www.produktexperter.se deltar i Amazon EU Affiliate Program, ett affiliate-program som gör det möjligt för webbplatser att tjÀna en reklamprovision genom att göra reklam och tillhandahÄlla lÀnkar till Amazon webbplatsen. Vi samarbetar ocksÄ med olika annonsprogram som Àr framtagna av AdTraction och TradeDoubler med syftet att driva trafik till andra webbsidor och att tjÀna pengar pÄ annonsintÀkter och annons-lÀnkar.

Att klippa sitt eget hÄr kan vara en bra lösning om du har en enkel frisyr, men att vÀlja den bÀsta hÄrtrimmern kan vara en riktigt utmaning. Det finns hundratals modeller att vÀlja mellan med olika funktioner sÄsom motorns kraft, typ av blad och olika hastighetsalternativ. För att hjÀlpa dig att hitta den bÀsta hÄrtrimmern har vi samlat in information frÄn oberoende produkttester och expertrecensioner och valt ut de 5 bÀsta modellerna av hÄrtrimmers.

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

VÄrt mÄl Àr att ge dig marknadens allra bÀsta produkt! DÀrför jobbar vÄrt team hÄrt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bÀsta produkterna. LÀs mer

För att upprÀtthÄlla vÄr 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller nÄgon annan form av ersÀttning för vÄr analys!

Philips HC9450/15

Vinnare av reddot Award 2015

Fördelar

 • Hela 400 lĂ€ngdinstĂ€llningar
 • Snygg och modern design
 • SjĂ€lvslipande blad i titan

Nackdelar

 • Lite högt pris

Översikt

Denna hĂ„rtrimmer Ă€r designad med modern teknik för att ge dig ett nöjt resultat varje gĂ„ng. En snygg digital touch screen dĂ€r du enkelt vĂ€ljer bland de 400 lĂ€ngdinstĂ€llningarna i kombination med sjĂ€lvslipande blad i titan ger en lyxig kĂ€nsla. LĂ„ter det jobbigt att vĂ€lja bland 400 olika instĂ€llningar? Oroa dig inte, du kan nĂ€mligen spara 3 instĂ€llningar per kam, vilket totalt bli 9 favoriter som du enkelt kan spara för att slippa blĂ€ddra fram till dina favoritinstĂ€llningar varje gĂ„ng. Har du tjockt hĂ„r och Ă€r less pĂ„ att det tar sĂ„dan lĂ„ng tid att klippa ditt hĂ„r? DĂ„ kan denna modell vara lösningen för dig. Philips HC9450/15 Ă€r nĂ€mligen utrustad med en automatisk turbo-funktion som kickar igĂ„ng nĂ€r du klipper i tjockt hĂ„r vilket underlĂ€ttar klippningen i just tjockt hĂ„r. OcksĂ„ trimsaxens smarta design Ă€r gjord för att klippa extra snabbt. Den Ă€r nĂ€mligen dubbelslipad, vilket ocksĂ„ kallas för ”DualCut – teknologi”. Detta ger minskad friktion vilket bidrar till trimmerns snabbhet. Saxen Ă€r Ă€ven skyddad med ett stĂ„lskydd för att öka livslĂ€ngden.

Det moderna litium-jon batteriet gör att du kan anvÀnda denna moderna trimmern i hela 2 timmar efter bara en uppladdning pÄ en timme, med andra ord sÄ behöver du inte oroa dig för att hÄrtrimmern ska ladda ur under anvÀndning utan kan fÀrdigstÀlla din nya frisyr i lugn och ro. Det Àr svÄrt att hitta nackdelar med denna snygga, moderna maskin. Det Ànda man möjligtvis skulle kunna klaga pÄ Àr det nÄgot högre priset. Samtidigt sÄ förklaras priset med all modern teknik och kvaliteten pÄ bladen sÄ har man rÄd med investeringen sÄ Àr det definitivt vÀrt det. Man kan ocksÄ kÀnna sig lugn tack vare en tvÄ Ärs garanti som försÀkrar ens nya inköp.

