Black Friday Möbler

black friday möblerOavsett vilken typ av möbel du letar efter, kommer du med allra största sannolikhet att hitta något till rabatterade priser under Black Friday, Black Weekend och tillhörande dagar. Med tanke på det stora antalet butiker som erbjuder kampanjer för möbler och inredning, är det osannolikt att just det du letar efter är på rea och eller kampanjpris.

De mest populära möbelbutikerna med Black Friday-kampanjer

Det finns många butiker där du kan köpa kvalitativa möbler under Black Friday. Här hittar du företag som erbjuder allt från öppet kök, fri frakt och ger dig lugn och ro genom att ge dig möjligheten att kunna genomföra köp online till stora rabatter. 

Här kan du fynda på rea i en stor del av november, och genom att fortsätta använda en viss butiks tjänster kan du till och med få tillgång till olika typer av mängdrabatter.

emma logo black fridaytrendrum logoSolhemlogga logo

Våra favoriter – missa inte kampanjen

 

Många företag väljer att köra en kampanj och rea under Black Friday, och vissa företag kör till och med dessa kampanjer under en hel vecka, även kallat för Black Week. Vissa aktörer erbjuder bättre erbjudanden än andra, och vi har kollat igenom ett stort antal företag för att hitta de som erbjuder de allra bästa kampanjerna.

Nedan hittar du en lista med de företag som vi tycker har de grymmaste kampanjerna för Black Week och Black Friday 2022:

Coolstuff.se Black Week Deals

Coolstuff är en av Sveriges absolut främsta prylbutiker på nätet, och här får du som kund ta del av schyssta villkor och priser, samt ett roligt utbud som innehåller både det ena och det andra.

 

Webhallen Black Week Deals

Webhallen är ett av Sveriges största elektronikföretag som främst fokuserar på gamers och de som är väldigt intresserade av teknik. Här får du ta del av fantastiska priser och bra erbjudanden.

 

Partykungen.se Black Week Deals

Söker du efter roliga produkter till maskerad och party, eller vill du köpa en rolig present till dina vänner eller familj? Då är Partykungen ett av de bästa alternativen på marknaden.

 

Ginza.se Black Week Deals

Ginza kanske inte har ett riktigt lika stort utbud som ovanstående alternativ vad gäller TV-apparater, men erbjuder trots detta riktigt bra priser och schyssta villkor.

 

amazon logo

En av om inte den största onlinemarknaden i världen. Det finns inte mycket du kan hitta på Amazon.

 

outdoorexperten logo

Vi älskar naturen och är experter på äventyr bland skog, fjäll och vatten. Vi kan därför hjälpa dig göra såväl familjeutflykten som träningspasset till en upplevelse värd att minnas.

 

Proshop

Proshop a/s vill vara svenskarnas favorit vid köp av elektronikprodukter till ditt hem. Vi vill vara kända för att leverera billiga kvalitetsprodukter och att alltid ge en god köpsupplevelse.

 

tretti logo

Tretti älskar att inspirera och ge råd till den moderna familjen omkring vitvaror och hushållsapparater. Med vårt stora utbud och en värld av inspiration hittar vi tillsammans fram till de bästa vitvarorna för dig och din familj.

 

CDON Logo

CDON är en nordisk handelsplats där du kan handla varor från massvis med olika handlare runt om i Norden. Här får du ta del av ett gigantiskt utbud, tillsammans med fantastiska priser.

 

IKEA

IKEA är onekligen kungen vad gäller alla möbelbutiker, förmodligen i hela världen. Här finns allt du någonsin kan behöva vad gäller möbler, och säljer allt från sängar och soffor, till möbler som används i kök och badrum.

Även om IKEA ofta är något som anses vara en lågpriskedja kan du dra nytta av ännu billigare priser under Black Friday!

MIO

Det här är ett lite dyrare alternativ, och passar perfekt om du inte riktigt vill ha samma möbler som hittas i de flesta andra hushåll i Sverige. Även om kedjan är oerhört populär, är dessa möbler inte riktigt lika vanliga i Sveriges hushåll som de som hittas hos IKEA.

Om du gillar MIO:s soffor, sängar eller egentligen vad som helst, kan det vara en bra idé att kika lite på deras erbjudanden under dessa kampanjdagar. På så sätt kan du spara flera  tusenlappar genom att få riktigt kvalitativa produkter till rabatterade priser under Black Friday!

