De bästa Black Friday cykelkampanjer du inte får missa (2021)

Webhallen Black Week Deals

 Black Week pågår för fullt – Spana in de bästa erbjudande under Black Friday med upp till 50 % rabatt!

Besök butikens rea

traningsmaskinercom

Hitta förmånliga erbjudanden varje dag under hela Black Week – läs mer här!

Besök butikens rea

Cdon logo

Har just nu massor av rabatter på flera utvalda produkter – passa på att fynda!

Besök butikens rea

stalhasten

Supererbjudanden under hela Black Week – läs mer här!

Besök butikens rea

Under Black Friday finns det många olika typer av cykelkampanjer som du kan vara intresserad av. Det finns kampanjer för barncyklar, herr- och damcyklar, men även för lite mer speciella cyklar som tandem- och elcyklar. Om du letar efter en ny cykel är detta ett ypperligt tillfälle för dig att se om den cykel du letar efter erbjuds till ett rabatterat pris.

Ta en titt på kampanjerna nedan för att se om du hittar något som passar för dig under Black Friday!

De största kampanjerna för elcyklar under Black Friday

 

ANCHEER Elektrisk mountainbike, E-cykel Citybike pendlarcykel, 36 V avtagbart...
51 Reviews
ANCHEER Elektrisk mountainbike, E-cykel Citybike pendlarcykel, 36 V avtagbart...
 • 8AH avtagbart litiumbatteri: I hjärtat av ebike finns vårt 8 Ah litiumjonbatteri med stor kapacitet – vilket ger dig en räckvidd på upp till 20 km per laddning. Du kan ladda på/av ebike med din...
 • Högkvalitativt material: Aluminiumlegeringsramen - lätt, stark och designad för att hålla, gör den enkel att manövrera. Dubbelväggiga fälgar i aluminiumlegering är för större hållbarhet...
 • Justeringsset: Att göra stammlängd/handstångsvinkeln små förändringar kan ge synliga förbättringar av komfort beroende på vad du försöker uppnå!
eelo 1885 PRO vikbar elektrisk cykel
36 Reviews
eelo 1885 PRO vikbar elektrisk cykel
 • Gå vidare, snabbare, fräschare: Eelo 1885 är det perfekta valet för tåghängare, husvagnsägare, husmobilägare eller båtförare. Utför det hårda arbetet med cykelsporten och undvik svett vid...
 • Minska risken för stöld – vikbar och bärbar: oroa dig för att du har fart med jobbet. Eelo 1885 är vikbar, liten och tillräckligt lätt för att förvara den till nästa körning under...
 • Njut av färden med tummen gas: Gör cykeln till nästa nivå och minska behovet av att använda helautomatiskt kraftstöd. Använd tummgasspaken för att starta och kontrollera din hastighet med...
ANCHEER 26 tum hopfällbara elcyklar för vuxna, 26 tum elektrisk mountainbike...
59 Reviews
ANCHEER 26 tum hopfällbara elcyklar för vuxna, 26 tum elektrisk mountainbike...
 • Bekväm körupplevelse: Cykelramen är tillverkad av höghållfast järn, som är robust och hållbart; den har främre fjädring i stål och stötdämpare för att ge dubbla stötdämpningsfunktioner...
 • Kraftfullt kraftsystem: denna elektriska stadscykel utrustad med ett 36 V 8 AH litiumjonframbatteri och en stabil 250 W-motor. Den maximala hastigheten är 25 km/h, och varje laddning kan nå ett...
 • Bra anpassningsbarhet: mekaniska skivbromsar fram och bak och professionellt Shimano-växellssystem med 21 växlar förbättrar cykelns anpassningsförmåga till marken. De 66 cm ekerhjulen har dubbla...
20 tums elektrisk cykel, ANCHEER hopfällbar elcykel för vuxna, pendlarelcykel med 250 W...
33 Reviews
20 tums elektrisk cykel, ANCHEER hopfällbar elcykel för vuxna, pendlarelcykel med 250 W...
 • Vikbar elektrisk cykel: Den elektriska cykeln antar en 100 % lätt hopfällbar ram av aluminiumlegering, som är bekväm att vika och förvara.
 • Litiumbatteri av hög kvalitet: Utrustad med 288 WH litiumjonbatteri och 250 w stabil motor, varje laddning kan nå 15-30 miles.
 • Arbetsläge: E-cykel & assisterad cykel & normal cykel. Utrustad med 3-växlad LED mätare kan du justera hjälpnivån som du behöver.
AmazeFan elcykel Ebike mountainbike (svart)
18 Reviews
AmazeFan elcykel Ebike mountainbike (svart)
 • ☆ 【Höghastighetsmotor och batteri med stor kapacitet】--- D3F E-cykel har en borstlös 240 W full skivmotor, den kan ge stabil och tillräcklig körkraft, och hastigheten kan vara upp till 25...
 • ☆ 【Dual Disc-Brake-design och 3 fungerande modeller】---E-Bike har 3 intelligenta cykellägen – E-cykel och stödd cykel och normal cykel. Har också en design med dubbla skivbromsar,...
 • ☆【Unik Cruise Control】--- När du kör, tryck och släpp Cruise-knappen, då kommer cykeln att röra sig med aktuell hastighet. Om du trycker på knappen igen eller trycker på gaspedal eller...
VOZCVOX Elektriska cyklar för vuxna, 26 tum elcykel med feta däck, 48 V 17 Ah avtagbart...
 • [Däck]: Utrustad med 66 x 10 cm slitstarka fettdäck, med stötdämpningseffekt, lämplig för olika terränger, halkfri design i flera skikt, stabilare och säkrare.
 • [TRIPLR stötdämpare]: Minska stötar orsakade av ojämn mark, vilket gör körningen mer bekväm och säkrare.
 • [JUSTERBAR SÄTTNING]: Sätets och styret kan justeras för att passa människor i olika höjder.

