Symaskiner

Topp 5 bÀsta symaskiner

21139

Produktexperter spenaderar mÄnga timmar pÄ forskning och testning för att hjÀlpa dig hitta de bÀsta produkterna att köpa. Varje produkt hÀr Àr oberoende utvald av vÄrt team. Om du köper nÄgot via lÀnkar i vÄrt innehÄll kan vi tjÀna en liten provision som hjÀlper till att stödja vÄrt arbete.

Oavsett om sömnad Àr din hobby eller ditt yrke sÄ kan det vara en utmaning att köpa en ny symaskin. NÀr du vÀljer en symaskin Àr de viktigaste funktionerna att hÄlla koll pÄ bra ergonomiska egenskaper, enkla kontroller och, sÄklart, utbudet av olika stygn, men detfinns Àven andra aspekter som verkligen spelar roll, t.ex. nÄlposition, justering av fotpedal, typ av spole etc. För att hjÀlpa dig hitta den bÀsta symaskinen har vi undersökt 29 produkttest och valt ut de TOPP 5-produkterna för dig att vÀlja mellan.

1. Singer 2250 Recension

Behöver du en symaskin för enkla projekt och kanske nÄgon lagning dÄ och dÄ? Denna modell ger dig bÀgge delarna!

Fördelar

 • Enkel – Perfekt för nybörjaren!
 • PrisvĂ€rd

Nackdelar

 • Lite för enkel för nĂ„got mer komplicerade projekt – Bara 10 sömmar

Översikt

Detta Àr en traditionell symaskin som Àr prisvÀrd, anvÀndarvÀnlig och praktisk. Den passar dig som Àr nybörjare som vill komma igÄng och sy utan att behöva lÀgga allt för mycket pengar pÄ en symaskin. Den har inte allt för mÄnga alternativ som annars kan förvirra nybörjaren utan nöjer sig istÀllet med att erbjuda 10 olika sömmar vilket Àr tillrÀckligt för enklare Àndringar och lagningar. Detta Àr helt enkelt en symaskin som inspirerar med sina smarta och anvÀndarvÀnliga funktioner till att ta tag i det som behövs göras samt att lÀra sig gör Àven lite andra enklare grejer som att kanske sy in en tröja eller sy upp ett byxben. Maskinen har automatisk spolning av undertrÄd och kan sy knapphÄl i fyra enkla steg. VÀlj din söm och din stygnlÀngd pÄ höger sida dÀr det finns placerat tydliga vred sÄ att du enkelt kan göra dina instÀllningar utan att behöva tÀnka efter tvÄ gÄnger. Detta Àr helt enkelt den perfekta symaskinen för att komma igÄng och sy dÄ den har alla grundlÀggande funktioner. SÄ om du önskar en maskin för lagningar och enklare uppgifter sÄ Àr detta det perfekta köpet. Kom igÄng och sy och fixa till dina egna klÀder som nÀr det exempelvis behöver sys till en knapp, sys upp ett byxben eller om du behöver laga ett hÄl i byxan. Detta Àr verkligen en prisvÀrd modell dÄ du fÄr allt du behöver för en mindre peng.

SPECIFIKATIONER

 • FĂ€rg: Vit
 • Antal instĂ€llningssteg: 10
 • Höjd: 358 mm
 • Bredd: 222 mm
 • Djup: 358 mm

2. Singer Model One Recension

Med dess enkla ikoniska design, större syutrymme och massor av tidsbesparande egenskaper sÄ kommer du att Àlska denna

Fördelar

 • Större syutrymme
 • Flest sömnadsinstĂ€llningar av alla i testet
 • Billig med tanke pĂ„ alla tekniska fĂ€rdigheter

Nackdelar

 • MĂ„nga anvĂ€ndare sĂ€ger att det automatiska trĂ„dningssystemet inte fungerar sĂ€rskilt bra

