www.produktexperter.se deltar i Amazon EU Affiliate Program, ett affiliate-program som gör det möjligt för webbplatser att tjÀna en reklamprovision genom att göra reklam och tillhandahÄlla lÀnkar till Amazon webbplatsen. Vi samarbetar ocksÄ med olika annonsprogram som Àr framtagna av AdTraction och TradeDoubler med syftet att driva trafik till andra webbsidor och att tjÀna pengar pÄ annonsintÀkter och annons-lÀnkar.

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

VÄrt mÄl Àr att ge dig marknadens allra bÀsta produkt! DÀrför jobbar vÄrt team hÄrt med att göra en noggrann research innan vi publicerar de bÀsta produkterna. LÀs mer

För att upprÀtthÄlla vÄr 100%-iga objektivitet tar vi aldrig emot pengar, produkter eller nÄgon annan form av ersÀttning för vÄr analys!

UPPDATERINGAR AV INNEHÅLL:

Vi vÀrdesÀtter dig som kund och dÀrför uppdaterar vi stÀndigt vÄra produktlistor för att ge dig de bÀsta produkterna till de bÀsta priserna. Du kan lita pÄ att vi nyligen har verifierat vÄra bÀsta produkter.

Vad Àr en fidget spinner?

NĂ€r fidget spinnern kom till vĂ€rlden sĂ„ blev den populĂ€r vĂ€ldigt snabbt. En robust, vĂ€ldesignad produkt som du lĂ€tt kan snurra pĂ„ med bara dina fingrar. Den lilla snurrande prylen ger en viss tillfredsstĂ€llelse vilket har blivit vĂ€ldigt populĂ€rt i vĂ„rt ytterst stressfyllda samhĂ€lle. Fidget spinnern Ă€r gjord för att du ska kunna snurra den mellan dina fingrar. Den har 3 armar, ofta med hĂ„l vilket gör att du exempelvis kan anvĂ€nda dem för att snurra den. Inte alla har dessa hĂ„l dĂ„ fidget spinnern finns i olika designer och fĂ€rger för att du ska kunna hitta en fidget spinner att köpa som passar just din smak och har de egenskaper som du önskar. Hur Ă€r det dĂ„ nĂ€r det gĂ€ller fidgets spinners och pris? För att hitta en bra fidget spinner sĂ„ behöver man inte betala en stor summa pengar. Priset Ă€r nĂ€mligen vĂ€ldigt resonligt och det Ă€r inga problem att hitta en fidget spinner som Ă€r billig och bra. Om du dĂ€rför funderar pĂ„ att köpa din första fidget spinner och inte Ă€r sĂ€ker pĂ„ om det Ă€r nĂ„got för dig sĂ„ kan du utan problem köpa den billigaste sorten för att pĂ„ sĂ„ sĂ€tt kunna bilda dig en uppfattning pĂ„ om det Ă€r nĂ„got för dig.

Fidget spinnerns historia

Den första fidget spinnern skapades av Catherine Hettinger Ă„r 1993. Det var inte riktigt den typen av fidget spinner som vi ser idag och patenten namngavs ”snurrande leksak”, men det var början till en fidget spinner. Catherines version av fidget spinnern var en rund plastsak som snurrar runt fingertoppen. Med andra ord sĂ„ gjorde den samma sak som vad dagens fidget spinners gör idag. Om du tycker att en fidget spinner Ă€r bĂ€st fortstĂ€tt dĂ„ lĂ€sa denna artikeln.

Hur fungerar fidget spinners?

Fidget spinners Àr enkla att anvÀnda. Det gÄr att spinna dem mellan tummen och pekfingret, pÄ bara ett finger, pÄ bordet med mera. Det finns ocksÄ mÄnga tricks man göra med fidget spinners. Om du vill hitta en fidget spinner som Àr gjord för att snurra extra snabbt eller lÀnge sÄ Àr det bra att lÀsa ett fidget spinner test för att ta reda pÄ vilken som Àr bÀst.

Av vilka delar bestÄr en fidget spinner?

Fidget spinners Àr gjorda frÀmst av hÄrd plast och nÄgot typ av hÄrt material som keramik eller stÄl.

