Mammor! Vad skulle vi vara utan dom? Dom har lärt oss så mycket – från småsaker som att hålla ett redskap på rätt sätt, till mycket större saker, det verkar aldrig som deras visa ord ska ta slut, samt överraskar och uppmuntrar oss alltid. Tack, mamma!

Det är därför vi har satt samman en lista av 20 mammor som får oss att känna oss som hemma igen med deras skrift. Om du är en yngre mamma, då rekommenderar vi starkt att du följer dessa inspirerande kvinnor!

Basta Mammabloggarna badge

De 20 Bästa Mammabloggarna att Följa 2020

Trettonbarnsmamman

Trettonbarnsmamman.com

Mirka Norrström, eller trettonbarnsmamman som hon även kallas, har tretton barn, samt är en av Sveriges största mammabloggare. Familjen har även medverkat i det populära programmet “Familjen annorlunda”. I hennes blogg kan du läsa om allt mellan himmel och jord, exempelvis hur man lever i en stor och aningen “annorlunda familj”, samt olika recept och dylikt.


Fnulan

Fnulan.se

Fnulan, eller Malin Martinsson som hon egentligen heter, är en prisbelönt bloggare, samt även en av Sveriges mest populära profiler. Hon skriver om sitt vardagliga liv, samt försöker att göra det på ett roligt och lättsamt sätt, vilket gör att det är ett sant nöje att läsa hennes texter. Här kan du läsa om allt möjligt, exempelvis barn, diskning, vardagliga rutiner, samt mycket mer. Plus, hon är inte bara en mamma, hon är också en mormor! 🙂


Meekatt

Meekatt

Malin (Meekatt), är 39 år gammal, samt är en av Sveriges mest populära mammabloggare. Hon bloggar vanligtvis om sin vardag som involverar hennes två barn, samt har skrivit 2 populära böcker som har publicerats i tre olika språk. Hennes böcker har funnit stor framgång i både Norge och Sverige.


Paulas

Paulas

Paula Andrea Rosas är gift med en annan känd profil i Sverige, nämligen Hugo Rosas. I hennes blogg kan du läsa om träning, äventyr, hur det är att vara mamma, samt allt däremellan. En väldigt bra blogg om man vill läsa om mer än bara mamma-relaterade saker.


Pasmallen

Pasmallen

Det är tvåbarnsmamman Emma som driver Påsmallen (men hon väntar sitt tredje barnet nu). Hon startade bloggen 2012, samt har sedan dess lyckats att förvandla ett tomt papper till en av Sveriges största mammabloggar. Här kan du läsa om hur det är att vara småbarnsmamma, renoveringar, bröllop, samt mycket mer.


Emma Sundh

Emma Sundh

Emma Sundh bloggar om allt möjligt, exempelvis pyssel, hur det är att vara mamma, miljötänk och vegetarisk mat. Här kan du ta del av fantastiska vegetariska recept, tips för pyssel i hushållet, samt hur du blir bättre på att ta ansvar för miljön. Du får självklart även läsa om hennes liv tillsammans med maken John, samt deras barn Majken och Bodil.


Alexandra Bring

Alexandra Bring 

Alexandra Bring är en bloggare som skriver om en bred samling av ämnen. Här får du läsa om allt mellan träning, recept, mamma-relaterade saker, samt inredning. Det här är ett utmärkt alternativ om du vill läsa en mammablogg som innehåller mer än bara barn, graviditeter, osv.


Hannah Graaf

Hannah Graaf

Hannah Graaf är inte bara en mammabloggare, utan är en av Sveriges absolut kändaste profiler. Hannah har en lång karriär bakom sig inom det offenltiga, exempelvis som modell, programledare och bloggare. I hennes blogg kan du läsa om allt som har med hennes vardagliga liv att göra.


Linda Blom

Linda Blom är tvåbarnsmamman som har många järn i elden. Hon jobbar till vardags som frisör, driver Värmlands största blogg, samt har även en onlinebutik där hon säljer tavlor. På hennes blogg får du ta del av hennes liv, både vad gäller hennes professionella, men även privata liv.


