Black Friday jakt


De bästa kampanjerna för passionerade jägare (2022)

Att köpa ny utrustning för jakt är alltid ett nöje, men är ännu roligare under Black Friday. Här kan du hitta de produkter du vill ha, men till rabatterade priser. Det spelar ingen roll om du letar efter kläder, tillbehör eller ett helt nytt gevär, allt detta går att hitta på rea under Black Week.

Vapen för både jakt och sport

 

 

Ryggsäckar, väskor & bags

 

 

Optik, Ljus & Avstånd

 

 

Vapentillbehör

 

 

Våra favoriter – missa inte kampanjen

 

Många företag väljer att köra en kampanj och rea under Black Friday, och vissa företag kör till och med dessa kampanjer under en hel vecka, även kallat för Black Week. Vissa aktörer erbjuder bättre erbjudanden än andra, och vi har kollat igenom ett stort antal företag för att hitta de som erbjuder de allra bästa kampanjerna.

Nedan hittar du en lista med de företag som vi tycker har de grymmaste kampanjerna för Black Week och Black Friday 2022:

Coolstuff.se Black Week Deals

Coolstuff är en av Sveriges absolut främsta prylbutiker på nätet, och här får du som kund ta del av schyssta villkor och priser, samt ett roligt utbud som innehåller både det ena och det andra.

 

CDON Logo

CDON är en nordisk handelsplats där du kan handla varor från massvis med olika handlare runt om i Norden. Här får du ta del av ett gigantiskt utbud, tillsammans med fantastiska priser.

 

Webhallen Black Week Deals

Webhallen är ett av Sveriges största elektronikföretag som främst fokuserar på gamers och de som är väldigt intresserade av teknik. Här får du ta del av fantastiska priser och bra erbjudanden.

 

Partykungen.se Black Week Deals

Söker du efter roliga produkter till maskerad och party, eller vill du köpa en rolig present till dina vänner eller familj? Då är Partykungen ett av de bästa alternativen på marknaden.

 

Ginza.se Black Week Deals

Ginza kanske inte har ett riktigt lika stort utbud som ovanstående alternativ vad gäller TV-apparater, men erbjuder trots detta riktigt bra priser och schyssta villkor.

 

amazon logo

En av om inte den största onlinemarknaden i världen. Det finns inte mycket du kan hitta på Amazon.

 

outdoorexperten logo

Vi älskar naturen och är experter på äventyr bland skog, fjäll och vatten. Vi kan därför hjälpa dig göra såväl familjeutflykten som träningspasset till en upplevelse värd att minnas.

 

Proshop

Proshop a/s vill vara svenskarnas favorit vid köp av elektronikprodukter till ditt hem. Vi vill vara kända för att leverera billiga kvalitetsprodukter och att alltid ge en god köpsupplevelse.

 

tretti logo

Tretti älskar att inspirera och ge råd till den moderna familjen omkring vitvaror och hushållsapparater. Med vårt stora utbud och en värld av inspiration hittar vi tillsammans fram till de bästa vitvarorna för dig och din familj.

 

Black Friday 2022 – fredagen den 25 november

Dessa dagar förekommer endast en gång per år, därmed kan det vara en bra idé att titta lite närmare på de erbjudanden och kampanjer som erbjuds sent i November. På så sätt kan du få riktigt kvalitativa prylar relaterade till jakt, men till priser som vanligtvis inte är tillgängliga.

Vilka jaktprodukter går det att köpa billigare under Black Friday?

Nedan hittar du en lista med exempel på produkter som du kan köpa på rea under Black Friday: 

Gevär

Om du letar efter ett nytt jaktgevär är det självklart möjligt att hitta till bra priser under Black Friday. Många butiker erbjuder riktigt bra kampanjer, och sannolikheten är stor för att det gevär som du letar efter kommer att finnas till sänkt pris.

Vi rekommenderar att du tar en titt på några olika butiker för att se vilken som erbjuder bäst pris för den bössa som du är intresserad av.

Jaktkläder

Jaktkläder är något som alltid går åt, inte minst om du är en väldigt aktiv jägare som sliter ut dina kläder på regelbunden basis. Då kan det vara en bra idé att se om det finns något som passar för dig under Black Friday. På så sätt kan du få riktigt bra jaktkläder till precis lika bra priser.

Annan utrustning

Allt som är associerat med jakt kommer gå att hitta till bättre priser under Black Friday och Black Week. Det spelar egentligen ingen roll vad det är, sannolikheten är hög för att det kommer att till rabatter som du kan komma att vara intresserad av.

Du kan exempelvis hitta saker som:

  • Ammunition. Om du är ute på jakt på regelbunden basis kommer du säkerligen att behöva en hel del ammunition. Om så är fallet kan du passa på att fylla på förrådet under Black Friday!
  • Lampor och andra tillbehör. Det är ofta ganska mörkt under jakten, eller hur? Därmed kan det vara en bra idé att ha bra lampor och andra saker som gör att du ser djuren och de du jagar med
  • Ryggsäckar och väskor. En bra väska och ryggsäck är nyckeln till en bra jakt, eller hur? Du vill inte behöva bära på otympliga väskor och tillbehör, vilket är anledningen till varför det kan vara en bra idé att investera i en ny ryggsäck
  • Stövlar och kängor. Ett par riktigt bra stövlar eller kängor är en annan fördel under jakter i terräng och blött väder. Under Black Friday kan du hitta det par som du letar efter, och till riktigt schyssta rabatter. Perfekt till nästa jakt!

Hitta den bästa jaktutrustningen under Black Week!

Black Friday infaller fredagen den 25 november 2022, och hela den veckan kallas för Black Week. Det är en av årets absolut bästa veckor vad gäller bra priser, och är något du inte får missa om du letar efter ny jaktutrustning. Populära butiker som PN jakt erbjuder ofta riktigt schyssta priser.

Du får även en andra chans om du missar veckan, och det i form av Cyber Monday som är måndagen efter. Se till att du verkligen kollar på de erbjudanden som finns under dessa dagar, annars kommer du ångra dig när du måste betala dubbla priset bara några dagar efter.

Handla årets julklappar till rabatter under Black Week

Med tanke på att Black Week är ganska nära julafton kan detta även vara ett ypperligt tillfälle att inhandla årets julklappar. Om det finns de som älskar jakt i din familj eller vänskapskrets bör du ta en lite närmare titt på detta!

Vill du ha något annat på Black Friday? Se våra förslag med våra favoritbutiker.

Back to top button