Specifikationer

 • FĂ€rg: Silver
 • Antal lĂ€ngdinstĂ€llningar: 400 (0,5-42mm)
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Trimmerkam medföljer: Ja
 • Max gĂ„ngtid: 120 minuter
 • Laddningstid: 60 minuter

Braun HC5050

Vassa blad som hÄller en livstid ger dig den perfekta frisyren

Fördelar

 • GĂ„r att rengöra under vatten
 • LED-skĂ€rm som visar batterinivĂ„n

Nackdelar

 • DĂ„liga recensioner av anvĂ€ndare

Översikt

Söker du ett verktyg som kan klippa mÄnga olika frisyrer? DÄ kan detta vara alternativet för dig. Bladen Àr otroligt vassa för att maskinen ska kunna hÄlla en hög prestanda. Dessutom sÄ rengörs den bekvÀmt under vatten dÄ de inre delarna Àr helt förseglade för att hÄlla den vattentÄlig. Du behöver inte heller leta igen din favoritinstÀllning bland de 16 alternativen varje gÄng dÄ HC5050 kommer ihÄg detta Ät dig. Hur kommer det sig att du har 16 alternativ? Jo, med HC5050 följer det med 2 smarta kammar, en för lÄngt hÄr och en för kortare hÄr. VÀj mellan 3 till 24 mm med kam.

Apparaten har ett dubbelbatterisystem som hjÀlper dig att fÄ ett jÀmnt och perfekt resultat varje gÄng. VÀlj om du vill anvÀnda den med eller utan sladd. Utan sladd hÄller batteriet i ungefÀr 40 minuter vilket Àr tillrÀckligt för att klippa de flesta frisyrer. De tvÄ batterierna laddas sedan under 8 timmar för att blir helt uppladdade. LED-belysning visar nÀr apparaten laddar och nÀr den Àr helt uppladdad. 8 timmar Àr vÀldigt lÄng tid vilket gör att det Àr lÀttast att ladda under natten eller bara helt enkelt anvÀnda sladden. TyvÀrr sÄ har Braun HC5050 fÄtt nÄgra dÄliga recensioner som pÄstÄr att hÄrtrimmen inte alls hÄller mÄtten och att hÄllbarheten inte Àr bra alls dÄ den slutat fungera efter nÄgra fÄ mÄnader. Detta betyder sÄklart inte att det gÀller alla HC5050 och om man kÀnner att man ÀndÄ vill pröva den sÄ kan man kÀnner sig trygg med att den har 2 Ärs garanti. Med andra ord, om den inte skulle vara det man hoppades pÄ sÄ har man garantin som skydd.

Specifikationer

 • FĂ€rg: Svart
 • Antal lĂ€ngdinstĂ€llningar: 16
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Trimmerkam medföljer: Ja
 • Max. GĂ„ngtid: 40
 • Laddningstid: 8 timmar

Philips HC5612/15

Philips HC5612
Klipp hÄret i ett svep med 2x snabbare klippning

Fördelar

 • 75 minuters sladdlös anvĂ€ndning
 • Snygg och modern design
 • SjĂ€lvslipande blad i rostfritt stĂ„l
 • Millimeterprecision

Nackdelar

 • LĂ„ng laddningstid

Översikt

Philips HC5612/15 Ă€r en bra hĂ„rklippningsmaskin till en prisvĂ€rd slant som ger en jĂ€mn och bra klippning tack vare DualCut- och Trim-n-Flow Pro-teknikerna. Philips Ă€r vĂ€lkĂ€nda för sina hĂ„llbara kvalitetsprodukter och innovativa design. Den nya kamdesignen pĂ„ Philips HC5612/15 förhindrar att hĂ„ret, oavsett lĂ€ngd, fastnar i kammen sĂ„ att du kan fĂ„ till din stil i ett svep utan att behöva köra om och om igen pĂ„ samma stĂ€lle. Batteriet laddas pĂ„ 8 timmar och ger en 75 min sladdlös anvĂ€ndning efter laddningen. De sjĂ€lvslipande bladen, som Ă€r tillverkade i rostfritt stĂ„l, har en otroligt lĂ„ng livslĂ€ngd. Efter fem Ă„r fungerar de lika bra som första dagen. Klipparen har 28 olika lĂ€ngder och du stĂ€ller in dem genom att vrida zoomhjulet för att lĂ„sa den lĂ€ngd du vill ha. De tvĂ„ justerbara kammarna klipper mellan 3 och 28 mm med exakt 1 mm mellan varje lĂ€ngd, vilket gör det lĂ€tt att fĂ„ till den dĂ€r finishen du vill ha. I och med att bladen ”flyter” över hĂ„ret blir klippningen jĂ€mn och exakt varje gĂ„ng.