Jysk

Jysk är ytterligare en lågpriskedja som levererar riktigt billiga och bra möbler. Kvalitén må inte vara riktigt lika hög som hos MIO eller IKEA, något som ofta även reflekteras i dess otroligt billiga pris.

Men priset kan bli billigare. Under Black Friday kommer Jysk med allra största sannolikhet att erbjuda fina erbjudanden som du kan ta del av om du är intresserad av dess produkter. Här hittas allt från utemöbler till sängar och soffor, och allt däremellan.

Möbler och inredning – olika kategorier

Vilken typ av kategori letar du efter? Letar du efter en ny säng, eller kanske ett nytt köksbord under Black Friday? Dessa saker existerar inom olika typer av kategorier, och nedan hittar du exempel på några av de största kategorierna du kan vara intresserad av:

Vardagsrum

Inom denna kategori hittar vi allt från soffor och mattor, till lampor, inredningsdetaljer och mer. Det här är onekligen en av de mest populära kategorierna vad gäller möbler, och vardagsrum är något som ofta är under ständig utveckling i många hushåll runt om i landet.

Att köpa nya inredningsdetaljer eller soffbord kan vara ett roligt nöje och kan förändra ett helt rum, och under Black Friday kommer många företag att erbjuda fantastiska kampanjer på dessa typer av produkter.

Kök

Inom kökskategorin hittar vi lite av allt möjligt. Köksbord, stolar, eller kanske en kökslampa? Dessa möbler kan förändra ett helt kök, och är något som du kommer att hitta till rabatterade prislappar  under Black Friday hos många företag runt om i landet. 

Sovrum

Här hittar vi självklart allt från sängar och garderober, till saker som sänglampor, nattduksbord och speglar. Att köpa en ny säng är ofta en stor och dyr investering. Därmed kan en rabatt på så lite som 10 eller 20% göra en enorm skillnad i det slutliga priset.

Om du är på jakt efter dessa typer av möbler och inredning bör du ta en noggrann titt på olika butiker under Black Friday, Black Weekend och tillhörande dagar, och på så sätt få möjligheten att spara mycket pengar genom att köpa produkter på rea.

Hall

Den här kategorin kommer lite i skymundan och är inte riktigt lika populär som de andra alternativen på den här listan. Många har en hall där det inte får plats särskilt mycket, men om du har en hall där du har garderob, hyllor och andra möbler kan detta vara väldigt intressant att kolla lite närmare på under Black Friday, Cyber Monday, med mera. 

Här finns det allt från rabatterade skoställ och hatthyllor, till garderober, bänkar och mycket mer!

Utemöbler

Även om det är ganska lång tid kvar tills utesäsongen startar, kan det vara en bra idé att investera i nya utemöbler under Black Friday. Varför då? Är det inte bättre att vänta tills våren och sommaren är här? Nja, i de flesta fall kommer du att kunna köpa årets upplagor till kraftigt reducerade prislappar under Black Friday, något du säkerligen inte kommer att tacka nej till om du är på jakt efter nya utemöbler, eller hur?

Här finns det många olika varianter att välja mellan, exempelvis parasol, hammock eller soffgrupper. Oavsett vad kommer du säkerligen att hitta riktigt bra erbjudanden som du kan vara intresserad av.

Se fram emot de bästa möbelkampanjerna under Black Friday

Om du är på jakt efter nya möbler finns det få bättre tillfällen att köpa dem än under just Black Friday rea och tillhörande dagar. Här får du ta del av ett enormt utbud av olika typer av möbler, till vad som ofta är kraftigt reducerade priser. 

Alla olika möbelkategorier är representerade, och det finns många olika företag att välja mellan. Detta gör att sannolikheten är väldigt hög för att den produkt du letar efter kommer gå att köpa till ett riktigt bra pris under Black Friday.

Black Friday den fjärde fredagen i november

Black Friday innehåller den fjärde fredagen i november, vilket i det här fallet är den 25 november, och var under Black Friday 2021 den 26 november. Det betyder att det även kan vara ett ypperligt tillfälle att inhandla årets julklappar.

Missa inte Black Friday, Black Week och Cyber Monday som är årets största köpfester. Här kan du spara många tusenlappar på kvalitativa produkter, speciellt om du väljer något av de erbjudanden med kraftigt reducerade prislappar! Lycka till!

Se fler produkter och butiker för att få bästa möjliga rabatter på vår Black Friday-sida.

Back to top button