör bra grejer sÄ verkar inte denna vara en av dem. Det pÄstÄs att kniviarna inte Àr tillrÀckligt vassa utan att den istÀllet sliter av hÄren. En del av bladen sticker dessutom ut och gör ont nÀr man vill trimma sina nÀshÄr. Man kan till och med skÀra sig nÀr man stoppar in den nÀsan, vilket inte Àr vad man vill. Det kan dÀrför vara en bÀttre idé att köpa en annan modell Àn just denna. Den Àr dessutom lÄngt ifrÄn en av de billigare modellerna pÄ marknaden, istÀllet tillhör den de dyrare modellerna. Och vem vill betala dyra pengar för nÄgot som kan göra dig illa?

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • Batterityp: AAA
 • Trimmar: NĂ€sa, öron, ögonbryn
 • Medföljande tillbehör: Skyddslock, 3 mm ögonbrynskam, 6 mm ögonbrynskam, rengöringsborste, AAA-batteri

Braun EN10

Effektiv och sÀker trimmning av nÀs- och öronhÄr
Fördelar
 • Gör sitt jobb
Nackdelar
 • Kan kĂ€nnas lite plastig
Översikt

Detta Ă€r en klassisk nĂ€shĂ„rs- och öronbrynstrimmer till ett helt okej pris. Den har cirkulerande blad som Ă€r gjorda pĂ„ sĂ„ sĂ€tt att de inte bör dra eller rycka bort hĂ„rstrĂ„na utan istĂ€llet sĂ„ skĂ€r den av dem med vassa knivar som Ă€r skyddade sĂ„ att de inte skĂ€r dig. Den har ocksĂ„ ett ergonomiskt handtag sĂ„ att du pĂ„ ett bekvĂ€mt sĂ€tt kommer Ă„t överallt. NĂ€r du sedan Ă€r klar sĂ„ kan du tvĂ€tta den under rinnande vatten vilket försĂ€krar en ordentlig rengöring. Med ett vanligt AA-batteri fĂ„r du 60 minuters gĂ„ngtid. Detta Ă€r helt enkelt en vanlig, klassisk nĂ€strimmer som rensar din nĂ€sa pĂ„ de oönskade utstickande hĂ„rstrĂ„na. SĂ„ om du Ă€r ute efter en trimmer som Ă€r gjord endast för nĂ€s – och öronhĂ„r sĂ„ har du nog hittat rĂ€tt.

Det de flesta anvÀndarna sÀger Àr att denna maskinen gör sitt jobb, men inte mycket mer Àn sÄ. Helt enkelt inga överraskningar, varken negativa eller positiva. Du fÄr vad du köper, och mycket mer Àn sÄ kan man inte be om, eller hur? Den ser Àven sÄ klassisk ut som den faktiskt upplevs vara. I och med att den har roterande, skyddade blad sÄ fÄr den det mest klassiska utseendet för en nÀstrimmer. Den har heller inga klara fÀrger utan Àr gjord i silver och svart. Den ser verkligen ut som en nÀstrimmer helt enkelt. Det mÄnga dÀremot sÀger Àr att den kÀnns plastig nÀr man hÄller den i handen för första gÄngen. Priset ligger ocksÄ Ät det billigare hÄllet sÄ det bekrÀftar att du fÄr det du betalar för.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • Batterityp: AA
 • Trimmar: Öron, nĂ€sa
 • Medföljande tillbehör: SkyddskĂ„pa

OBH-5511

Enkel trimmning om du sÄ gÄr in frÄn toppen sÄvÀl som frÄn sidorna.
Fördelar
 • VattentĂ€t
 • Fungerar bra i början – speciellt för nĂ€shĂ„r
Nackdelar
 • Batterier ingĂ„r ej
Översikt

Denna modell hjÀlper dig att pÄ ett snabbt och enkelt sÀtt kunna trimma framförallt nÀshÄr, men Àven öronhÄr och ögonbryn. Du kan Àven göra detaljer i skÀgget och mustachen. Denna nÀstrimmern Àr sÀker dÄ den roterar men Àr skyddad sÄ att den inte skÀr dig. Den Àr vÀldigt vass och Àr allergifri. Dess kurvade konstruktion gör sÄ att du kan anvÀnda den frÄn alla hÄll. Den Àr vattentÀt vilket gör att du kan tvÀtta och rengöra den med vatten. NÀr du hÀller vatten pÄ den sÄ startar du stÀdinstÀllningen vilket gör att den rengör sig sjÀlv. Den Àr ergonomiskt designad och vÀger vÀldigt lite. Detta gör den perfekt för att ta med nÀr man ska ut och resa. SÄ om du kanske reser mycket i jobbet eller har en lÄng resa framför dig och vill ha med dig en lÀtt nÀstrimmer sÄ Àr detta ett vÀldigt bra alternativ.