Mountainbikes (Våra Topp 3)

Komfortcyklar (Våra Topp 2)

Barncyklar (Våra Topp 3)

Hopfällbara cyklar (Våra Topp 3)

 

De största kampanjerna för vanliga cyklar under Black Friday

Våra favoriter – missa inte kampanjen

 

Många företag väljer att köra en kampanj och rea under Black Friday, och vissa företag kör till och med dessa kampanjer under en hel vecka, även kallat för Black Week. Vissa aktörer erbjuder bättre erbjudanden än andra, och vi har kollat igenom ett stort antal företag för att hitta de som erbjuder de allra bästa kampanjerna.

Nedan hittar du en lista med de företag som vi tycker har de grymmaste kampanjerna för Black Week och Black Friday 2021:

Dustin Home Black Week Deals

Dustin Home är en av Nordens allra största och bästa återförsäljare av olika typer av elektronikprodukter, exempelvis TV-apparater.

 

Coolstuff.se Black Week Deals

Coolstuff är en av Sveriges absolut främsta prylbutiker på nätet, och här får du som kund ta del av schyssta villkor och priser, samt ett roligt utbud som innehåller både det ena och det andra.

 

CDON Logo

CDON är en nordisk handelsplats där du kan handla varor från massvis med olika handlare runt om i Norden. Här får du ta del av ett gigantiskt utbud, tillsammans med fantastiska priser.

 

Webhallen Black Week Deals

Webhallen är ett av Sveriges största elektronikföretag som främst fokuserar på gamers och de som är väldigt intresserade av teknik. Här får du ta del av fantastiska priser och bra erbjudanden.

 

Partykungen.se Black Week Deals

Söker du efter roliga produkter till maskerad och party, eller vill du köpa en rolig present till dina vänner eller familj? Då är Partykungen ett av de bästa alternativen på marknaden.

 

Ginza.se Black Week Deals

Ginza kanske inte har ett riktigt lika stort utbud som ovanstående alternativ vad gäller TV-apparater, men erbjuder trots detta riktigt bra priser och schyssta villkor.

 

amazon logo

En av om inte den största onlinemarknaden i världen. Det finns inte mycket du kan hitta på Amazon.

 

outdoorexperten logo

Vi älskar naturen och är experter på äventyr bland skog, fjäll och vatten. Vi kan därför hjälpa dig göra såväl familjeutflykten som träningspasset till en upplevelse värd att minnas.

 

Proshop

Proshop a/s vill vara svenskarnas favorit vid köp av elektronikprodukter till ditt hem. Vi vill vara kända för att leverera billiga kvalitetsprodukter och att alltid ge en god köpsupplevelse.

 

tretti logo

Tretti älskar att inspirera och ge råd till den moderna familjen omkring vitvaror och hushållsapparater. Med vårt stora utbud och en värld av inspiration hittar vi tillsammans fram till de bästa vitvarorna för dig och din familj.

 

Köp cykel inför nästa sommar!

Om du letar efter en cykel inför nästa sommar kan det vara en bra idé att köpa den till rabatterade priser under Black Friday, Black Week och Cyber Monday. Här kan du få en kvalitativ cykel, men till en fraktion av priset. Det finns även andra fördelar, något vi går igenom nedan.

Fördelar med att köpa cykeln under Black Friday cykel rea:

Nedanstående är exempel på fördelar som du får ta del av om du köper cykeln under Black Friday istället för nästa sommar:

Bättre pris 

Den stora anledningen till varför du bör köpa en cykel under Black Friday och de andra kampanjdagarna är att du helt enkelt får en cykel till ett rabatterat pris. Det spelar ingen roll om du letar efter en cykel till dig själv eller till ditt barn, och det spelar heller ingen roll vilken cykeltyp det handlar om, priset kommer med allra största sannolikhet att vara bättre under Black Friday.

Det är även ett ypperligt tillfälle om du vill köpa en cykel i julklapp, eller till någon som helt enkelt fyller år sent eller tidigt på året. Du kan även hitta reservdelar och andra produkter till bra erbjudanden, exempelvis cykelhjälmar, sadelskydd och mer. Vissa företag erbjuder till och med fri frakt!

Möjlighet att vänja dig vid cykeln

Det tar ett tag att vänja sig vid en ny cykel, eller hur? Under sommaren kommer du förmodligen att vilja använda cykeln på regelbunden basis, och då kan det vara bra om du redan är van vid den. På så sätt garanterar du att du får ut maximalt värde under den tid då det är roligast att cykla, nämlingen under sommaren!

Se till att besöka vår Black Friday-sidan för bästa möjliga rabatter.

Back to top button