Philips HC5612/15 Àr dessutom helt vattentÀt för enkel, krÄngelfri rengöring under kranen. Skölj av den noggrant, med enbart vatten, nÀr du klippt klart och lÄt den torka sÄ att den Àr redo för nÀsta gÄng du behöver klippa dig. Allt som all ger Philips HC5612/15 dig mycket för pengarna. Vill du ha en hÄrklippare utan en massa extra funktioner Àr det hÀr ett bra köp.

Specifikationer

 • FĂ€rg: BlĂ„
 • Antal lĂ€ngdinstĂ€llningar: 28 lĂ€ngdinstĂ€llningar (0,5–28 mm)
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Trimmerkam medföljer: Ja
 • Max. GĂ„ngtid: 75 minuter
 • Laddningstid: 8 timmar

Moser 1400 silver

Alla modeller i 1400-serien Àr tillverkade i den Tyska Svarta Skogen för att försÀkra att de hÄller den högsta kvaliteten som industrin har atterbjuda

Fördelar

 • Billig
 • 3 Ă„rs garanti

Nackdelar

 • Ej uppladdningsbar

Översikt

Söker du en billig hĂ„rtrimmer som Ă€ndĂ„ hĂ„ller bra kvalitet? Gör det dig ingenting att den inte Ă€r batteridriven sĂ„ lĂ€nge som maskinen ger ett bra resultat? DĂ„ kan Mosers modell 1400 Silver var just vad du söker. Designen Ă€r enkel och maskinen kĂ€nns rejĂ€l. Man skulle kunna pĂ„stĂ„ att det kĂ€nns att den Ă€r gjord i Tyskland. Modellen har blivit populĂ€r dĂ„ du inte betalar för nĂ„got extra ”tjafs” utan du fĂ„r en rejĂ€l och hĂ„llbar maskin, vilket den treĂ„riga garantin ger eftertryck Ă„t. Modellen har förfinats i över 50 Ă„r och Ă€r idag utrustad med 46 mm blad helt i metall kallat för ”the Diamond-ground”.

Förutom ordentliga blad sĂ„ kan du vĂ€lja mellan 5 postioner för att justera lĂ€ngden som du vill ha nĂ€r du klipper. VĂ€lj mellan 0,7 till 3 mm. Önskar du lĂ€ngre Ă€n sĂ„, sĂ„ finns det tvĂ„ kammar du kan vĂ€lja mellan för ett lĂ€ngre resultat. Den ena ger dig möjligheten till 4, 6, 9, 11, 13, 16 eller 18 mm medan den andra kammen ger en milimeterprecision pĂ„ 4,5 mm. Sedan de började tillverka 1400 Silver sĂ„ Ă€r den ocksĂ„ utrustad med en ny och bĂ€ttre motor som Ă€r mycket starkare för ett snabbare resultat. Att den anvĂ€nds endast med sladd gör att kraften i motorn hĂ„lls stabil vilket sĂ€krar ett jĂ€mnt och bra resultat varje gĂ„ng du anvĂ€nder den.

Specifikationer

 • FĂ€rg: Silver
 • Antal lĂ€ngdinstĂ€llningar: 5
 • Uppladdningsbar: Nej
 • Trimmerkam medföljer: Ja

Panasonic ER1611

En hÄrtrimmer av hög kvalitet som anvÀnds av mÄnga proffs

Fördelar

 • Kommer med en snygg och praktisk hĂ„llare/laddningsstation
 • Har en liten lampa som varnar vid lĂ„gt batteri

Nackdelar

 • Bara 40 minuters gĂ„ngtid utan sladd

Översikt

Vill du ha proffsutrustning hemma? Panasonic berÀttar nÀmligen att denna hÄrtrimmern anvÀnds av mÄnga professionella frisörer. SÄ varför inte köpa hem den och fÄ ett professionellt resultat hemma? Panasonics hemlighet med en hÄrtrimmer som passar Àven frisörers smak sitter i bladen. Bladen Àr gjorda för bÀsta möjliga precision. De Àr formade i den nya X-taper formen som ger en större skÀryta som Àven gör hÄrtrimmen snabbare. Den har en snabb motor pÄ 10 000 rpm som jobbar effektivt oavsett hur mycket batteri som Àr kvar eller hur tjockt hÄr du har. Allt detta för bÀsta möjliga prestanda.