Översikt

Har du lite mer pengar att spendera pĂ„ en symaskin sĂ„ kan Singer One vara modellen för dig. Modellen Ă€r gjord för att göra sömnad roligt och enkelt dĂ„ den har hela 24 inbyggda sömmar. Du kan dĂ€rför pĂ„ ett enkelt sĂ€tt vĂ€lja bland sömmarna och Ă€ven stĂ€lla in stygnstorleken. Behöver du sy knapphĂ„l sĂ„ fixar symaskinen enkelt detta Ă„t dig och ger dig tillförlitliga resultat varje gĂ„ng. Du fĂ„r pĂ„ sĂ„ sĂ€tt identiska knapp hĂ„l dĂ„ knapphĂ„let sys i samma riktning varje gĂ„ng. Maskinen Ă€r Ă€ven utrustad med en sensor som kĂ€nner av att pressarfoten Ă€r i rĂ€tt lĂ€ge innan du kör igĂ„ng. Maskinen kommer inte starta om pressarfoten inte Ă€r i det nedre lĂ€get utan varnar dig istĂ€llet med ett ”pip-ljud” sĂ„ att du enkelt kan sĂ€nka foten och köra igĂ„ng. Singer One Ă€r Ă€ven utrustad med Matarkontroll. Detta Ă€r en spak som du enkelt kan flytta för att sĂ€nka matartĂ€nderna och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kunna anvĂ€nda den för frihandstekniker inom broderi, monogram och för sömnad av knappar. Är du nĂ„gon som gillar att sy och syr mycket hemma sĂ„ Ă€r detta ett bra alternativ. Det Ă€r inte allas favoritmaskin men Ă€r samtidigt Ă€ven vĂ€ldigt omtyckt av andra. Vill du ha en symaskin som Ă€r mer avancerad Ă€n modell 2250 och pĂ„ sĂ„ vis kan klara av lite mer avancerade projekt men Ă€ndĂ„ inte Ă€r sĂ€rskilt dyr? DĂ„ har du hittat rĂ€tt.

SPECIFIKATIONER

 • FĂ€rg: Vit
 • Antal instĂ€llningssteg: 24
 • Bredd: 54,5 cm
 • Djup: 26 cm
 • Höjd: 33 cm
 • Vikt: 8,3 kg

3. Brother DS120VM1 Recension

FörvÄnansvÀrt lÀtt, Àr DS-120 datoriserad symaskin utrustad med en mÀngd funktioner för att passa bÄde nybörjaren och den erfarne.

Fördelar

 • Kraftfull – klarar Ă€ven jeans
 • Bra LED-ljus som lyser upp arbetsytan
 • FĂ„tt beröm av ICA-kuriren

Nackdelar

 • NĂ„gra klagar pĂ„ komplicerad bruksanvisning
 • Fotpedalen anses lite för liten

Översikt

DS-120 Ă€r en datoriserad symaskin som har mĂ„nga funktioner för att kunna passa bĂ„de den med lite mer erfarenhet sĂ„vĂ€l som en nybörjare som just börjat lĂ€ra sig att sy. LCD – skĂ€rmen Ă€r ljusstark och tydlig. PĂ„ den skĂ€rmen kan du vĂ€lja bland olika dekorsömmar och pĂ„ sĂ„ vis försökna din garderob. Tack vare den starka motorn och ett exceptionellt matningssystem sĂ„ kan du utan problem sy i sĂ„vĂ€l tunna som tjocka tyger – till och med jeans! Även denna maskinen har ett automatiskt nĂ„ltrĂ€dningssystem, snabbspolning och LED-ljus som belyser arbetsomrĂ„det sĂ„ att du kan sy Ă€ven kvĂ€llstid. Precis som andra symaskiner frĂ„n Brother sĂ„ har Ă€ven denna en fri-arm som hjĂ€lper till att kunna sy Ă€rmar, byxben och andra tubformade projekt. Behöver du sy knapphĂ„l sĂ„ vĂ€ljer du enkelt mellan 3 storlekar som alla sys i 1 steg. Med denna maskin sĂ„ kan du sy bĂ„de framĂ„t och bakĂ„t utan problem. Denna maskinen passar utmĂ€rkt om du hĂ„ller symaskinskurser eller bara behöver en extra till jobbet. DĂ„ den har 20 inbyggda sömmar sĂ„ passar den Ă€ven utmĂ€rkt för den erfarne sömerskan som vill ha en ny symaskin att sy med i hemmet. Helt enkelt en bra symaskin som vĂ€ger vĂ€ldigt lite. Detta gör den Ă€ven till ett extra bra alternativ om man inte har möjlighet att ha den sĂ„endes framme hela tiden utan behöver stoppa den fram och tillbaka ur exempelvis garderoben.

