De bästa Nintendo Switch Black Friday deals


+ games du borde testa

 

Webhallen Black Week Deals

 Black Week pågår för fullt – Spana in de bästa erbjudande under Black Friday med upp till 50 % rabatt!

Besök butikens rea

amazon logo

Shoppa med upp till 50% rabatt

Besök butikens rea

Cdon logo

Har just nu massor av rabatter på flera utvalda produkter – passa på att fynda!

Besök butikens rea

Proshop

Har under Black Week 20% rabatt på flera av sina produkter – läs mer här!

Besök butikens rea

De bästa Nintendo Switch Black Friday erbjudandenÄr du på jakt efter en ny konsol till dig själv, dina barn eller till hela familjen under Black Friday? Då kan Nintendo Switch Black Friday vara ett bra alternativ. De erbjudanden och deals som är tillgängliga under Black Friday kan mycket väl vara av intresse för dig.

Nintendo Switch Black Friday-rea kan vara ett bra tillfälle att köpa en ny konsol eller games tack vare de erbjudanden som finns hos olika butiker sent i November.

Switch är Nintendos senaste satsning och är oerhört populär, inte minst bland de som älskar Nintendo generellt sett. 

Med Nintendo Switch kan du del av flera roliga games, något som säkerligen uppskattas av hela familjen. Vi hjälper dig att hitta både de bästa spelen, tillsammans med de bästa kampanjerna för att köpa hela Nintendo Switch-konsolen under Black Friday 2021.

Nedan hittar du en lista med de 4 roligaste varianterna som är tillgängliga just nu, tillsammans med kommande games. Om du gillar dem finns det många erbjudanden och deals som du kan ta del av under Black Friday.

Ginza.se Black Week DealsNintendo Switch WhiteProshop nintendo switch

Sale: 6%Bästsäljare Nr.#1
Nintendo Switch HW (OLED) w. White Joy-Con EUR
4,884 Reviews
Nintendo Switch HW (OLED) w. White Joy-Con EUR
 • 7 tums OLED-Skärm
 • 64GB internt lagringsutrymme
 • vita Joy-Cons
Bästsäljare Nr.#2
Nintendo Switch (Neon Red/Neon Blue) with Mario Kart 8 Deluxe - Limited Edition Bundle
2,073 Reviews
Nintendo Switch (Neon Red/Neon Blue) with Mario Kart 8 Deluxe - Limited Edition Bundle
 • Spela var som helst och när som helst pa 6,2 tum (15,75 cm) multi-touch-skärm.
 • Station med HDMI och USB -anslutning.
 • Kan användas i TV, bord eller handhallet läge.
Bästsäljare Nr.#3
Nintendo Switch (Neon Red/Neon blue)
16,817 Reviews
Nintendo Switch (Neon Red/Neon blue)
 • Nintendo Switch är en banbrytande videospelskonsol för hemmet.
 • För första gången kan spelare njuta av en komplett hemmakonsolupplevelse när som helst, var som helst.
Bästsäljare Nr.#4
Nintendo Switch Neon Blue & Neon Red V2 (Nintendo Switch)
8 Reviews
Nintendo Switch Neon Blue & Neon Red V2 (Nintendo Switch)
 • Spela var som helst och när som helst på 6,2 tum (15,75 cm) multi-touch-skärm
 • Station med HDMI och USB -anslutning
 • Kan användas i TV, bord eller handhållet läge

Våra favoriter – missa inte kampanjen

 

Många företag väljer att köra en kampanj och rea under Black Friday, och vissa företag kör till och med dessa kampanjer under en hel vecka, även kallat för Black Week. Vissa aktörer erbjuder bättre erbjudanden än andra, och vi har kollat igenom ett stort antal företag för att hitta de som erbjuder de allra bästa kampanjerna.

Nedan hittar du en lista med de företag som vi tycker har de grymmaste kampanjerna för Black Week och Black Friday 2021:

Dustin Home Black Week Deals

Dustin Home är en av Nordens allra största och bästa återförsäljare av olika typer av elektronikprodukter, exempelvis TV-apparater.

 

Coolstuff.se Black Week Deals

Coolstuff är en av Sveriges absolut främsta prylbutiker på nätet, och här får du som kund ta del av schyssta villkor och priser, samt ett roligt utbud som innehåller både det ena och det andra.

 

CDON Logo

CDON är en nordisk handelsplats där du kan handla varor från massvis med olika handlare runt om i Norden. Här får du ta del av ett gigantiskt utbud, tillsammans med fantastiska priser.