Dock sÄ sÀger mÄnga köpare att denna Àr mycket ohÄllbar. Efter nÄgra fÄ mÄnader sÄ startar den bara dÄ och dÄ och till slut inte alls. Detta verka innebÀra att den har nÄgot fabriksfel. Vissa sÀger Àven att den började lÄta konstigt och sedan blev varm. Mycket trÄkigt dÄ mÄnga var vÀldigt nöjda i början. Dessutom sÄ ingÄr det inte ens batterier vilket kÀnns lite snÄlt. Med andra ord sÄ Àr den inte riktigt sÄ pÄlitlig om Àn den fungerade bra frÄn början.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Specifikationer
 • Batterityp: AA
 • Trimmar: NĂ€sa, ögonbryn, öron och skĂ€gg
 • Medföljande tillbehör: Inga tillbehör
Kolla Priset

Tro det eller ej, men en nÀshÄrstrimmer finns idag i mÄnga mÀnniskors badrum. Vanligtvis hade du givetvis inte gissat detta eftersom du mestadels bara ser slutresultatet, vilket Àr en person som Àr 100 % fri frÄn oönskad hÄrvÀxt i bÄde nÀsan och runt öronen. SÄhÀr bra fungerar faktiskt en nÀstrimmer. Oroa dig inte, en nÀstrimmer Àr bra att ha Àven om du inte lider av lÄngt nÀshÄr. Det gÄr nÀmligen ocksÄ att anvÀnda om man vill forma ögonbrynen eller om man vill fixa till hÄret pÄ de mer privata stÀllena.

NĂ€strimmern blev mycket populĂ€r hos frisörer och skönhetssalonger pĂ„ 1930-talet. Dessa typer av nĂ€strimmer anvĂ€nder universella elmotorer som kör ett transmissionssystem, som rör bladet fram och tillbaka. Fördelen med en nĂ€strimmer Ă€r att det ger ett positivt kraftslag nĂ€r bladet rör sig fram och tillbaka. Det finns ocksĂ„ nĂ€strimmer som anvĂ€nder en vibrator istĂ€llet, sĂ„ istĂ€llet för roterande blad sĂ„ har motorn en magnetiskt vibrerande remsa, som drar bladet Ă„t ena sida nĂ€r vĂ€xelströmmen vĂ€xlar och tillĂ„ter bladet att dra sig tillbaka nĂ€r den vĂ€xlar tillbaka. Det finns fördelar för bĂ„da sortens nĂ€strimmer. De som har en motor i sig Ă€r mycket kraftigare i allmĂ€nhet och kan skĂ€ra bort Ă€ven det mest grova hĂ„ret. Dock sĂ„ Ă€r de vibrerande mycket tystare, vilket gör att de inte lĂ„ter lika mycket. Vissa trimmers med vibratorer Ă€r ibland sĂ„ tysta att de knappt kan höras, dĂ„ de ofta gör ett mer “hum-ljud” jĂ€mfört med motoriserade trimmers som lĂ„ter mer som en mixer. I hemmet hittar man oftast de nĂ€strimmer som kan laddas upp via ett eluttag eller de som ocksĂ„ Ă€r batteridrivna.

nÀstrimmer bÀst i testDet som hÀnder Àr att hÄret i nÀsan och/eller öronen lÄses fast och blir snabbt avklippt via din nÀstrimmer. Det som sker Àr att motorn i sjÀlva apparaten startar en rotation eller vibrerar sÄ att bladen och knivarna i maskinen rör sig frÄn sida till sida. NÀr man ska införskaffa sig en nÀstrimmer sÄ finns det olika sorter pÄ marknaden, men de Àr oftast vÀldigt smÄ och tar inte alls mycket plats. Det finns givetvis dem som Àr lite större, dock Àr det speciellt utformade för just nÀsor och öron och dÀrför Àr de mindre och smidigare. Idag finns det mÄnga nÀshÄrstrimmer test du kan titta över, sÄ att du sjÀlv inte behöver testa olika produkter innan du vet vilken som passar just dig.