SPECIFIKATIONER

 • FĂ€rg: Vit
 • Antal instĂ€llningssteg: 20

4. Singer 1409N Recension

Alla nödvÀndiga egenskaper för att du ska komma igÄng pÄ ett bra sÀtt

Fördelar

 • Smart och enkel maskin för nybörjare

Nackdelar

 • För enkel för mer avancerade projekt

Översikt

Denna maskinen har alla de grundlĂ€ggande funktionerna som du som nybörjare behöver. Med Singer 1409N fĂ„ du allt du behöver för en billig peng. Även om du inte skulle vara nybörjar utan bara planerar att göra det mest grundlĂ€ggande pĂ„ din maskin sĂ„ fungerar denna modell bra. LĂ€r dig hur du ska anvĂ€nda de 9 sömmarna med grund samt de dekorativa sömmarna. Behöver du sy knapphĂ„l sĂ„ gör du det enkelt med den automatiska knapphĂ„lsinstĂ€llningen i 4 steg. Justera din stygnlĂ€ngd sĂ„ att du fĂ„r stygnen precis sĂ„ som du vill ha dem. Den har en automatisk back sĂ„ att maskinen kan förstĂ€rka sömmarna. Det ingĂ„r snap-on pressarfötter som du enkelt klickar pĂ„ och av, Extra-High Lifter pressarfot för skrymmande material, en metallram för friarms sömnad och du kan vĂ€lja mellan tvĂ„ nĂ„lpositioner sĂ„ att du kan sy just dĂ€r du vill och behöver. Söker du en enkel men smart symaskin för att komma igĂ„ng och sy i ditt egna hem? Behöver du sy upp nĂ„gra byxor, sy fast nĂ„gra knappar eller kanske laga nĂ„gra hĂ„l? Vilket enkelt projekt som du Ă€n behöver en symaskin för sĂ„ Ă€r denna modellen ett bra alternativ. Med denna kan du hitta syglĂ€djen för att sedan kanske i framtiden ta tag i lite mer avancerade projekt. Du kanske redan har lĂ€rt dig sy och önskar nu en egen symaskin för att kunna fixa enklare saker sjĂ€lv i ditt eget hem. Även för detta passar denna modellen bra.

SPECIFIKATIONER

 • FĂ€rg: Vit
 • Antal instĂ€llningssteg: 9
 • Höjd: 358 mm
 • Bredd: 224 mm
 • Djup: 358 mm

Kolla Priset


5. Singer Tradition 2273 Recension

Om du sÄ Àr en nybörjare eller en mer erfaren sömerska sÄ har denna modellen de grundlÀggande egenskaperna för alla slags projekt

Fördelar

 • Passar den erfarne sĂ„vĂ€l som nybörjaren
 • Nackdelar
 • Vissa klagar pĂ„ att den fastnar