Du kan vĂ€lja mellan 0,8 – 2 mm utan att fĂ€sta en kam pĂ„ maskinen. Du kan vĂ€lja med en sĂ„dan precision som mellan 0,3 mm steg. Men du kan ocksĂ„ fĂ€sta 3 olika kammar pĂ„ maskinen som gĂ„r frĂ„n 3mm till 15mm, vilket gör att du totalt har 6 lĂ€ngder som du kan vĂ€lja mellan. Panasonic hjĂ€lper dig ocksĂ„ att hĂ„lla ordning och redan i badrummet dĂ„ de ger dig en bekvĂ€m hĂ„llare att fĂ€sta trimmern och de olika kammarna pĂ„. ER 1611 ger dig 40 minuters batteritid nĂ€r den Ă€r fulladdad, vilket bör rĂ€cka till att fixa iaf en frisyr. Beroende pĂ„ hur komplicerade frisyrer vi pratar om sĂ„ fĂ„r du kanske ladda innan du gĂ„r vidare till nĂ€sta huvud eller stoppa i laddaren och fortsĂ€tta anvĂ€nda den med sladd. ER1611 Ă€r dessutom utrustad med en lampa som börjar att lysa nĂ€r det Ă€r dags att stoppa i laddaren. En mycket praktisk detalj!

Specifikationer

 • FĂ€rg: Svart
 • Antal lĂ€ngdinstĂ€llningar: 6
 • Uppladdningsbar: Ja
 • Trimmerkam medföljer: Ja
 • Max. gĂ„ngtid: 40 minuter
 • Laddningstid: 60 minuter

Som en man eller kvinna, bör du helhjÀrtat veta vikten av att hÄlla ditt hÄr vÀlskött. SÀg att ditt hÄr inte Àr i linje eller ojÀmnt pÄ nÄgot sÀtt, ja dÄ kommer personerna du stöter pÄ ganska sÄ snabbt se detta.

Och beroende pÄ vilket intryck du vill göra sÄ Àr det bÀst att du tar hand om ditt ansiktshÄr. Det Àr naturligtvis omöjligt att klippa hÄret ordentligt med en enkel sax.

IstÀllet, kommer du att behöva investera i en bra hÄrklippare eller trimmer. Eftersom marknaden verkligen Àr övermÀttad nÀr det kommer till alternativ, kan det vara svÄrare Àn du kanske förestÀller att hitta en hÄrtrimmer som du Àr ute efter.

I denna guide kommer vi att gÄ igenom mÄnga olika tips och saker att tÀnka pÄ nÀr du ska köpa dig en ny hÄrtrimmer bÀst i test.

Fler hÄrborttagningsprodukter du kanske Àr intresserad av: 

 1. Tre saker alla mĂ€n borde ha i sitt badrum – rakknivar och rakapparater
 2. ÖvervĂ€g att köpa en nĂ€shĂ„rtrimmer, nĂ€r du möter nya mĂ€nniskor sĂ„ de slipper se nĂ€shĂ„ren
 3. Om du Ă€r en av de lyckliga som kan odla skĂ€gg – sĂ„ Ă€r en skĂ€ggtrimmer ett mĂ„ste

FörstÄ en hÄrtrimmers motor

Det Àr onekligen sant att den viktigaste komponenten i din hÄrtrimmer kommer att vara den inre motorn. Motorn gör det mesta av arbetet och kommer att upprÀtthÄlla det mesta nÀr det kommer till slitage.

NĂ€r du söker igenom marknadens utbud av hĂ„rtrimmers, kommer du snabbt att finna att det finns tre huvudsakliga typer av motorer. Även om de alla kommer att uppnĂ„ sina primĂ€ra mĂ„l, kommer de att vara unika pĂ„ olika sĂ€tt, oavsett billig hĂ„rtrimmer eller inte.

SvÀngmotorer Àr mycket vanliga, eftersom de verkligen Àr i mitten av magnetiska motorer och roterande motorer. Detta Àr sant vad gÀller kraft, pris och hastighet.

SvÀngmotorer kommer aldrig att kunna köras sÄ snabbt som de magnetiska alternativen, men det kommer att göra sÄ med ökad kraft. DÀrför Àr svÀngmotor bÀttre för tjockt hÄr Àn den magnetiska motorn.

Eftersom motorn blir nÄgot lÄngsammare, blir det mindre friktion och kommer att bidra till att förhindra överhettning. SvÀngmotorn Àr Àven nÄgot lÀttare Àn den magnetiska variationen.