Bladen pĂ„ en nĂ€strimmer Ă€r vanligtvis gjorda av rostbestĂ€ndigt, rostfritt stĂ„l. Det finns ocksĂ„ keramiska nĂ€strimmer. Dessa Ă€r inte utsatta för nĂ„gon korrosion och hĂ„ller sig sĂ„ledes dĂ€rför skarpare en lĂ€ngre tid, pĂ„ grund av högre slitstyrka Ă€n metallblad. Dessa Ă€r dock svagare, men de hĂ„ller i en lĂ€ngre tid eftersom keramik Ă€r en dĂ„lig vĂ€rmeledare. Även om keramiska blad Ă€r sköra och lĂ€tt bryta, sĂ„ blir det dyrare att ersĂ€tta Ă€n om man har metallblad.

Vilka modeller av nÀstrimmer finns det? Vilken bör jag köpa?

Modern teknik gör att det alltsÄ finns enkla och smÀrtfria lösningar nÀr man vill fÄ bort hÄr i ansiktet eller pÄ mer kÀnsliga omrÄden. Priserna pÄ en nÀstrimmer kan variera frÄn endast 50 kronor pÄ upp till 500 kronor, vilket betyder att det ÀndÄ Àr en lÄg prisnivÄ pÄ apparaterna. Blad konstruktionen Àr viktigt, eftersom du helst vill ha silver- eller kol belagt stÄl sÄ att du fÄr de renaste snitten, eftersom snaggning av ett nÀshÄr Àr en av de mest smÀrtsamma erfarenheterna man kan vara med om. Det Àr ocksÄ bra om man tittar pÄ en nÀstrimmer som har en vattentÀt konstruktion, sÄ att man enkelt kan trimma sig nÀr man stÄr i duschen. Det finns ocksÄ de nÀstrimmer som har ett inbyggt LED-ljus, som har tvÀttbara blad huvuden och Àven en snygg design sÄ att de blir Ànnu mer tilltalande. Letar du efter en bra nÀstrimmer, tÀnk dÄ pÄ att det Àr vÀrt att lÀgga nÄgon extra hundralapp sÄ att du faktiskt fÄr en som Àr kraftig.

Den bĂ€sta nĂ€shĂ„rstrimmern lĂ€r absolut vara en av Philips produkter, eftersom Philips har en del hĂ„rtrimmers som verkligen Ă€r i toppklass. Philip vet hur man skapar bra teknikprylar och hĂ€r har de produkter som verkligen fokuserat pĂ„ att förenkla trimningen pĂ„ ditt nĂ€shĂ„r och i dina öron. De Ă€r konstruerade sĂ„ att det blir lĂ€ttare att nĂ„ mer knepiga omrĂ„den, men ocksĂ„ sĂ„ att den drar av hĂ„r snabbt sĂ„ man kan undvika smĂ€rtsamma dragningar. MĂ„nga av dessa har ocksĂ„ vinklade blad, vilket gör det enklare om man ocksĂ„ vill ha möjlighet att trimma ögonbrynen. De flesta Ă€r dessutom vattentĂ€ta sĂ„ att du enkelt kan ta med dig trimmern in i duschen utan att den gĂ„r sönder. Letar du efter en nĂ€strimmer dam sĂ„ lĂ€r du ocksĂ„ hitta nĂ„gon av Philips produkter, dĂ„ de helt enkelt har massor av olika nĂ€strimmer, oavsett om du Ă€r en man eller en kvinna. Det som Ă€r bra Ă€r att en öron och nĂ€strimmer inte bara trimmrar hĂ„r och öron – utan de gĂ„r faktiskt att anvĂ€nda pĂ„ mer kĂ€nsligare omrĂ„den som du ocksĂ„ vill ha trimmade. Att titta över olika nĂ€shĂ„rstrimmer bĂ€st i test Ă€r toppen att göra om man mer specifikt vill se över vilka nĂ€strimmer som Ă€r bra och vad för slags funktioner just den produkten har. Det som Ă€r bra Ă€r dessutom att Philip har mĂ„nga olika produkter att vĂ€lja mellan, sĂ„ Ă€r man ute efter en mer simpel trimmer som inte har nĂ„gra speciella funktioner sĂ„ kan man absolut hitta en nĂ€strimmer för under hundralappen hos dem. Det Ă€r dock mer vĂ€rt att lĂ€gga en lite högre summa pengar (denna summa Ă€r trots allt inte alls hög egentligen) sĂ„ man faktiskt fĂ„r en nĂ€strimmer som har mĂ„nga olika funktioner och sĂ„ att den Ă€r kraftig. Skulle man köpa en billigare nĂ€strimmer, sĂ„ finns risken att motorn inte Ă€r tillrĂ€ckligt kraftig och detta kan medföra smĂ€rta nĂ€r du ska fixa till det oönskade hĂ„ret.