Nackdelar

Översikt

Denna modellen har en nÄltrÀdare som Àr till för att hjÀlpa dig att pÄ ett enkelt sÀtt trÄda din maskin. Vissa har haft problem med att det inte gÄr pÄ en gÄng medan andra Àr jÀttenöjda. Maskinens verklige styrka Àr dÀremot dess 23 olika sömmar som finns att vÀlja mellan. 6 standardsömmar, 6 stretchsömmar och hela 11 dekorsömmar. Den kan Àven sy knapphÄl pÄ ett enkelt och fint sÀtt i ett steg. Det ingÄr Àven vissa tillbehör och Snap-On pressarfötter. Förutom allt detta sÄ har den friarm, steglös instÀllning av stygnbredd 5mm och nÄllÀge, stygnlÀngd 4mm, en praktiskt utformad trÀdningsguide med mera. Det Àr helt enkelt en perfekt symaskin för sÄvÀl den erfarne som nybörjaren dÄ den hjÀlper dig att komma igÄng. Vissa köpare har dock haft problem med att den fastnar och syr pÄ ett och samma stÀlle. Detta har gjort att de har valt en annan modell. Men samtidigt sÄ finns det vissa som Àlskar sin nya symaskin och inte haft nÄgra som helst problem. SÄ valet Àr upp till dig om du tror att du kommer vara bland dem som Àlskar modellen eller lÀmnar tillbaka och vÀljer en annan. Generellt sÀtt sÄ Àr det en bra modell med mÄnga bra tekniska egenskaper som kommer att hjÀlpa dig att klara de allra flesta projekt som du tar dig för.

SPECIFIKATIONER

 • FĂ€rg: Vit
 • Antal instĂ€llningssteg: 23
 • Höjd: 360 mm
 • Bredd: 216 mm
 • Djup: 360 mm

AllmÀn information om symaskiner

De flesta har nog nĂ„gon gĂ„ng sett en symaskin och kanske till och med anvĂ€nt en. Den praktiska maskinen gör att det gĂ„r mycket snabbare att sy exempelvis klĂ€der, kuddfodral eller gardiner. Har du trĂ€tt trĂ„den rĂ€tt i symaskinen sĂ„ blir det dessutom oftast vĂ€ldigt bra gjort. Det kan sĂ„klart ta tid innan det ser proffsigt ut men man kan ha mycket roligt i processen. Internet sprudlar dessutom av idĂ©er som kan bli verklighet bara du har en symaskin och lite fritid. Andra hands – butiker kan till och med fĂ„ en helt annan betydelse för nĂ„gon med ett par kreativa fingrar och en symaskin till hands.

Hur fungerar symaskiner?

BartholomĂ© Thimonnier var en fransk skrĂ€ddare som pĂ„ Ă„r 1830 tog patent pĂ„ den första fungerande symaskinen. TyvĂ€rr sĂ„ förstördes de 80 exemplar som tillverkades, av upprörda sömnadsarbetare vilket ledde till att Thimonner Ă€ndĂ„ dog fattig. Detta var dĂ€remot inte slutet pĂ„ symaskinens levnad dĂ„ den kom tillbaka fast i amerikansk tappning. Idag sĂ„ Ă€r symaskinen en av de mest spridda uppfinningarna. I dagslĂ€get sĂ„ kan en symaskin som anvĂ€nds privat klara av upp till ungefĂ€r 1000 stygn i minuten medans en industrisymaskin klarar av upp till 9000 stygn per minut. Hur syr den? Vanligtvis sĂ„ syr symaskinen med tvĂ„ trĂ„dar, sĂ„ kallade över – och undertrĂ„d. UndertrĂ„den gĂ„r igenom övertrĂ„dens ögla. Sedan dras trĂ„den sĂ„klart Ă„t och det Ă€r det man kalla stygn. Symaskinens matarfot Ă€r till för att flytta tyget framĂ„t sĂ„ att att nĂ€sta stygn kan sys.

Av vilka delar bestÄr en symaskin?

Detta varierar sĂ„klart beroende pĂ„ vilken tillverkare det Ă€r av symaskinen, vilken modell det Ă€r och Ă€ven under vilken tidsperiod som den tillverkades. Även om detaljer Ă€r olika sĂ„ finns det symaskinensdelar som bör finnas dĂ€r för att symaskinen ska fungera. Det finns frĂ€mst fyra kategorier för de olika maskindelarna: NĂ„lfĂ€lt, trĂ„domrĂ„den, mekanik och verksamhetsstyrning.