Magdalena Graaf

Magdalena Graaf 

Magdalena Graaf är storasyster till nummer 8a på den här listan, samt har en liknande bakgrund som sin syster. Idag jobbar hon med lite olika projekt, exempelvis så driver hon en av Sveriges största och mest besökta mammabloggar. En utmärkt blogg att besöka för att få tips, eller bara för nöjesläsning!


Carola Wetterholm

Carola Wetterholm 

Carola Wetterholm är niobarnsmamma, samt har medverkat i den populära TV-serien “Familjen Annorlunda”. I sin blogg så delar hon med sig av allt som händer i hennes stora familj, samt andra aspekter av hennes vardagliga liv. En blogg som aldrig är tråkig att läsa med andra ord!


Maja Nilsson Lindelöf

Maja Nilsson Lindelof 

Maja Nilsson Lindelöf är tillsammans med en av Sveriges främsta fotbollsspelare, nämligen Victor Nilsson Lindelöf, även kallad för VNL. Hon driver bloggen Maja Nilsson Lindelöf, där vi kan få en inblick hur det är att vara fotbollsfru, mamma, samt mycket mer. Här får du inte bara ta del av massvis med nöje, utan även matnyttiga recept, samt mer.


Victoria Tornegren

Victoria Tornegren 

Victoria Tornegren driver sin blogg under sin egen domän, victoriatornegren.se. Hon är enbarnsmamma, samt bor tillsammans med sin kille. Hos Victoria Tornegren får du ta del av allt från morgonrutiner, skönhetsprodukter, barntips, recept, samt mycket mer.


Madeleine Ilmrud

Madeleine Ilmrud 

Madeleine Ilmrud är ytterligare en mamma som tillsammans med familj har medverkat i den populära TV-serien “Familjen Annorlunda”. Här kan du läsa om hennes förlossningar, hennes medverkan i Familjen Annorlunda, samt mycket mer. Besök hennes blogg för att se om den passar för dig!


Gabriella Joss

Gabriella Joss 

Gabriella Joss är tvåbarnsmamman som jobbar som mäklarkoordinator, samtidigt som hon även driver en av Sveriges största mammabloggar. Här kan du läsa om allt som har med hennes liv att göra, exempelvis hennes barn, träning och goda recept. Du får även se fantastiska bilder från det nybyggda hus hon bor i!


Angelica Sandberg

Angelica Sandberg 

Angelica Sandberg är fyrabarnsmamma, samt driver bloggen Angelica Sandberg. Hon gör allt på egen hand – från att hålla bloggen till att dela underbara foton som hon själv har tagit på Instagram, vilket är perfekt om du gillar dessa saker. Du kan också njuta av hennes vardag, renoveringar och mycket mer.


My Baby Dolls

My Baby Dolls 

Satu Nordling Gonzalez är kvinnan bakom My Baby Dolls. Här kan du läsa om hennes liv tillsammans med sin man, samt deras nio gemensamma barn. Satu skriver om allt som har med hennes liv att göra, exempelvis sina barn, äventyr och resor, samt renoveringar och inredning.


Isa Star

Isa Star

Det är den 31-åriga Isabelle Engqvist som ligger bakom Isastar. Isabelle bor i Stockholm med sin sambo Thomas, samt deras gemensamma son Tim. Hon är även utbildad som makeupartist, vilket gör att du självklart även kommer få ta del av utmärkta tips vad gäller smink och skönhetsprodukter.


Drömmen om 11 barn

Drommen om 11 barn

Här har vi ytterligare en familj som har medverkat i “Familjen Annorlunda”, totalt sett tre gånger, 2016, 2017 och 2018. Annika Pettersson som driver bloggen är mamma till 11 barn, samt är hemmaförälder. I den här bloggen får du läsa om allt som försiggår i en familj som består av 13 personer!


Spiderchick

Spiderchick

Spiderchick drivs av tvåbarnsmamman Moa. Hon är en egenföretagare som bor i Skövde, samt driver även en av Sveriges mest populära mammabloggar. Hon har under tio års tid vunnit flera prestigefulla priser inom branschen, vilket bevisar hur bra och populära hennes blogg är, samt har varit under en längre tid.


VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
VAR GOD BETYGSÄTT DENNA ARTIKEL:
Totalt: 0 / Genomsnitt: 0
Back to top button