DÀrför kommer en hÄrtrimmer som anvÀnder en svÀngmotor att vara mycket mer bekvÀm att anvÀnda. Men en svÀngmotor kommer att vara lite dyrare Àn de magnetiska varianterna.

Magnetisk Motor

Vissa konsumenter kommer endast vara intresserade av att spara pengar och inte bry sig sÄ mycket om nÄgot annat. Dessa personer kommer sannolikt att fÄ en hÄrtrimmer som innehÄller en magnetmotor, eftersom dessa sorter Àr det minst kostsamma.

Dessa motorer kommer ocksÄ att sÀttas pÄ mycket snabbare Àn de andra, men de kommer att göra det med mycket mindre kraft. Eftersom motorn vÀnder sÄ snabbt, kommer en hÄrtrimmer som anvÀnder denna typ av motor att vibrera oförutsÀgbart och kommer att vara mycket mer högljudd Àn alternativen.

Och, motorn tenderar att producera en stor mÀngd friktion, sÄ att denna typ av hÄrtrimmer blir varm snabbt.

Naturligtvis kan den magnetiska motorn vara fördelaktig i vissa viktiga kategorier. Det kan ge en bÀttre upplevelse nÀr du klipper mjukt och lent hÄr. Och denna typ av motor kommer Àven att spara dig pengar.

Roterande Motor

De som har för avsikt att anvÀnda sin bÀsta hÄrtrimmer som ett hÄrtrimmer proffs, kommer definitivt att vilja investera i en som anvÀnder en roterande motor.

Denna typ av motor kommer i slutÀndan att öka det totala priset, men det kommer att visa sig vara ett bÀttre alternativ Àn de ovan nÀmnda motorerna. Naturligtvis kommer den roterande motorn att fungera nÀstan helt tyst, vilket Àr bra om du letar efter tyst hÄrtrimmer barnvariant.

Den gÄr mycket lÄngsammare Àn de andra typerna, men kommer att göra det med större kraft. Den roterande motor Àr den mest kraftfulla, sÄ den Àr mer lÀmplig för att skÀra tjockt och vÄtt hÄr. Denna motor fungerar Àven vÀl för trimning av större mÀngder hÄr.

Om du vill ha en hÄrtrimmer bÀst i test, och inte tÀnka spendera en förmögenhet, vÀlj en som kommer med en roterande motor, vilket rekommenderas.

Sladd eller sladdlös HÄrtrimmer

Under Ären har hÄrtrimmers förbÀttrats vÀsentligt. De Àr nu tillgÀngliga i sladdlösa modeller och mÄnga konsumenter kommer absolut att Àlska den frihet som dessa hÄrtrimmers erbjuder.

Sladden Àr utan tvekan pÄlitlig och du behöver aldrig oroa dig för att köra slut pÄ batteri halvvÀgs genom din trimning. Men sladden kan definitivt vara ett störande objekt och kommer att tvinga dig att stanna kvar pÄ en stillastÄende position, nÀr du rakar ditt ansikte eller hÄr.

Alternativt sÄ anvÀnder sladdlösa modeller ett uppladdningsbart batteri och kommer att förse konsumenten med mer frihet.

Men batteriets livslÀngd mÄste vara omfattande eller sÄ kommer den trÄdlösa varianten att bli en olÀgenhet. En massiv majoritet av trÄdlösa hÄrtrimmers kommer att komma med en laddningsstation.

NÀr hÄrtrimmern Àr placerad i basen, kommer basen att ta hand om allt och kommer att sluta ladda nÀr batteriet Àr helt fulladdat. Du kan verkligen inte förlora med en sladd eller sladdlös modell, sÄ lÀnge du fattar beslut baserat pÄ din egen personliga önskningar och preferenser.

HĂ„rtrimmers och batteritid

Om du bestÀmmer dig för att vÀlja en sladdlös hÄrtrimmer, Àr det relevant att Àgna mycket uppmÀrksamhet Ät enhetens batteritid. Batteriets livslÀngd kan ha en stor inverkan pÄ hÄrtrimmerns övergripande resultat.

Om batteriet endast kan köra i tio eller femton minuter, kanske du inte kan avsluta jobbet, utan att ladda och detta kommer att visa sig vara mycket irriterande. I allmÀnhet Àr det bÀst att vÀlja den trimmer med lÀngsta batteritid som möjligt, Àven om det innebÀr att du mÄste betala lite mer.