NÄlomrÄdet Àr inte ett omrÄde som har förÀndrats sÀrskilt mycket med tiden eller frÄn tillverkare till tillverkare. Foten omger nÄlen och hÄller materialet pÄ plats och för det framÄt. KlÀmskruvarna hÄller den nÄl du valt pÄ plats och Àr gjord pÄ sÄ sÀtt att det Àr enkelt att byta ut nÄlen nÀr den gÄr sönder eller det krÀvs en annan tjocklek. Sedan sÄ finns det ocksÄ plattor som tÀcker spolen men som ocksÄ nÄlen kan passera igenom under sömnad. Alla maskiner Àr ocksÄ utrustade med spolar. Dessa levererar trÄden under tiden som du syr. BÄde gamla trampmaskiner sÄvÀl som de nyare maskinerna kan ocksÄ hjÀlpa till att linda upp trÄden pÄ en ny spole. Nyare maskiner Àr ocksÄ utrustade med ett automatiskt stopp under spolning samt andra nya tekniska uppfinningar. De operativa kontrollerna kan vara allt frÄn spakar som spÀnner trÄden till komplexa automatiserade skÀrmar. Det kan ingÄ en trÄdspÀnningsring, stygnbredd och lÀngd, pedaler och rattar. Numera sÄ finns det oftast en elmotor som sÄklart bestÄr av massor av olika delar. Trampmaskinerna dÀremot hade remmar, kugghjul och remskivor.

Varför bör man köpa en symaskin?

De flesta av oss hade nog syslöjd i skolan. Vissa kanske tyckte det var roligt medans andra bara försökte klara sig igenom terminen. Sedan dess har du nog sÀkert förstÄtt vÀrdet av kunskapen som du fick under lektionerna. Om det sÄ handlar om att sy tillbaka en knapp eller laga ett hÄl y din favorittröja sÄ har du sÀkert fÄtt i alla fall lite anvÀndning av den. Med andra ord sÄ kan man ha mycket nytta av en symaskin. SÄ oavsett om du önskar dig en symaskin för de lÀttaste uppgifterna eller om du vill börja sy dina egna gardiner eller kanske sy om nÄgra plagg i garderoben sÄ kan du helt sÀkert hitta en symaskin som tÀcker just dina behov. Vem vet? Med tiden sÄ börjar du kanske tycka att det Àr sÄ roligt att du börjar sy dina egna klÀder.

Hur kan man vÀlja rÀtt symaskin efter sina behov?

DÄ det finns mÄnga olika modeller med flera olika funktioner, sÄ Àr det bra att frÄga dig sjÀlv pÄ vilken nivÄ man vill landa. Vad har du för olika behov? Vad vill du kunna uppnÄ med din nya symaskin? Vi ska nu gÄ igenom tre punkter som man kan tÀnka pÄ innan man köper sin nya symaskin.