Det finns mÄnga olika designer pÄ nÀshÄrstrimmers dÀr ute, nÄgra som Àr mer diskreta och nÄgra som man verkligen ser att det Àr en trimmer för just öron och nÀsa. Oavsett om du Àr ute efter en trimmer som har en snyggare design eller en som har bra funktioner, sÄ lÀr du sÀkert hitta nÄgon som passar dig. Det finns helt enkelt vÀldigt mÄnga produkter som specificerar sig för just att trimma hÄr pÄ svÄrare omrÄden.

Det finns ocksĂ„ manuella nĂ€strimmer, som dĂ„ inte anvĂ€nder sig av en motor. Dessa ser istĂ€llet ut som en liten sax, bara att istĂ€llet för tvĂ„ stora blad sĂ„ har dem dĂ€r istĂ€llet mindre blad Ă„t andra hĂ„llet, som dĂ„ rycker bort hĂ„ren istĂ€llet för att de klipper av dem. En nĂ€strimmer som Ă€r manuell brukar i vanligaste fallen vara mer smĂ€rtsamma jĂ€mfört med de som har en motor i sig. Manuella trimmers Ă€r oftast billigare Ă€n elektriska, eftersom det oftast Ă€r motorn i sig som kostar mer pengar. Manuella trimmers Ă€r mestadels gjorda av metall och har snygga designer – man ser dock vĂ€ldigt tydligt att det Ă€r just en nĂ€strimmer eftersom de Ă€r utformade som en sax. Elektriska nĂ€strimmer Ă€r sĂ„ledes mycket mer diskreta och ser bara ut som en lite plastpinne, vilket kan vara toppen om man inte vill att mĂ€nniskor runt om ska veta att man behöver trimma sina nĂ€shĂ„r.

Fler hĂ„rborttagningsprodukter du kanske Ă€r intresserad av: 

 1. Tre saker alla mĂ€n borde ha i sitt badrum – rakknivar och rakapparater
 2. Om du Ă€r en av de lyckliga som kan odla skĂ€gg – sĂ„ Ă€r en skĂ€ggtrimmer ett mĂ„ste

Vad kostar en nÀstrimmer?

nĂ€strimmer testSka man köpa en nĂ€strimmer sĂ„ behöver man inte oroa sig för priserna, dĂ„ de oftast inte kostar mer Ă€n 500 kronor och dĂ„ pratar vi dessutom om de maskinerna som faktiskt Ă€r bra. Det finns givetvis ocksĂ„ en billig nĂ€strimmer du kan köpa, men dĂ„ fĂ„r man ocksĂ„ rĂ€kna med att inte alla bra och smidiga funktioner finns med i den. Även om du fĂ„r betala lite mer, sĂ„ Ă€r det alltsĂ„ bĂ€st eftersom priserna Ă€ndĂ„ inte skiljer sig sĂ„ pass mycket frĂ„n produkt till produkt. Det Ă€r alltsĂ„ bĂ€ttre att investera i en nĂ€strimmer som kostar runt 500-lappen sĂ„ att man vet att man verkligen fĂ„r en nĂ€strimmer som fungerar bra och smidigt. En smidig sak du kan göra Ă€r att titta över de nĂ€strimmer bĂ€st i test som finns överallt, sĂ„ att du enkelt och smidigt kan se vad de olika produkterna kostar och vad de faktiskt har för funktioner. Är man ute efter en trimmer som bara ska ta bort hĂ„ret och önskar man sĂ„ledes inte att de Ă€r vattentĂ€ta eller har LED-ljus, sĂ„ kommer givetvis priset ocksĂ„ att vara billigare. Dock Ă€r det vĂ€rt att införskaffa sig en som Ă€r lite dyrare, eftersom man dĂ„ kan kĂ€nna sig sĂ€krare pĂ„ att den fungerar som den ska och dessutom kan det vara mycket smidigare och enklare att stĂ„ i duschen, sĂ„ man fĂ„r bort det oönskade hĂ„ret. De smĂ„ hĂ„rstrĂ„na kan nĂ€mligen vara vĂ€ldigt irriterande att ha pĂ„ huden efter man har fĂ„tt bort dem frĂ„n sina rötter.