 

Webhallen Black Week Deals

Webhallen är ett av Sveriges största elektronikföretag som främst fokuserar på gamers och de som är väldigt intresserade av teknik. Här får du ta del av fantastiska priser och bra erbjudanden.

 

Partykungen.se Black Week Deals

Söker du efter roliga produkter till maskerad och party, eller vill du köpa en rolig present till dina vänner eller familj? Då är Partykungen ett av de bästa alternativen på marknaden.

 

Ginza.se Black Week Deals

Ginza kanske inte har ett riktigt lika stort utbud som ovanstående alternativ vad gäller TV-apparater, men erbjuder trots detta riktigt bra priser och schyssta villkor.

 

amazon logo

En av om inte den största onlinemarknaden i världen. Det finns inte mycket du kan hitta på Amazon.

 

outdoorexperten logo

Vi älskar naturen och är experter på äventyr bland skog, fjäll och vatten. Vi kan därför hjälpa dig göra såväl familjeutflykten som träningspasset till en upplevelse värd att minnas.

 

Proshop

Proshop a/s vill vara svenskarnas favorit vid köp av elektronikprodukter till ditt hem. Vi vill vara kända för att leverera billiga kvalitetsprodukter och att alltid ge en god köpsupplevelse.

 

tretti logo

Tretti älskar att inspirera och ge råd till den moderna familjen omkring vitvaror och hushållsapparater. Med vårt stora utbud och en värld av inspiration hittar vi tillsammans fram till de bästa vitvarorna för dig och din familj.

 

Vad är Black Friday 2021 och Black Week, och när är det?

 

Ja, vad är egentligen Black Friday för något? Kort och gott är det en tradition som härstammar från USA, men som numera är en dag som anordnas på många platser runt om i världen, exempelvis i Sverige. Black Friday i Sverige fungerar på samma sätt som i USA, och är helt enkelt en av de största handelsdagarna under året.

De flesta butiker anordnar olika typer av kampanjer och reor, vilket vanligtvis resulterar i en stor köpfest. Utöver detta håller vissa butiker längre öppettider, ordnar tillställningar och mycket mer. Många köper t.ex. en ny TV eller dator, medan andra passar på att köpa julklappar till rabatterade priser.

Black Friday infaller dagen efter Thanksgiving

Black Friday infaller alltid dagen efter att Thanksgiving firas i USA, vilket skiljer sig en aning mellan olika år. Det betyder att Black Friday 2020 inte var på samma datum som årets upplaga. Black Friday 2021 är det fredagen den 26 november som gäller.

Black Friday 2022 kommer att vara fredagen den 25 november, och Black Friday 2023 kommer att vara fredagen den 24 november.

Black Week och Cyber Monday

black friday sverigeNumera finns det även ett koncept som kallas för Black Week, vilket helt enkelt är en fortsättning på Black Friday 2021. Här erbjuder företag produkter till rabatterade priser under en hel vecka.

Cyber monday är ett annat uttryck och är första måndagen efter Black Friday.

Våra 5 bästa spel till Nintendo Switch 2021

1. Hollow Knight

Även om Hollow Knight har existerat ända seda 2017 är det fortfarande ett oerhört populärt spel, och var ett av de mest populära varianterna för Nintendo Switch under 2020. 

Spelet är skapat av Team Cherry, och handlar om huvudkaraktären Knight som utforskar mysterier och skatter, och spelet bjuder på en riktigt stor karta som är väldigt rolig att utforska.

Det här är ett spel som passar riktigt bra för hela familjen! Passa på att köpa under Nintendo Switch Black Friday-rea! De erbjudanden och deals som erbjuds under Black Friday förmodligen de bästa du kommer att hitta!

2. Fortnite

Du har säkerligen hört talas om Fortnite, eller hur? Du kanske till och med har spelat det vid ett eller fler tillfällen? Sedan det släpptes i juli 2017 har det varit ett av världens mest populära spel på Nintendo Switch, inte minst under 2020. 

Det actionfyllda spelet bjuder på fantastisk grafik och funktioner, och du får möjlighet att spela tillsammans med de miljontals andra spelare runt om i världen.

Om du letar efter något som är riktigt roligt spela tillsammans med familjen eller vänner, är det få games som är bättre än Fortnite!

3. Splatoon 2

Gillade du det första spelen i den här serien? Även om du inte har spelat det första spelet är sannolikheten stor för att du och hela familjen kommer att älska Splatoon 2. 

