Black Friday fiske


kampanjer som är en fiskares dröm

 

outdoorexperten logo

Erbjuder nya rabatter varje dag under Black Week – passa på att fynda billigt!

Besök butikens rea

happyangler

Har upp till 75 % rabatt på massvis av varor – läs mer här!

Besök butikens rea

Cdon logo

Har just nu massor av rabatter på flera utvalda produkter – passa på att fynda!

Besök butikens rea

outnorth fiske

Har under Black Week upp till 50 % rabatt

Besök butikens rea

Alla fiskare älskar nya drag, spön och annan utrustning, eller hur? Om du gillar att fiska älskar du förmodligen att gå i fiskebutiker och se vad som erbjuds, och du längtar förmodligen efter att få testa ditt nya drag för att se om gäddorna bitar.

Om du klurar lite på att köpa ett nytt spö, eller kanske en ny stol att sitta i medan du fiskar, kan det vara en bra idé att göra så under den rea som erbjuds den 26 november 2022. Black Friday är en av de största kampanjdagarna under året, och är något som du absolut inte får missa!

 

outdoorexperten black friday

Ta en titt på fiskeutrustningen i dessa butiker som erbjuder enorma rabatter

Nedanstående butiker erbjuder bra erbjudanden under Black Friday:

1. Outdoorexperten

Den här butiken erbjuder riktigt bra kampanjer under Black Friday och tillhörande dagar. Om du funderar på att köpa ny utrustning kan det därmed vara en bra idé att ta en titt på vad de erbjuder, och se om det du söker finns på rea.

Hos Outdoorexperten finns allt från drag och nya spön, till håvar och vadstövlar. 

2. Happy Angler

Även den här butiken erbjuder riktigt bra kampanjer. Under Black Friday kommer du att hitta allt från spön och annan utrustning till riktigt bra priser, något du absolut inte får missa om du letar efter ny utrustning!

Våra favoriter – missa inte kampanjen

 

Många företag väljer att köra en kampanj och rea under Black Friday, och vissa företag kör till och med dessa kampanjer under en hel vecka, även kallat för Black Week. Vissa aktörer erbjuder bättre erbjudanden än andra, och vi har kollat igenom ett stort antal företag för att hitta de som erbjuder de allra bästa kampanjerna.

Nedan hittar du en lista med de företag som vi tycker har de grymmaste kampanjerna för Black Week och Black Friday 2022:

Coolstuff.se Black Week Deals

Coolstuff är en av Sveriges absolut främsta prylbutiker på nätet, och här får du som kund ta del av schyssta villkor och priser, samt ett roligt utbud som innehåller både det ena och det andra.

 

CDON Logo

CDON är en nordisk handelsplats där du kan handla varor från massvis med olika handlare runt om i Norden. Här får du ta del av ett gigantiskt utbud, tillsammans med fantastiska priser.

 

Webhallen Black Week Deals

Webhallen är ett av Sveriges största elektronikföretag som främst fokuserar på gamers och de som är väldigt intresserade av teknik. Här får du ta del av fantastiska priser och bra erbjudanden.

 

Partykungen.se Black Week Deals

Söker du efter roliga produkter till maskerad och party, eller vill du köpa en rolig present till dina vänner eller familj? Då är Partykungen ett av de bästa alternativen på marknaden.

 

Ginza.se Black Week Deals

Ginza kanske inte har ett riktigt lika stort utbud som ovanstående alternativ vad gäller TV-apparater, men erbjuder trots detta riktigt bra priser och schyssta villkor.

 

amazon logo

En av om inte den största onlinemarknaden i världen. Det finns inte mycket du kan hitta på Amazon.

 

outdoorexperten logo

Vi älskar naturen och är experter på äventyr bland skog, fjäll och vatten. Vi kan därför hjälpa dig göra såväl familjeutflykten som träningspasset till en upplevelse värd att minnas.

 

Proshop

Proshop a/s vill vara svenskarnas favorit vid köp av elektronikprodukter till ditt hem. Vi vill vara kända för att leverera billiga kvalitetsprodukter och att alltid ge en god köpsupplevelse.

 

tretti logo

Tretti älskar att inspirera och ge råd till den moderna familjen omkring vitvaror och hushållsapparater. Med vårt stora utbud och en värld av inspiration hittar vi tillsammans fram till de bästa vitvarorna för dig och din familj.

 

Fiskeutrustning som du borde fundera på att köpa

Nedan hittar du fiskeutrustning som du borde fundera på att köpa, och som finns hos Outdoorexperten och Happy Angler till rabatterade priser under Black Friday:

  • Drag. Om du letar efter nya drag kommer du att hitta en hel uppsjö av dem hos dessa två butiker. Under Black Friday kan du hitta massvis med olika produkter till riktigt schyssta priser
  • Fiskespön. Ett nytt fiskespö kan vara en stor investering, speciellt om du gillar de spön som ligger i den övre prisklassen. Om så är fallet kommer en rabatt onekligen att vara välkommen
  • Tillbehör. Dessa butiker erbjuder riktigt stora och bra utbud med allt möjligt som har med fiske att göra. Här kan du hitta allt från håvar och rullar, till stövlar och mycket mer

Om du letar efter ny fiskeutrustning bör du ta en titt hos dessa butiker Black Friday den 25 november 2022, men även under kringliggande datum (Black Week och Cyber Monday).

Back to top button