En fidget spinner som Ă€r bra Ă€r gjord av en ABS – plast vilket innebĂ€r att den inte Ă€r giftig och inte gĂ„r sönder sĂ„ lĂ€tt. Du kan vĂ€lja mellan en fidget spinner steel, med andra ord med traditionella stĂ„llager eller med hybrida keramiklager. Hitta en fidget spinner som Ă€r den bĂ€sta för dig genom att lĂ€sa vad de olika kombinationerna innebĂ€r, exempelvis genom recensioner och tester.

Fidget spinners olika designer

Vare sig du letar efter dyra eller billiga fidget spinners sĂ„ kan du hitta de i olika fĂ€rger och former. Du kan hitta den du tycker bĂ€st om genom att lĂ€sa en artikel som visar olika modeller genom bĂ€st i test av fidget spinners. Idag kan du till och med hitta fidget spinner med flerfĂ€rgade LED – lampor och speciella glas som reflekterar ljuset. Det finns ocksĂ„ cirkulĂ€ra spinners som ökar allt mer i popularitet och som fĂ„r oss att tĂ€nka pĂ„ ursprunget till fidget spinneren.

Vissa fidget spinners kan du ocksÄ köpa paket som hjÀlper dig att uppgradera din fidget spinner eller utrusta den med accessoarer. Detta kan innebÀra exempelvis lÀngre armar, dekaler eller lock till dina lager.

Varför Àr fidget spinners sÄ populÀra?

Även om den av mĂ„nga kallas för leksak och det gĂ„r att göra hĂ€ftiga trick med den, sĂ„ har den faktiskt egenskaper som kan göra mycket nytta. Den har nĂ€mligen visats hjĂ€lpa exempelvis barn med ADHD eller autism. DĂ„ dessa snurrande prylarna Ă€r robusta och byggda för att hĂ„lla sĂ„ klarar de av mycket snurrande, studsande och att bli tappade i golvet. Det har ocksĂ„ pĂ„stĂ„tts att fidget spinnern kan hjĂ€lpa till att bryta beroende som exempelvis rökning eller ovanan att bita pĂ„ naglarna. De Ă€r Ă€ven populĂ€ra för att klara av trĂ„kiga lĂ„nga möten och lektioner samt den stress och frustration som lĂ„nga bilköer eller skrikande barn kan innebĂ€ra. DĂ€rför har det blivit populĂ€rt att bĂ€ra med sig denna lilla pryl som du kan snurra mellan hĂ€nderna sĂ„ fort behovet eller lusten uppstĂ„r. Sen Ă€r det ju sĂ„klart kul att kunna göra coola tricks med din fidget spinner. Det kanske Ă€r dags för dig att köpa en fidget spinner?

Hur kan du vÀlja rÀtt fidget spinner?

Det finns sĂ„ mycket att vĂ€lja mellan, vilket fidget spinner ska man köpa egentligen? Först och frĂ€mst, vill du ha den bĂ€sta fidget spinnern som gĂ„r att hitta pĂ„ marknaden? Eller bara den billiga fidget spinnern med bra recensioner? Hur som helst sĂ„ kan det vara en bra idĂ© att kolla vilken fidget spinner som Ă€r bĂ€st i test. Genom sĂ„dana recensioner sĂ„ kan du hitta bĂ„de den som Ă€r bĂ€st pĂ„ marknaden, den som ger dig mest för pengarna och en som helt enkelt Ă€r billig och bra.

HÀr nedan har vi nÀmnt nÄgra belönade fidget spinners sÄ att du kan hitta den som passar dig och dina behov bÀst.

Degbit Fidget Spinner Hand Spinner med Hybrida Keramiska lager och hĂ„llbar POM – Ram

