www.produktexperter.se deltar i Amazon EU Affiliate Program, ett affiliate-program som gör det möjligt för webbplatser att tjÀna en reklamprovision genom att göra reklam och tillhandahÄlla lÀnkar till Amazon webbplatsen. Vi samarbetar ocksÄ med olika annonsprogram som Àr framtagna av AdTraction och TradeDoubler med syftet att driva trafik till andra webbsidor och att tjÀna pengar pÄ annonsintÀkter och annons-lÀnkar.

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

VÄrt mÄl Àr att ge dig marknadens allra bÀsta produkt! DÀrför jobbar vÄrt team hÄrt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bÀsta produkterna. LÀs mer

För att upprÀtthÄlla vÄr 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller nÄgon annan form av ersÀttning för vÄr analys!

Visste du att det nuförtiden finns maskiner som till och med hjÀlper dig att fÄ ett perfekt resultat nÀr du ska rengöra dina fönster? Vi alla har nog sett fönsterskrapor med mikrofiberduk. Men problemet kvarstÄr med dropp och blöta kanter. AnvÀnder du dÀremot en batteridriven fönsterskrapa, eller fönstertvÀtt som suger upp vattnet i slutet sÄ slipper du det problemet. Var kan du hitta en bra sÄdan? LÀs nÄgot fönstertvÀtt test sÄ att du fÄr en bra bild av vad marknaden erbjuder och ta sedan ett beslut vilken som Àr den bÀsta fönsterputsen för dig.

Varför bör man anvÀnda en fönstertvÀtt?

Det finns mÄnga fördelar med att anvÀnda en fönstertvÀtt. Har man nÄgon gÄng testat fönstertvÀtt sÄ finns det en stor risk att man inte vill tvÀtta för hand igen. Man fÄr troligtvis bÄde ett bÀttre resultat samtidigt som att det gÄr snabbare och mer smÀrtfritt. Det som oftast orsakar rÀnder och andra flÀckar Àr att man inte lyckas fÄ bort allt vatten, speciellt i kanterna. NÀr vattnet sedan rinner ner lÀngs fönstret och torkar sÄ bildas kalk- och smutsflÀckar och sÄ fÄr man börja om igen. Men med en fönstertvÀtt som suger upp vattnet slipper man det problemet. IstÀllet kan man kÀnna sig tryggare med att anstrÀngningen inte kommer att vara förgÀves utan istÀllet leda till ett flÀckfritt resultat.

Hur vÀljer man rÀtt fönstertvÀtt?

Att vÀlja rÀtt fönstertvÀtt Àr inget svÄrt beslut sÄ lÀnge man fÄr tag pÄ den informationen man behöver. Vet man vad man ska tÀnka pÄ och vad man söker efter sÄ Àr det Ànnu enklare. HÀr nedan gÄr vi igenom funktioner och verktyg som man kan hÄlla utkik efter. LÀser man sedan tester sÄ att man kan vara sÀker pÄ att fönstertvÀtten Àr bekvÀm att anvÀnda och hÄller hög kvalitet sÄ kan man lÀttare ta ett lyckat beslut.

  • Funktion: MĂ„nga gĂ„nger Ă€r det speciellt tre funktioner som man Ă€r ute efter nĂ€r man köper en fönstertvĂ€tt. Först att spraya och rengöra som ett medföljande verktyg hjĂ€lper till med. Sedan till sjĂ€lva fönstertvĂ€ttens huvud funktion, vilket Ă€r att suga upp det smutsiga vattnet sĂ„ att det inte rinner ner lĂ€ngs fönsterna och flĂ€ckar ner igen. Det Ă€r dĂ€r den frĂ€msta fördelen sitter. Att slippa dra runt smutsvattnet för att försöka fĂ„ bort det frĂ„n fönstret sĂ„ suger du upp vattnet vilket försĂ€krar att det inte blir nĂ„got kvar.
  • Extra verktyg: Som sagt fĂ„r du oftast med ett bonusverktyg med en microfiberduk. Verktyget fyller du med sĂ„pvatten eller fönsterputs sĂ„ att du kan spraya fönstret. Med samma verktyg som Ă€r utrustat med microfiberduk rengör du sedan fönstret samtidigt som du fördelar ett jĂ€mt lager rengöringsmedel över hela fönstret. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan man vara trygg med att hela fönstret blir flĂ€ckfritt och rent. NĂ€r du har förberett fönstret pĂ„ ett sĂ„dant praktiskt och enkelt sĂ€tt för fönstertvĂ€tten sĂ„ Ă€r det bara att suga upp det smutsiga vattnet och beskĂ„da det fina resultatet.
  • Design: Designen pĂ„ fönstertvĂ€tten pĂ„minner mycket om en vanlig fönsterskrapa, fast lite tjockare. Det Ă€r viktigt att du vĂ€ljer en som Ă€r skön att hĂ„lla i handen och har en sĂ„dan lutning sĂ„ att det inte blir jobbigt för handleden att för den lĂ€ngst med fönstret. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan du kĂ€nna dig trygg med att du har förenklat för höst eller vĂ„rstĂ€dningen av fönsterna. För det Ă€r ju det som Ă€r syftet, eller hur? Att göra en annars ganska jobbig och krĂ€vande syssla till en enkel och rolig syssla.
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 16 / Genomsnitt: 3.9
Back to top button