Spelet är ett skjutspel där du kan skjuta bläck på dina motståndare, och du kan självklart spela tillsammans med hela familjen, eller med andra spelare på internet. Ett riktigt roligt spel som bidrar med mycket nöje, och passar perfekt under klassresan, eller när du pendlar till jobbet.

Passa på att köpa Splatoon 2 under de erbjudanden och deals som erbjuds under Black Friday!

4. Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe släpptes redan 2014 (en ny version till Nintendo under 2017), men är fortfarande ett av de mest populära spelen än idag. Det är inte särskilt konstigt med tanke på hur roligt spelet är, och hur många Super Mario-fans som existerar i världen. 

Du vet säkerligen hur det här spelet fungerar eller hur? Här tävlar du mot andra motståndare genom att åka bil, motorcykel och andra saker, och spelet innehåller massvis med roliga funktioner som inte var tillgängliga i tidigare spel. 

Låter det intressant? Ge Mario Kart 8 Deluxe en chans!

5. Hades

Hades är det senaste spelet på den här listan, och lanserades i slutet av 2018. Sedan dess har spelet växt i popularitet, och var ett av de mest populära spelen 2020.

Det går att slänga in Hades i många kategorier, exempelvis actionspel, skjutspel, äventyrsspel och mer, vilket bevisar hur mångsidigt och omfattande spelet faktiskt är.

Det här är ett spel som passar ypperligt om du vill ge dig in i en magisk värld och ta del av många fantastiska äventyr.

Kommande spel för Nintendo Switch

 • Super Mario Party Superstars. Lanseras sent i oktober 2021
 • Snacko. Lanseras någon gång under 2022
 • Pokemon Legends: Arceus. Lanseras i januari 2022

Ovanstående spel är inte tillgängliga under Nintendo Switch Black Friday-rea, men kommer förmodligen att vara tillgängliga under nästa års Black Friday.

Varför borde jag välja Nintendo Switch framför PS4 och andra spelkonsoler?

Varför borde jag välja Nintendo Switch framför PS4Det finns en hel del anledningar för varför du kan vara intresserad av Nintendo Switch framför andra spelkonsoler. 

Men först tänker vi ta en lite närmare titt på konsolens fördelar och nackdelar:

Fördelar:

 • Väldigt flexibel. Tack vare att enheten är liten och nätt är den väldigt flexibel, och passar perfekt både för vuxna och unga
 • Går att ta med sig överallt. Enheten behöver inga sladdar för att fungera, därmed kan du ta med dig din Nintendo Switch till stranden, eller när du sitter på pendeltåget på väg till jobbet
 • Spelen laddas snabbt. Nintendo Switch är riktigt snabb på att ladda upp spelen, vilket gör att du inte behöver vänta särskilt länge på att få ta del av dina favoritspel. Det passar perfekt om du vill kunna få in en liten spelsession under en rast eller av annan anledning inte har särskilt mycket tid till att spela

Nackdelar:

 • Bristande batteritid. Den största nackdelen med Nintendo Switch är att den behöver laddas med jämna mellanrum. Det betyder att du inte kan använda den flera dagar i streck utan att ladda den. Men om du planerar användningen bra är detta inte inte något större problem
 • Går inte att spela lika många varianter som andra spelkonsoler. Du kommer inte att kunna spela samma typer och få samma upplevelse som via en konsol som kopplas upp till en dator eller TV. Men det känner du säkerligen redan till med tanke på att den här enheten fokuserar på andra saker

Vad som särskiljer Nintendo Switch från andra spelkonsoler

Nintendo Switch särskiljer sig en hel del från spelkonsoler i likhet med Playstation 4. För det första är det en handhållen enhet, vilket gör att du kan använda den när du sitter på bussen eller i trädgården, något som inte är möjligt med en enhet som PS4. Du kan dock koppla in Nintendo Switch till din TV eller datorskärm om du vill.

Det är dock ganska tydligt att Nintendo Switch inte försöker vara som andra enheter, utan är mer något av en rejäl och stark handhållen enhet. 

Nintendo Switch Lite – passa på under Black Friday deals

Det finns även en ännu smidigare version av Nintendo Switch, och det är den helt och hållet handhållna Nintendo Switch Lite. Den här enheten är ännu lättare att bära med sig, och kommer att passa bra för i princip vem som helst. Om du är intresserad av detta kan du ta en titt på Nintendo Switch Black Friday!

nintendo switch cdonnintendo switch cdonnintendo switch cdon

Vill du ha något annat på Black Friday? Se våra förslag med våra favoritbutiker.

Back to top button