fidget spinner köpa

Detta Ă€r en populĂ€r modell som har fĂ„tt bra recensioner. Den fĂ„r beröm för sin kvalitet, behĂ€ndiga storlek och för hur bra den snurrar. Denna som som de flesta andra har tre armar med lager installerade vilket resulterar i att du fĂ„r fler sĂ€tt att snurra den pĂ„. Den sĂ€gs vara riktigt bra för att reducera stress vilket de flesta behöver i vĂ„r moderna stressfyllda vĂ€rld. NĂ„got som Ă€r extra behĂ€ndigt med denna modell Ă€r att den Ă€r liten. Perfekt för att kunna bĂ€ra med sig den i fickan under dagen och den drar heller inte till sig onödig uppmĂ€rksamhet nĂ€r den anvĂ€nds. Den hjĂ€lper ocksĂ„ till för att kunna fokusera vid djupa tankar eller om du skulle behöva ha nĂ„got att pyssla med, exempelvis om du har ADHD. De keramiska lagren har en ABEC-9 rating vilket gör att den snurrar otroligt effektivt. Fingrarna vilar ocksĂ„ pĂ„ ett naturligt sĂ€tt pĂ„ de tvĂ„ locken pĂ„ vardera sida. Ramen Ă€r vĂ€ldigt hĂ„llbar dĂ„ den Ă€r gjord av POM – plast vilket Ă€r en hĂ„llbar kompositplast av lĂ€tt vikt. Den har en fin finish och Ă€r balanserad och tyst nĂ€r den snurrar. Det Ă€r viktigt att kunna snurra fidget spinnern i handen dĂ„ det hjĂ€lper dig att kunna utföra tricks och föra den frĂ„n en hand till den andra. Även för att kunna roa sig samt för att kunna anvĂ€nda den för att öka sitt fokus nĂ€r koncentrationen droppar. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt kan denna lilla manick innebĂ€ra skillnaden mellan en produktiv dag eller att kĂ€mpa för att kunna behĂ„lla koncentrationen.

Detta Àr alltsÄ en spinner med alla funktioner till bra pris. Den ser ocksÄ snygg ut och Àr en hÄllbar fidget spinner som snurrar riktigt snabbt.

Varför Àr denna sÄ bra?

 • Reducerar effektivt stress
 • Premiumlager
 • HĂ„llbar ram
 • Enkel och rolig

Om du alltsÄ önskar dig en daglig kamrat som du enkelt tar med dig och kan plocka upp nÀr du behöver fÄ kontroll över din stressnivÄ. Ramen av hög kvalitet försÀkrar dig och om att den kommer att den kommer att snurra mellan dina fingrar under en lÄng tid framöver. SÄ Àr det vad du letar efter sÄ har du hittat rÀtt redan nu.

Phoenix Spinners Tri Spinner Fidget Toy for ADHD – UnderlĂ€ttar Stress och Ångest

Detta Ă€r en bra fidget spinner att ha i sitt förrĂ„d. Även denna Ă€r utrustad med lager i slutet pĂ„ armarna vilket ger fler alternativ till hur du kan snurra din spinner. Även denna har den hĂ„llbara ABS – plasten som ram. Vill man ha den lĂ€ttaste fidget spinnern pĂ„ marknaden sĂ„ Ă€r detta inte den som du söker efter, men den Ă€r bĂ„de hĂ„llbar och snurrar bra. Det gör dock att det inte Ă€r den snabbaste men den gör ett bra jobb Ă€ndĂ„. Den kan nĂ€mligen lĂ€tt snurra i 2 minuter. Locket i mitten fungerar ocksĂ„ bra för att snurra den pĂ„ fingertoppen. Det fungerar ocksĂ„ bra för att snurra pĂ„ skrivbordet utan att göra onödigt ljud ifrĂ„n sig. Designen Ă€r gjord för att hjĂ€lpa dem med ADHD, Aspergers och andra koncentrationssvĂ„righeter. Den fungerar bra för vem som helst som önskar ett verktyg för att kunna fokusera bĂ€ttre.

Varför Àr denna sÄ bra?

 • Motarbetar dĂ„liga vanor
 • Snurrar lĂ€nge
 • MĂ„nga fĂ€rgval
 • Snyggt mittenlock
 • Motverkar stress

Dessa positiva egenskaper gör den till ett utmÀrkt val bland alla populÀra fidget spinners pÄ marknaden.