 • AnvĂ€ndningsomrĂ„de. Med andra ord, vad kommer du anvĂ€nda symaskinen till? Detta Ă€r det första som man bör frĂ„ga sig innan man köper symaskinen. Är det enkla grejer som att kunna fĂ€sta en knapp sjĂ€lv pĂ„ ett snabbt och enkelt sĂ€tt eller vill du kunna sy gardiner, klĂ€der eller Ă€nnu mer avancerade grejor? Eller vill du kunna ta din hobby upp till professionell nivĂ„? Du kanske inte vet riktigt Ă€n hur lĂ„ngt ditt intresse kommer att nĂ„ eller sĂ„ kanske du svĂ€var mellan tvĂ„ nivĂ„er. Hur som helst sĂ„ kan man vara tvungen att anpassa budgeten efter hur stort intresset och kunskaperna Ă€r sĂ„ att man köper en symaskin som klarar av det man ber den om.
 • Hur ofta? NĂ€sta steg Ă€r att frĂ„ga sig sjĂ€lv hur mycket symaskinen faktiskt kommer att anvĂ€ndas och dĂ€rmed hur mycket plats som den fĂ„r ta upp dĂ€r hemma. Om du bara vill kunna fixa lite enklare uppgifter sĂ„ kanske maskinen inte behöver kunna köra mer Ă€n ett tiotal program och inte heller behöver den vara den snabbaste maskinen pĂ„ marknaden. I och med det sĂ„ kanske man vill ha en lite mindre maskin som inte vĂ€ger sĂ„ mycket, utan istĂ€llet pĂ„ ett lĂ€tt och bekvĂ€mt sĂ€tt kan stuvas undan och förvaras dĂ€r den inte syns tills nĂ€sta gĂ„ng som den behövs. Med andra ord, om du vet att symaskinen inte kommer att anvĂ€ndas sĂ€rskilt regelbundet, köp dĂ„ inte en onödigt tung, stor och dyr symaskin.
 • Hur mycket fĂ„r den kosta? Detta Ă€r vĂ€l inte den roligaste punkten pĂ„ programmet, men det Ă€r nödvĂ€ndigt att prata om pris nĂ€r man ska införskaffa nĂ„got nytt i sin Ă€go. DĂ€rför kan det vara bra att sĂ€tta upp en budget för ditt inköp, ett maxpris. Det Ă€r nĂ€mligen onödigt att betala allt för mycket för den nya symaskinen. Bara för att en viss person eller kĂ€ndis pratar om en sĂ€rskild symaskin eller att symaskinen Ă€r av ett specifikt mĂ€rke behöver inte betyda att den Ă€r mycket bĂ€ttre Ă€n en annan symaskin. Titta dĂ€rför hellre mer pĂ„ vilka egenskaper som maskinen har och jĂ€mför pĂ„ sĂ„ vis de olika symaskinerna. Ta reda pĂ„ vilken symaskinen som jobbar pĂ„ bĂ€st genom att lĂ€sa olika test eller recensioner. PĂ„ sĂ„ vis kan du fĂ„ en bra bild av vad marknaden har att erbjuda.

Sammanfattning

Nu nĂ€r du har fĂ„tt en bra inblick i vad man ska tĂ€nka pĂ„ nĂ€r man ska köpa en symaskin sĂ„ kanske du har en tydligare bild av vad det Ă€r som du Ă€r ute efter. Du kanske till och med har hittat den symaskinen som du vill ha. Är det din första symaskin? DĂ„ kanske du vĂ€ljer den första maskinen i vĂ„rt test. Du kanske vill satsa lite mer pĂ„ ditt nya intresse? DĂ„ kanske du vĂ€ljer den andra symaskinen frĂ„n Blaupunkt. Eller sĂ„ kanske du redan har en hel del erfarenhet och vill ha en rejĂ€l hjĂ€lpreda som klarar av allt som du ber den om och vĂ€ljer dĂ€rför sistnĂ€mnda symaskinen. Vilket val du Ă€n gör sĂ„ kommer du sĂ€kert att bli nöjd och glad. Om det sĂ„ Ă€r en enkel knapp som behöver sĂ€ttas tillbaka, ett hĂ„l i skjortan som ska sys eller om det Ă€r dags att sy om klĂ€nningen inför festen sĂ„ kommer det nog gĂ„ hur bra som helst med din nya symaskin.

Vanliga storlekar pÄ symaskiner

Storlekarna pÄ symaskiner kan variera mycket. DÀrför kanske du frÄgar dig, vilken symaskin ska jag köpa? Det Àr bra att veta vad det Àr som man Àr ute efter. PÄ sÄ sÀtt kan man hitta precis det man behöver i sin vardag eller i sitt hobbyföretag. LÀs och ta reda pÄ vilken symaskin som Àr bÀst i test och köp den bÀsta symaskinen för dig och dina behov. HÀr nedan nÀmns tre belönade symaskiner som kan vara bra alternativ för dig som ska köpa symaskin.