SjÀlvskÀrpande blad

De flesta elektriska hÄrtrimmers Àr mycket kostnadseffektiva, sÀrskilt nÀr man jÀmför dem med de klassiska rakhyvlarna. EngÄngsrakhyvlar Àr ganska dyra och det Àr inte ovanligt att spendera 100 kr eller mer pÄ en förpackning med tre rakblad.

Om du mÄste hÄlla dig till en fast budget, kommer du definitivt att uppskatta kostnadseffektiviteten av elektriska hÄrtrimmers. För att förbÀttra denna förmÄn, har mÄnga tillverkare inbyggda sjÀlvskÀrpande blad i deras elektriska hÄrtrimmers.

NÀr du investerar i en hÄr och skÀggtrimmer bÀst i test med dessa blad, kommer du aldrig behöva oroa dig för ersÀttare.

De sjÀlvskÀrpande bladen Àr tillverkade av rostfritt stÄl, sÄ att de inte kommer att vanÀra eller trÄkiga, Àven efter mÄnga Ärs anvÀndning. Du kan faktiskt spara en hel del pengar och tid genom att köpa hÄrtrimmer med sjÀlvskÀrpande blad.

Rengöringsstation

Att hÄlla din rakapparat ren och frÀsch Àr viktigt för din hud och hÀlsa, men det Àr ocksÄ viktigt för livslÀngden. Om du misslyckas med att upprÀtthÄlla din rakapparat pÄ ett rutinmÀssigt sÀtt, kommer du att minska dess livslÀngd drastiskt.

Varje gĂ„ng du rakar dig, kommer smĂ„ bitar av hud, hĂ„r att fastna inuti bladen. Över tid, kommer detta skrĂ€p att tĂ€ppa till rakbladen och rakhuvudet.

Inte bara kommer detta skrÀp att minska rakapparatens prestanda, men det kommer ocksÄ att göra sÄ att motorn arbetar dubbelt sÄ hÄrt. Naturligtvis, de flesta mÀnniskor har inte tid att upprÀtthÄlla sin rakapparat sÄ ofta som de skulle vilja. Det Àr dÀrför de vÀnder sig till varumÀrken som erbjuder en rengöringsstation.

En rengörningsstation krÀver en lösning som innehÄller ingredienser som Àr kapabla av att rengöra och desinfektionera bladen. Du behöver bara placera hÄrtrimmern i basen, med bladen nedÄt och sedan slÄ pÄ den.

Rengöringsprocessen kommer att inledas omedelbart och kan vara allt frÄn 5-20 minuter. Bladen körs genom flera processer, innan rengöringen Àr klar.

Elektriska hÄrtrimmers som inkluderar rengöringsstation kommer att kosta lite mer Àn de andra modellerna, men det kommer att spara dig mycket tid och hÄlla huden frisk.

Kapacitet – vĂ„t och torr

Grooming processen kan definitivt dras ut, men det Àr en nödvÀndighet. MÄnga mÀnniskor kommer att gÄ ut genom dörren utan rakning, bara för att minimera deras grooming process.

Naturligtvis, detta kommer att spara dig nÄgorlunda med tid, men ditt utseende kommer inte att vara lika tilltalande för andra. Om du arbetar inom en företagsposition, kommer du att vara tvungen att göra grooming pÄ en daglig basis, men tur för dig sÄ finns det sÀtt att hÄlla processen kring ett minimum.

Tack vare teknik och design, har elektriska hÄrtrimmers utvecklats dramatiskt. Nu har konsumenterna möjlighet att investera i en traditionell eller en vÄt/torr modell.

VÄta och torra hÄrtrimmers Àr utformade för att tillÄta anvÀndare att raka sig nÀr de duschar. En bra hÄrtrimmer Àr helt förseglad för att skapa en vattentÀt design, sÄ att de kan bli stÀnkta med vatten utan att orsaka skada.

Garanti

En av de viktigaste faktorerna att tÀnka pÄ nÀr du letar efter en bra hÄrtrimmer test Àr garantin. Garantin kommer inte att öka produktiviteten eller prestanda, men det kommer sÄ klart att vara en mycket viktig del i det lÄnga loppet.

Om garantin Àr oerhört kort, kan minsta fel innebÀra att du behöver betala för en helt ny hÄrtrimmer eller eventuellt stÄ för reservdelar. Med en lÀngre garanti, kanske du inte Àr lika skyldig att betala för en ÄterstÀllning eller reparation.