Gorilla Spinners – Uppgraderad Fidget Spinner som snurrar snabbt

Detta Àr en annorlunda fidget spinner dÄ den inte ser ut som alla andra. Den kommer i en metallburk som liknar de gamla burkarna med skoputs som fanns för hundra Är sedan. Burken Àr rund och har en gorilla tryck pÄ toppen. Det ger en premiumkÀnsla, vilket alltid Àr trevligt. NÀr du tar ur fidget spinnern ur din plÄtburk sÄ mÀrker du snabbt att armarna, som annars Àr rundade i det hÀr fallet Àr nÄgot kurvade. PÄ vardera arm sitter det inbÀddat stÄlbollar. De sitter riktigt tajt sÄ du kan inte ta loss dem dÀrifrÄn, utan de sitter fast ordentligt. StÄlbollarna ger en trevlig materialförÀndring för hÀnderna. NÀr du sedan leker med fidget spinnern sÄ ger dessa stÄllager en positiv stimulans för nÄgon med speciella krav, exempelvis om man har autism.

billiga fidget spinner

Det pÄstÄs att denna typen av stÄllager, vilket pÄminner mer om kulor Àn lager för ögonen, anses ha större fördelar Àn keramiska lager. Visst snurrar den ocksÄ bra. Den nÄr utan problem 2 minuter. Den Àr dÀremot nÄgot tjockare Àn de flesta andra, fast pÄ ett positivt sÀtt. Den har en tillfredsstÀllande vikt och ser dessutom unik ut. Vissa gillar detta medans andra som kanske vill kunna hÄlla pÄ med den i smyg inte vill att den ska se sÄ flashig ut. Den Àr vÀldigt vÀlgjord och tystgÄende. Den kommer dessutom i olika fÀrgval som svart, röd och vit. Den har ocksÄ ett lock i mitten av rostfritt stÄl som Àr gÀngat för att du lÀtt ska kunna ta ut och sÀtta tillbaka det vid behov. En av anledningarna till att man gÀrna vill ha just denna Àr att den kÀnns rejÀl dÄ den extra vikten ger en lyxig kÀnsla. Detta Àr ett bra val för den som vill ha det lilla extra och inte bara en standard fidget spinner.

Varför Àr denna sÄ bra?

 • Garanterat minst 120 sekunder av snurrande
 • Unik design
 • Perfekt balanserad
 • Handgjord i USA

Du fÄr med andra ord mycket för pengarna. Ett utmÀrkt val för den som inte bryr sig om att synas nÀr den hÄller pÄ med sin fidget spinner och som uppskattar en cool och unik design.

Raptor R1 Best Fidget Spinner Toy Hand Tri-Spinner för Ångest och ADHD Svart

Raptor R1 Ă€r en mycket populĂ€r modell pĂ„ marknaden. Den Ă€r perfekt balanserad och ser otroligt bra ut. Varje arm slutar med ett lager som man kan anvĂ€nda för att snurra pĂ„ fingrarna, vilket kan hjĂ€lpa dem med exempelvis ADHD och Autism. Den Ă€r ocksĂ„ till hjĂ€lp för mĂ„nga som lider av Ă„ngest och fĂ„r panikattacker. Även denna kommer med en snygg förpackning som ger en lyxig kĂ€nsla. Den skyddande förpackningen försĂ€krar ocksĂ„ dig om att fidget spinnern kommer fram oskadd. Spinnern i sig sjĂ€lv Ă€r gjord av aluminium och gummi. Den snurrar ocksĂ„ ordentligt. Den Ă€r designad sĂ„ att den ger ifrĂ„n sig ett tyst susande. Det Ă€r en perfekt balanserad fidget spinner. Man skulle till och med kunna tro att den stĂ„r still nĂ€r den snurrar tillrĂ€ckligt fort. Den Ă€r ocksĂ„ lĂ€tt att göra tricks med som exempelvis att flytta den frĂ„n en hand till en annan. Det beror pĂ„ att dĂ„ den Ă€r sĂ„ pass balanserad att den hĂ„ller sig upprĂ€tt under en lĂ„ng tid.

Varför Àr denna sÄ bra?

 • Hög kvalitet
 • Fantastiska kullager
 • HĂ„llbar design
 • Perfekt balanserad
 • Flera fĂ€rger att vĂ€lja mellan

Denna kvalitetsbyggda lilla spinnaren hjÀlper dig genom bÄde skolan och arbetslivet och Àr ett bra val för dig som önskar en toppenbra fidget spinner.

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 11 / Genomsnitt: 4.4
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 11 / Genomsnitt: 4.4
Back to top button