AEG NM 100 KOMPAKT

 • Höjd: 240 mm
 • Bredd: 130 mm
 • Djup: 290 mm
 • Vikt: 2,4 kg

Detta Àr en prisvÀrd och billig symaskin och kan dÀrför speciellt vara ett bra alternativ som ens första egna symaskin. Du fÄr nÀmligen för under tusenlappen 12 stycken olika syprogram samt en hastighet pÄ 350 stygn per minut i en hyfsat liten symaskin. Den Àr enkel att stÀlla in i garderoben eller under sÀngen nÀr du inte anvÀnder den och Àr dÀrför en perfekt mini symaskin om man bor trÄngt eller kanske hemma fortfarande. Det kan ocksÄ vara ett av de bÀsta alternativen om man inte Àr sÀker pÄ hur mycket man kommer att anvÀnda sin maskin eller helt enkelt inte har sÄ höga ambitioner. Har man redan nÄtt lÀngre med sina projekt sÄ kan man vilja ha en mer avancerad symaskin och som kÀnns lite mer rejÀl, dÄ denna kan kÀnnas lite plastig och oprofessionell. I och med att detta Àr en sÄ pass billig symaskin sÄ Àr det svÄrt att klaga pÄ lite plast och det Àr helt klart en nÀtt och rolig liten maskin för lÀttare privat bruk.

BLAUPUNKT COMFORT 930 MED DISPLAY OCH LCD-BELYSNING

 • Bredd: 9,7 cm
 • Höjd: 8 cm
 • LĂ€ngd: 6,8 cm
 • Vikt: 5,3 kg

Om vi gĂ„r ett steg uppĂ„t i prisklasserna sĂ„ hamnar vi pĂ„ denna nĂ„got vassare maskinen. Blaupunkt Comfort 930 har nĂ€mligen bĂ„de LCD-belysning och display samt över 200 olika program. Även detta Ă€r en symaskin som kommer till en lagom hög prislapp. Denna fungerar bra för bĂ„de nybörjare och nĂ„got mer erfarna och seriösa anvĂ€ndare. Är man dĂ€remot mer av ett proffs sĂ„ passar nog symaskinstestets sista modell bĂ€ttre i smaken.

TOYOTA NÄHMASCHINEN OEKAKI50G MED LCD-SKÄRM

 • Vikt: 6,5 kg

Detta Ă€r en symaskin vĂ€rd titeln bĂ€st i test. För lite mindre Ă€n 6000 kronor kan man nĂ€mligen köpa sig en riktigt bra symaskin. Denna nĂ„r till och med upp till professionell standard med sin 800 stygn per minut och hela 50 olika förinstĂ€llda program. Du kommer troligtvis aldrig behöva fler program Ă€n sĂ„. Detta Ă€r en symaskin som du anvĂ€nder med glĂ€dje och fröjd. Även om du skulle vara en nybörjare sĂ„ kan denna symaskin erbjuda en smidighet och stabilitet som tidigare nĂ€mnda modeller inte riktigt nĂ„r upp till. SĂ„ om du Ă€r en seriös symaskinsanvĂ€ndare och vill satsa lite pengar pĂ„ en kvalitativ maskin som klarar av alla önskemĂ„l som du kan komma pĂ„, dĂ„ Ă€r detta ett utmĂ€rkt val. Den kommer inte att göra dig besviken.

Slutsats

Oavsett vilken av dessa tre symaskiner som kÀnns rÀtt för dig sÄ kommer du helt sÀkert kÀnna dig nöjd med ditt köp. Ingen av de ovannÀmnda maskinerna Àr dÄliga utan erbjuder det som förvÀntas och lite till av sin prisklass. Med andra ord sÄ fÄr du mer funktioner och kvalitet för en högre prisklass men alla maskiner Àr ett bra köp och kommer att ge glÀdje vid anvÀndning. SÄ oavsett om du önskar en symaskin för lÀder eller en symaskin till lÄgt pris  sÄ kan du helt sÀkert hitta det du söker. Har du inte rÄd med den symaskin som du önskar just precis nu? DÄ kanske du kan hitta en symaskin pÄ rea!

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
[Totalt: 1 / Genomsnitt: 4]