Specifikationer

 • Tillverkare: Moccamaster
 • Produkttyp: Kaffebryggare
 • Vattenbehållare: 1,25 L
 • Dimensioner: Bredd: 170 mm Höjd: 325 mm Djup: 355 mm
 • Watt: 1520
 • Volt: 230
 • Strömkälla: El, vägguttag
 • Material: Metall, plast och glas
 • Syfte: Brygga kaffe
 • Färg: Vit, svart, borstat silver och polerat silver.
 • Ljudlig: Nej
 • Garanti: 5 år, vid registrering 10 år
 • Andra egenskaper: Automatisk avstängning, värmehållning med två effektlägen på värmeplattan, manuell droppstopp med tre olika inställningar

 

Recension:

Om Moccamaster

Moccamaster började sin resa under namnet Technivorm redan 1964. Gerard – Clement Smit var industridesignern, konstruktören och upphovsmannen. Den första kaffekvarnen presenterades 1965. På denna tid så var det mest hela kaffebönor som såldes. Technivorms kaffekvarn blev populär då den hade en vacker design och en förträfflig malningsteknik. Den hade också en inbyggd fläkt vilket såg till att kaffet inte blev allt för varmt när det maldes, vilket är viktigt då det kan försämra kaffets smak. År 1969 presenterades den första kaffebryggaren. Filterkaffet hade börjat öka i popularitet. Moccamaster kunde dessutom anpassa sig till det kaffet du önskade genom dess två olika brygghastigheter. 1971 kom slutligen Moccamaster till Skandinavien. Vi har kunnat njuta av dessa fantastiska kaffebryggare sedan dess.

Om Moccamaster kb952 ao

Denna kaffebryggare är populär bland kaffeälskare världen över. Den är snabb, tyst och har en tålig yta i aluminium. På bara sex minuter så har du 10 goda koppar kaffe att njuta av. Modellen har en manuell droppfunktion. KB952 är också perfekt om du vill brygga lite mindre volymer då filterhållaren kan justeras så att bryggtiden förlängs. På så sätt får du fram de finaste kaffearomerna. Blandningslocket ser också till att kaffearomerna blandas jämnt under tiden som det bryggs. Maskinen är också utrustad med två värmeelement. Ett för vattnet och ett för det färdiga kaffet. På så sätt håller sig temperaturerna perfekta för de olika syftena. Den är dessutom utrustad med en funktion som anpassar värmeplattans effekt efter den mängd kaffe som bryggs. KB952 har också en automatisk avstängningsfunktion.

Vad används Moccamaster kb952ao främst till?

Moccamaster är en filterbryggare vilket innebär att den brygger ditt kaffe på så sätt att vattnet filtreras genom det malda kaffet.

Hur använder du Moccamaster 952 på rätt sätt?

Det bästa sättet är att följa de instruktioner som följer med din Moccamaster. På så sätt kan du få fram det godaste kaffet beroende på den mängd kaffe som du önskar.

Produktens uppbyggnad och kvalitet

Kb952 är en handbyggd kaffebryggare och alla testats individuellt i Nederländerna. Detta gör att den håller en hög kvalitet och därför får du också 10 års garanti när du registrerar dig.

Moccamaster kb952ao black design

KB952 följer Moccamasters klassiska design med vattenbryggaren på ena sidan och kaffekannan på den andra. Den går att få i 4 olika färger: Vit, Svart, polerat silver och borstat silver. Designen är också reptålig så den kommer att hålla sig fin under en lång tid.

Moccamaster 952 vikt och dimensioner

Moccamastern är ganska stor men ser också snygg ut där på köksbänken. Är du dessutom en kaffeälskare så känner du säkert att du gärna skänker det utrymmet åt en bra kaffebryggare. Måtten är: Bredd: 325 Djup: 170 Höjd 355 och vattenbehållaren är på 1,35 liter.

Varför bör du välja Moccamaster 952?

Älskar du kaffe? Kanske morgonstunden när du dricker den första kaffekoppen till och med är en av de bästa 15 minuterna på dagen? Hur det än är för dig så kan det vara dags att satsa på en kaffebryggare av kvalitet som kan göra att du njuter ännu mer av din morgonkopp. Den har dessutom en låg energiförbrukning samt automatisk avstängning efter 40 minuter.

Hur tar man bäst hand om kb952 Moccamaster?

Det bästa man kan göra är att följa instruktionerna och hålla den ren. Torka till exempel av dammet med en lätt fuktad trasa så att den håller sig ren och fin på köksbänken.

Är kaffebryggaren Moccamaster kb952ao värd pengarna?

Som detta moccamaster kb952ao testet har visat på är detta en populär och kvalitativ kaffebryggare som gör kaffet ännu bättre. Många kundrecensioner säger att kaffet smakar bättre och ger KB952 höga betyg. Förutom nöjda kunder så är den också godkänd av European Coffee Brewing Centre och har dessutom fått bäst i test i många tester av kaffebryggaren och anses ibland även som ett premiumval.

Fördelar:

 • Gott kaffe på bara 6 minuter
 • Exklusiv Design
 • Särskilt utformat blandlock
 • 10 års garanti vid registrering, annars 5år

Nackdelar:

 • Hög inköpskostnad

Sammanfattning

Då Moccamaster presenterade sin första kaffebryggare redan 1969 så har de ordentligt med erfarenhet av att göra fantastiska kaffemaskiner som ger ditt kaffe en god arom. Detta märks då även KB952 är en fantastisk kaffebryggare av hög kvalitet. Den är snabb, tyst och dess tåliga yta i aluminium kommer att se till att du har en snygg kaffebryggare i flera år framöver, oavsett om du väljer vit, svart, polerat silver eller borstat silver. Du får dessutom 10 härliga koppar kaffe på endast sex minuter. Detta är extra bra på morgonen om man är morgontrött och inte vill vänta någon längre stund på kaffet. Detta är helt enkelt en kaffebryggare av hög kvalitet som gör att du njuter ännu mer än vanligt av din kaffekopp. Man kan helt enkelt se den som en bra investering då man får hela 10 års garanti när man registrerat sig hos Moccamaster. Med andra ord så investerar du i en maskin som kommer hålla i minst 120 månader. Detta innebär att även om du skulle betala 2500 kronor för din maskin så betalar du i så fall tekniskt sätt bara ungefär 20 kronor i månaden för en riktigt bra kaffemaskin! Dricker man 20 goda kaffekoppar i månaden blir det alltså inte mer än cirka 1 krona per kopp för maskinen. De flesta dricker dessutom mer kaffe än så varje månad. Så kan man verkligen klaga på priset? Det är upp till dig att bestämma.

 

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button