Med detta i Ätanke, Àr det viktigt att vÀlja en hÄrtrimmer med lÀngsta garantin som du kan hitta. Detta kommer att kraftigt höja det totala vÀrdet av hÄrtrimmern och kommer att förlÀnga dess livslÀngd.

Pris

MĂ„nga konsumenter kommer att titta pĂ„ priset för en hĂ„rtrimmer, och inget annat. Även om priset Ă€r viktigt, kommer det att visa sig vara kostsamma i det lĂ„nga loppet att bara fokusera pĂ„ ett belopp.

TillÄt dig inte att fastna pÄ priset eller billiga hÄrtrimmer, eftersom detta belopp kan vara mycket vilseledande. En dyrare hÄrtrimmer kommer inte alltid att vara bÀst och den mer prisvÀrda modellen kommer inte alltid att vara den vÀrsta.

LÀmna denna faktor till slutet, och du bör hitta dig en bra hÄrtrimmer!

Justerbarhet

NÀr du försöker att trimma eller klippa hÄr med trimmer, kommer du att vilja se till att du uppnÄr exakt den lÀngd som du Àr ute efter. För att göra detta behöver du att kunna justera bladen pÄ din hÄrtrimmer. Beroende pÄ detaljerna, kan detta ske pÄ tvÄ sÀtt.

HÄrtrimmern kan komma med vakter eller sÄ Àr bladet i sig justerbart. Om du vÀljer en hÄrtrimmer som anvÀnder ett justerbart blad, kommer du att vilja Àgna stor uppmÀrksamhet Ät möjligheterna till att justera.

Storleksalternativen bör Ätminstone strÀcka sig frÄn hÄrtrimmer 0 mm till 1! Detta kommer att bidra till att sÀkerstÀlla att du kan fÄ exakta snittet som du Àr ute efter oavsett vad du ska trimma. Kom bara ihÄg att fler alternativ alltid Àr bÀttre!

Inkluderande tillbehör

Det Àr mycket sÀllsynt att man köper en trimmer hÄr bÀst i test, och inget annat. I allmÀnhet kommer paketet att innehÄlla en handfull andra föremÄl, inklusive kammar, vakter, och mer.

Även om vissa av dessa tillbehör inte Ă€r nödvĂ€ndigheter, kan de definitivt förbĂ€ttra den totala prestandan av din hĂ„rtrimmer, och samtidigt göra den anvĂ€ndbar för andra syften.

NÀr du tittar pÄ den specifika multitrimmer hÄr, som du funderar över, vill du se till att det Ätminstone finns en rengöringspensel och en flaska av smörjolja!

Dessa tvÄ punkter Àr relevanta, eftersom de bÄda krÀvs för att upprÀtthÄlla processen. Om de inte ingÄr, kommer du att vara tvungen att köpa dem, och detta kommer att kraftigt öka det totala priset.

Design

En annan sak att ta hÀnsyn till Àr den övergripande designen och formen pÄ hÄrtrimmern. Om du har lÄngt hÄr eller har för avsikt att anvÀnda en hÄrtrimmer professionell, eller för hÄrtrimmer frisör, kommer du att behöva justera, Àndra grepp pÄ och sÄ vidare. DÀrför ska du vÀlja en rakkniv, som har en ergonomisk design.

Den ergonomiska designen kommer att bidra till att sÀkerstÀlla att trimmern passar handen perfekt och detta kommer att bidra till att göra det mycket mer bekvÀmt att anvÀnda den för lÀngre varaktighet. FÀrg och andra estetiska funktioner bör inte vara av lika stor betydelse, om du inte Àr sÀrskilt krÀsen dÄ vill sÀga.

Portabilitet

Om du tÀnker ta med dig din hÄrtrimmer nÀr du Àr ute och reser, Àr det klokt att se till att din produkt levereras med en praktisk bÀrvÀska sÄ du kan köra trimmer hÄr utan problem.

Detta kommer att bidra till att sÀkerstÀlla att du kan transportera din hÄrtrimmer, utan att förlora den eller behöva oroa dig för att den blir skadad pÄ vÀgen. Vissa hÄrtrimmers kommer med ett mjukt fodral, medan andra kommer med ett mer hÄrdare skal.

För att hitta bÀsta hÄrtrimmern för mÀn, se till att vÀlja en som bÀst passar dina behov.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 36 / Genomsnitt: 4.4
Back to top button