Specifikationer

 • Tillverkare: Polar
 • Vikt: 63 g
 • Dimensioner: 45 x 36 x 13
 • Skärmstorlek: 1,30 tum
 • Strömkälla: Uppladdningsbart batteri 500 mAh
 • Material: Corning® Gorilla®-glas 3 och silikonband
 • Gjort för: Att presentera din aktivitets – träningsdata på ett tydligt sätt
 • Huvudfunktioner: GPS, pulsmätning, musik, aviseringar.
 • Var den går att använda: Både inne och ute – även när det regnar.
 • Färg: Svart, vit och röd
 • Garanti: 2 år
 • Andra funktioner: Vattentät upp till 10m

Recension:

Om Polar

Idén om en bärbar pulsklocka föddes i ett skidspår redan 1975. I Uleåborg, beläget i norra Finland, grundades ett år senare Polar för att göra den idén till verklighet. 1979 lämnade de sedan in sin första patent för en trådlös pulsmätare. Tre år senare släpptes den första användbara trådlösa pulsklockan på marknaden. Det har sedan dess gått mer än 30 år och Polar erbjuder fortfarande det största produktsortimentet av pulsklockor. Välj mellan allt från grundläggande modeller som kan hjälpa nybörjare och vanliga motionärer att få den motivation och information som de behöver till proffsutrustning som hjälper världsmästare inom olika idrottsgrenar att få kompletta träningssystem.

Om polar pulse m600

Träningsklockan polar m600 fungerar både på iphone – och Androidmobiler. Den är gjord för att hjälpa dig att ha kolla på din träning så att du ska kunna ta dig själv till nästa nivå. Den är väldigt teknologisk och är däremed en bra hjälpreda i vardagen då du får aviseringar och kan tack vare dess smarta operativsystem Wear OS by Google också svara på dessa meddelanden.

Vad skiljer polar 600 från andra pulsklockor?

Av Polars klockor så är detta klockan med flest funktioner. Den har även en färgpekskärm med flest pixlar. Det är den enda klockan av Polar där du har möjlighet att lagra och spela upp musik, beroende på vilket land du bor i. Det är också den enda klockan som Polar har utrustat med operativsystemet Wear OS by Google.

Huvudfunktioner polar 600

Pulsmätning – Polar M600 är utrustad med Polars egenutvecklade teknologi som mäter pulsen på handleden. Det är en optisk pulsmätning och görs med hjälpa av 6 stycken LED – lampor. Inga krångligheter, ta bara på dig klockan och kör igång.

Inbyggd GPS – Den har en exakt och snabb GPS – funktion vilket göra att du kan se både din rutt, distans samt hastighet. En väldigt användbar funktion om du vill se dina framsteg varje vecka.

Simdata – Glöm inte att ta med klockan även när du ska och simma. Pulsklockan kan nämligen även berätta för dig hur långt du simmade, ditt tempo samt antalet simtag per minut eller bassänglängd vid inomhussimning.

Sömnregistrering – Ha du någon gång funderar över din sömnkvalitet? Låt då även klockan vara på när du sover. Du får då reda på inte bara sömnkvalitet utan även hur länge du sovit. Laddar du ner appen Polar Flow kan du få veta ännu mer om dina sömnmönster.

Aktivitetsmätning dygnet runt – I och med att allt du gör bidrar till din kaloriförbrukning så håller Polar M600 koll på din kaloriförburkning dygnet runt, den mäter nämligen steg, distans och aktivitet. Oroa dig inte för om det regnar då klockan är vattenresistent.

Hur använder man polar pulse m600 på rätt sätt

För att få mest ut av klockan sätt dig då väl in i dess många praktiska funktioner. Läs instruktionerna och njut av en smart klocka som hjälper dig både med din träning och i din aktiva vardag.

Polar träningsklocka – byggnad och kvalitet

Detta är en klocka som blivit belönad både innovation awards och design award. Den får blandade kundrecensioner där vissa är otroligt nöjda medans andra har upplevt vissa problem vilket tyder på en standardkvalitet.

Polar pulsklocka – design

Denna gymvänliga pulsklocka har ett silikonarmband och som går att ta av klockan för att rengöras väl eller byta färg. Armbandet finns i svart, vitt och rött. Laddningen kan kännas krånglig då den inte laddas trådlöst som så många andra i dagsläget utan istället har Polars vanliga laddare. Men detta är också för att den ska vara vattentät ner till 10 meters djup.

Polar pulsklocka – storlek

Den kan kännas något stor men då får du också en praktiskt pekskärm och en tydlig bild att titta på när du är ute och springer.

Hur håller du polar pulse m600 ren

Då den är vattentät kan du utan att oroa dig tvätta av den. Om du vill rengöra mer på djupet så går det att ta av polar m600as armband från klockan.

Är polar 600 värd pengarna?

Är då polar m600 värt sitt pris? Som detta polar m600 test visar så har klockan väldigt mycket teknik som kan hjälpa dig att nå dit du vill med din träning. Hur mycket som man är villig att betala för detta kan variera mycket från person till person beroende på hur stor del träningen är av ens liv.

Fördelar:

 • Inbyggd GPS
 • Robust fitness tracking
 • Vattentät

Nackdelar:

 • Skärmen visar linjer
 • Inte den snyggaste på marknaden
 • I kombination med IOS så har den sämre batteritid

Sammanfattning

Efter denna polar m600 recension hoppas vi har kunnat ge en bra bild av vad man kan förvänta sig av Polar M600. Många av de som har köpt klockan känner att den har alla funktioner som de önskar sig av en pulsklocka och ännu fler. Många som har en sådan här klocka tycker mycket om att kunna följa den sträckan som man har sprungit och kolla hur snabbt man springer den från vecka till vecka i hopp om att se förbättringar och på så sätt också hålla motivationen uppe. Att tävla med sig själv är nämligen en av de bästa sätten att förbättras och att kunna håll i med sin träningsrutin. Tack vare M600as inbyggda GPS så kan du också börja göra detta och få full koll på din träning. Detta är som sagt bara en av dess populära funktiner. Känner du att M600 är klockan för dig?

 

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button