Hur tar man hand om en nÀstrimmer pÄ bÀsta sÀtt?

En nĂ€strimmer behöver man ibland smörja sĂ„ att bladen fortfarande har en god kvalitĂ©. Det Ă€r bĂ€st att söka pĂ„ dessa oljor online sĂ„ att man hittar en som Ă€r specifikt utformad för just nĂ€shĂ„rstrimmers. Det finns de oljor som dĂ„ har en droppspets sĂ„ att man enklare kan olja in bladen eller knivarna. Eftersom de flesta nĂ€strimmer som finns dĂ€r ute fungerar pĂ„ lite olika sĂ€tt, sĂ„ Ă€r det bra att kika igenom nĂ€strimmer bĂ€st i test som finns pĂ„ nĂ€tet sĂ„ att man ocksĂ„ fĂ„r lite tips pĂ„ hur just den produkten fungerar. Det kan sjĂ€lv vara svĂ„rt att göra nĂ€strimmer test, sĂ„ varför inte lĂ„ta nĂ„gon annan göra jobbet Ă„t dig sĂ„ att du enklare bara kan vĂ€lja den som passar just dig och din situation? För att behĂ„lla kvalitĂ©n pĂ„ sin produkt sĂ„ att det verkligen Ă€r den bĂ€sta nĂ€strimmern Ă€r toppen sĂ„ att man vet hur just den specifika nĂ€strimmern fungerar och hur man tar hand om den pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt. Det Ă€r ocksĂ„ viktigt att man ser till att tvĂ€tta bladen pĂ„ trimmern, sĂ„ att de inte Ă€r blöta nĂ€r man lĂ€gger ifrĂ„n sig den – dĂ„ detta ofta kan skapa rost pĂ„ dem, dock inte pĂ„ de som har rostfritt stĂ„l eftersom de motverkar just rost.

Tips pÄ hur man anvÀnder en nÀstrimmer

NÀshÄr trimmare Àr kanske det enklaste och sÀkraste sÀttet att effektivt ta bort nÀshÄr. Dessutom Àr en trimmare mycket mindre benÀgna av att orsaka inÄtvÀxande hÄrstrÄn, jÀmfört med plockning med pincett. Det gör dessutom inte alls lika ont. NÀr du anvÀnder en nÀstrimmer sÄ Àr det en del saker du kan behöva för att underlÀtta trimningen.

Detta kan vara en förstoringsspegel, en disktrasa och sÄ varmvatten sÄklart. Innan du börjar anvÀnda din nya nÀstrimmer sÄ Àr det först bÀst att lÀsa igenom bruksanvisningen för din trimmer, sÄ att du bÀttre förstÄr alla kontroller och funktioner. Manualen kan ocksÄ ge effektiva tips om hur du fÄr bÀttre resultat nÀr du anvÀnder trimmern. Att anvÀnda en upplyst spegel med förstoringsfunktion kan underlÀtta ditt arbete nÀr du anvÀnder din trimmer, sÄ att du enklare kan se vad det Àr du faktiskt trimmrar bort. Det Àr ocksÄ bra att rengöra nÀsan noggrant med varmt vatten innan du anvÀnder trimmern, sÄ att du fÄr bort eventuell smuts eller skrÀp som kan gömma sig i dina nÀsborrar. Det kan ocksÄ vara en bra idé att blÄsa nÀsan för att minska nys reflexen Ett tips Àr att titta igenom de nÀshÄrstrimmer bÀst i test som finns, dÄ de ocksÄ ger tips om hur du anvÀnder just den trimmern pÄ bÀsta sÀtt.

NÀr du har förberett dig sÄ för du in trimmern vid ingÄngen av nÀsborrarna och sedan startar du den. Börja först med de lÀngre hÄren till den punkt dÀr nÀsan inte lÀngre Àr synlig, nÀr du tittar rakt framifrÄn. anvÀnd dÀrefter fingrarna och dra i din nÀsa frÄn sida till sida, för att trimma de som Àr svÄrt att nÄ. Ta en paus efter varje minut sÄ att du inte nyser för ofta. Det kan vara vanligt att dina ögon vattnar lite nÀr du trimmar ditt nÀshÄr, oavsett om det Àr sÄ att du anvÀnder en pincett eller en elektrisk trimmer. Du kan givetvis anvÀnda en trimmer nÀshÄr pÄ andra delar av din kropp ocksÄ, eftersom den Àr utformad för att fixa till jÀmna hÄrlinjer.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button