Specifikationer:

Tillverkare: Electrolux
Produkttyp: Kaffemaskin
Vikt: 2.97 kg
Produktens mått: 18 cm bred, 20.3 cm djup och 32.2 cm i höjd
Effekt: 1080 W
Spänning: 1150W
Material: Rostfritt stål
Avsedd för: Malt kaffe
Färger: Rostfritt stål

 

Recension:

Om tillverkaren

Electrolux känner vi igen då varumärket skapat många produkter av hushållstillbehör, allt mellan köksprodukter till kylskåp, frys, diskmaskin, tvättmaskin och mycket mer. De vet helt enkelt hur man levererar bra produkter som fungerar fint.

​Om själva produkten

Detta är en perfekt kaffebryggare om man är ute efter något simpelt som ändå har möjlighet att göra många koppar kaffe. Denna kaffebryggare från Electrolux har kapaciteten att göra dig hela 10 koppar på en och samma kanna. Du kan själv välja vilken starttid som kaffebryggaren ska börja brygga, tack vare den programmerbara starttiden som du kan aktivera på bryggaren, vilket är perfekt om du gärna vill vakna till nybryggt kaffe eller om du har planerat in en fika så att kaffet är färdigt när de anländer. Det härliga med denna kaffemaskin är att den har en tydlig och ljud LCD skärm, så att du själv kan ställa in hur starkt kaffet ska bli. Den kommer därefter automatiskt växla till 40 minuter. Med bara ett ekf7500r test kan du få en riktigt god kopp kaffe!

Speciella produktegenskaper

Det speciella med Electrolux kaffebryggare ekf7500 är att du enkelt kan ställa in vilken tid kaffebryggaren ska börja, så att du kan planera när kaffet ska bli färdigt för dig. Detta är perfekt när man vill ha perfekt och varmt kaffe precis när man vaknat upp på morgonen, eller om du ska bjuda dina vänner eller familj på vika och kan tack vare starttiden göra varmt kaffe när de anländer eller anpassad tid! Du kan dessutom själv välja hur starkt kaffet ska vara, så du kan enkelt ställa in vilken arom som kaffet ska vara i.

​Huvudsakliga användningar av produkten​

Med denna electrolux efk7500 kan du göra kaffe! Det enklaste men också det smidigaste sättet att göra kaffe på är med en kaffebryggare, iallafall om du själv vill bestämma styrka och hur många koppar du ska göra. Ibland kan det vara så att du behöver göra fler koppar än en, speciellt om du ska bjuda på kaffe. En espressomaskin eller liknande apparat kanske gör det enkelt då du endast behöver trycka på en knapp för att göra kaffet, men din ekf7500 electrolux har också möjlighet att göra mycket! Dessutom så är det enkelt att rengöra kaffemaskinen efter varje användning, då du enkelt bara tar ut filtret och sköljer igenom pannan.

​Hur man använder produkten korrekt

​Först och främst behöver du starta din kaffekanna electrolux ekf7500 så se till att koppla in den i ett eluttag. Därefter ska du ha ett filter samt kaffet. Du stoppar i filtret i kaffebryggaren och lägger i önskad mängd kaffe. Därefter häller du i vatten i vattenbehållaren, ju mer vatten du har desto starkare kommer ditt kaffe att bli. Se till så du har bra mängd vatten och kaffe så att det smakar så gott som möjligt. Läs igenom de electrolux ekf7500 test som gjorts så kommer du inte bli besviken.

​Om produktens byggnad och kvalitet​

Kaffebryggaren är gjort av rostfritt stål, vilket skapar en modern och snygg känsla i maskinen. Den passar således väldigt fint i kök.

​Om produktdesign (modell, färger, stil, etc.)

Smidig och praktisk är de ord som kännetecknar electrolux ekf7500 kaffebryggare. Det rostfria stålet gör bryggaren till ett snyggt kökstillbehör som passar bra i kök, oavsett vad eller hur köket ser ut. Denna ståldesign passar helt enkelt till mycket. Dessutom tar modellen inte så stor plats, vilket ger dig mer utrymme i köket.

​Om produktens mått och vikt

Det som är toppen med electrolux ekf7500w är att den är så smidig och liten! Vanliga kaffebryggare har vanligtvis behållaren vid sidan om maskinen, vilket gör att den också blir större och mindre smidig. Denna maskin har istället behållaren bakom och ovan maskinen, vilket gör att den är både praktiskt och snygg.

Om produktunderhåll / rengöring

Skulle det vara så att det har bildats kalk eller smuts i din kaffebryggare, så kan du enkelt göra rent den med vinäger eller ättika. Häll i vatten samt vinäger eller ättika i vattenbehållaren och sätt igång maskinen, låt den gå igenom programmet. Därefter kör du ett till program men utan ättika, för att få bort smaken. Gör om detta tillräckligt många gånger till smaken är borta.

Om produktvärdet av pengar

Söker man en enkel och smidig kaffebryggare så är ekf7500r verkligen värt pengarna. Den gör sitt jobb som den ska och skapar gott kaffe till dig, upp till tio koppar kan den göra. Detta är perfekt när du vill bjuda på kaffe eller bara ha en själv, då du kan bestämma hur många koppar som du vill göra. Du kan dessutom ställa in vilken tid kaffebryggaren ska börja brygga, så du också kan planera in när du vill ha varmt och färdigbryggt kaffe.

​Fördelar:

Det positiva med denna kaffebryggare, är att den är så mycket mer än en vanlig klassisk kaffebryggare. Tack vare LCD displayen så kan man enkelt välja vilken styrka som kaffet ska vara, dessutom kan du bestämma vilken tid som bryggaren faktiskt ska börja! Det finns många fördelar med electrolux ekf7500r.

​Nackdelar:

Trots att den har möjlighet att göra upp till tio koppar kaffe och alla dess bra egenskaper, så kan den fortfarande endast göra svart kaffe. Därefter behöver du själv göra din efterlängtade kopp kaffe latte eller cappuccino. En espressomaskin gör en sådan kopp till dig direkt.

​Sammanfattning

Är det en simpel och enkel kaffebryggare som man letar efter, då är det värt att ta en titt på denna. Den kanske inte kan göra en kaffe mocca till dig på direkten (du kanske kan göra den själv sen!) men den klarar iallafall av att göra svart kaffe till dig, dessutom har den många bra egenskaper som gör att den får extra plus i kanten!

 

VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 8 / Genomsnitt: 4.4
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 8 / Genomsnitt: 4.4
Back to top button