Specifikationer:

  • Tillverkare: Sony
  • Produkttyp: Spelkontroll
  • Anslutning: Både Bluetooth och USB
  • Strömförsörjning: Mikro – USB – laddningsport
  • Material: Plast
  • Kompatibel med: Främst till PS4, men även till PC och MAC.
  • Gränssnitt: USB
  • Färger: Mattsvart, silver, guld, röd, blå, grönt kamoflagemönster, vit, blå och röd transparant
  • Andra egenskaper: Headset-port, inbyggd högtalare, ljuslist, kapacitiv pekplatta, treaxlat gyroskop, treaxlad accelerometer
kolla priset

 

Recension:

Om Sony

Sony har sin grund i Tokyo redan år 1946. Sonys företrädare Tokyo Telecommunications Engineering Corporation som på Japanska hette Tokyo Tsushin Kogyo K.J började smått med 190 000 yen och ungefär 20 anställda. Målet med fabriken beskrevs av grundaren Masaru Ibuka som en ”idealisk fabrik med vikt på frihet och ett öppet sinne som genom teknik kommer att bidra till den Japanbska kulturen.” I linje med Sonys måtto ”att göra det som inte gjorts tidigare” så har de släppt många produkter som varit ”Japans första” såväl som ”världens första”.

Om sony dualshock 4

Detta är en inovativ, snygg och bekväm kontroll. Kontrollen är helt enkelt gjord för att göra ditt spelande ännu bättre.

Kontrollen har ett uttag för hörlurar så att du kan koppla in hörlurarna direkt i kontrollen. Vill du inte använda hörlurar så är kontrollen även utrustad med högtalare. Förutom ljud så har den en känslig inbyggd accelerometer samt ett gyroskop som känner av lutningar, rörelser och rotationer. Detta gör din spelupplevelse mer levande. Den har även en speciell knapp gjord för att du ska kunna dela med dig av dina bästa spelstunder eller direktsända dina spelsessioner på nätet utan att avbryta ditt spelande.

Vad är speciellt med dualshock 4 v2?

Med ps4 – kontrollen dualshock kan du spela med precision tack vare den uppdaterade styrplattans lampskena. Med hjälp av den ser du mer av spelen då du kan lysa i olika färger beroende på vad som händer i spelet. En annan uppdatering som kommit med den uppdaterade versionen är att Sony har ordnat så att du kan koppla ihop kontrollen med konsolen med hjälp av USB. På så sätt kan du spela trådbundet om du så önskar, istället för att koppla kontrollen via Bluetooth.

Vad används handkontroll dual shock 4 främst till?

Kontrollen är främst gjord för PS4 men du kan även använda den för att spela på din PC eller MAC.

Hur använder du sony dualshock 4 på rätt sätt?

Dualshock 4 är en trådlös handkontroll till ps4 som du även kan spela trådbundet med tack vare en USB-sladd. Utnyttja alla dess smarta funktioner för att komma längre i ditt spel och göra spelandet mer levande.

Produktens uppbyggnad och kvalitet

Detta är en produkt som såväl den äldre versionen som den nya versionen har fått många bra recensioner och toppbetyg. Detta är mycket betryggande och tyder på bra kvalitet och smart design.

Dualshock 4:s design

Som tidigare sagt så är formen på kontrollen utformad på så sätt att den sitter bekvämt i din hand. Du kan till och med välja om du vill spela trådbundet eller trådlöst.

Hur tar man bäst hand om sony dualshock 4?

Dualshock 4 kontrollen (dualshock 4 kontroll) behöver inte tas hand om på något särskilt sätt. Torka av den när den är smutsig. Gillar du att spela trådlöst så behöver man också se till att den är laddad.

Är sony dualshock 4 värd pengarna?

Allt tyder på att detta är en riktigt bra och prisvärd kontroll. Har du ett playstation 4 som du vill använda den till så fungerar dessutom alla extra funktioner samtidigt som den även går att använda till din PC och MAC. Såklart så kan dualshock 4:as pris kännas lite saftigt för en kontroll då man kanske ofta också vill ha två men då den är så innovativ så kan man ändå säga att man får vad man betalar för. Har man tur så kanske man kan hitta dualshock 4 på rea så att det känns lite mindre i plånboken.

Fördelar:

Har man ett playstation 4 och dualshock 4 – kontrollen så kan man ha mycket roligt med dess olika extra funktioner. Denna rejäla och kvalitativa kontroll är dessutom väldigt ergonomisk, tyst och responsiv. De små joystickarna som du styr med är dessutom även dem bekväma och du hamnar precis där du vill. Helt enkelt en riktigt bra kontroll.

Nackdelar:

Nackdelarna med denna kontroll är väldigt få. Precis som för Sonys alla playstationkontroller så är knapparna fortfarande ganska halkiga. När det gäller de nya funktionerna så är väl det enda man skulle kunna klaga på att lampskenan inte går att stänga av och att man hade önskat att alla funktioner även fungerade om man ska spela via PC:n. Allt fungerar däremot väldigt bra om man spelar på PS4.

Sammanfattning

Med andra ord så kan man komma fram till efter detta dualshock 4 test att kontrollen är bekväm och snygg med innovativa funktioner. Ett riktigt lyft från Sonys vanliga playstation – kontroller som inte har förändrats särskilt mycket de senaste åren. Nu får du både ljud direkt i kontrollen samt med hörlurar. Dessutom känner den av dina rörelser vilket gör att allting känns mer levande. Share-knappen är också smart då det har blivit så vanligt med spelkanaler på internet idag. Välj också om du vill spela över bluetooth eller med USB-kabel. Helt enkelt så är detta en väldigt modern konsoll som uppfyller de allra flesta önskemål som man kan ha. Det är inte konstigt att den blivit så populär och fått så fina betyg. Är det dags även för dig att modernisera och ta ditt spelande till en ny nivå?

kolla priset

 

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button